Arka Gdynia - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
arkowca :lol:herman pisze:a tyn szacunek straciłeć przez te światła czy przez tekst tamtego arkowca ??? :lol: :lol: :lol:NeoKibol19R20 pisze:ale oni maja wszystko zrombane
jak jechalem zwiedzac trojmiasto to w gdyni co chwila byly swiatla i korki niy ma tam kaj zaparkowac :twisted:
pozdRo
hehehehheheheheh
ale sie gosciu wystraszyl no nie :twisted:
moze pomyslal ze prze niego w Polsce beda myslec o arce ze debile albo cos

Osobiscie stawiam wygrana Arki 3:1... I mam nadzieje ze jak wejde tu niedlugo to nieprzeczytam smiesznego napinania sie OBU stron! Pewnie osoby ktore sie kluca cale zycie spedzaja tylko przed komputerem...
A teksty w stylu Areczka... swiadcza tylko o kompleksach osob to piszacych!
Pozdrawiam te normalna czesc Chorzowskich Fanow
A teksty w stylu Areczka... swiadcza tylko o kompleksach osob to piszacych!
Pozdrawiam te normalna czesc Chorzowskich Fanow
do tych od rymowanek i innych bredni
rafal a jo cie mom kajs i napisza se areczka cipeczka wylize nom dzisiej jajeczka
NIEBIESCY PONAD WSZYSTKO
co jeden to bardziej wku*wiajacy ... ja proponuje konkurs na rymy i pedalskie zdrobnienia bo chyba to lubia ...
Areczka Gdynieczka moze podetrzec nam du***zka Do jutra
Więc prześledz jeszcze raz to forum (w tym temacie) i nie ośmieszaj się , bo wstyd :oops: :oops:kuba182 napisał:
PS: Uczą u was w szkołach takiego języka jak Polski? Bo by się przydał wam.
A uczą wos gorole kultury jak przyłazisz kajś w gości to godosz tak jak łoni albo sie nie wymądrzosz paciuloku
Po drugie to zaczął jeden z waszych od rymowanek i pedalskich zdrobnien itp.
Jeśli się inaczej wysławiać nie potrafisz to lepiej emotikonki same wklejaj i nic więcej nie pisz bo jesteś żałosny, mały człowieczku :x :x
I bez pozdrowien :twisted: :lol: :lol:
jedna osoba napisała o waszej gwarze i to nie w złych intencjach a wy odrazu z pyskiem do nas i bezpodstawnymi pretensjami i o braku szacunku itp to troche załosne zastanówcie sie co piszecie Ruchu niekt z nas nie obrazał ,sami zaczeliscie zdrobniac i wyzywac naszą ARKE wiec przestańcie pieprzyc ze to wy straciliscie szacunek !! pozdrawiam NORMALNYCH KIBICÓW ARKI GDYNIA oraz Ruchu Chorzów !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tylko się nie popłacz bo jeszcze mi się ciebie smutno zrobi! :roll:darasag pisze:jedna osoba napisała o waszej gwarze i to nie w złych intencjach a wy odrazu z pyskiem do nas i bezpodstawnymi pretensjami i o braku szacunku itp to troche załosne zastanówcie sie co piszecie Ruchu niekt z nas nie obrazał ,sami zaczeliscie zdrobniac i wyzywac naszą ARKE wiec przestańcie pieprzyc ze to wy straciliscie szacunek !! pozdrawiam NORMALNYCH KIBICÓW ARKI GDYNIA oraz Ruchu Chorzów !!

Re: arka-ruch
przed chwilom sie do mnie jeden zgłosił i pytoł o numerki naszych chopców i bydzie relacja minuta po minucie na www.sportowefakty.pl 8)bolecs pisze:czy bedzie mozna gdzies sledzic wynik meczu arka-ruch??
- 19r20
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
A propos! :lol: Jak napisałem temu gościowi że straciłem szacunek :hihi:Luke pisze:Tylko się nie popłacz bo jeszcze mi się ciebie smutno zrobi! :roll:darasag pisze:jedna osoba napisała o waszej gwarze i to nie w złych intencjach a wy odrazu z pyskiem do nas i bezpodstawnymi pretensjami i o braku szacunku itp to troche załosne zastanówcie sie co piszecie Ruchu niekt z nas nie obrazał ,sami zaczeliscie zdrobniac i wyzywac naszą ARKE wiec przestańcie pieprzyc ze to wy straciliscie szacunek !! pozdrawiam NORMALNYCH KIBICÓW ARKI GDYNIA oraz Ruchu Chorzów !!Jak ci się nie podoba co piszemy na własnym forum to odpłyń i wszyscy będą zadowoleni z takiego rozwiązania!
to synek uciek :twisted: