nie dawno była Mława, jeszcze gorsza i wygrała, taka niestety już od kilku sezonów jest postawa naszych kopaczy, że jak się zmobilizują potrafią wygrać z każdym, ale na dłuższą meta zawsze im czegoś brakuje, bo kiedyś żech jeszcze myśloł, że oni tych słabych po prostu lekceważą ale po kilku takich porażkach jestech pewien że tak wcale nie ma. Co do Śrutwy i Bizackiego to gra im o wiele lepiej wyłazi i dobrze by było jakby się zajeli grom, a nie jakimiś strajkami, ale może akurat te dwa dni bez treningu było potrzebne, może odzyskali świeżość, ale oby to nie skutkowało brakiem kondycji w kolejnych meczach.volek pisze:,tak słabej drużyny jak Kujawiak dawno nie było na Cichej.
Ruch Chorzów - Kujawiak Włocławek
- osik
- Kontakt:
Cza sie cieszyc z tych sytuacji co wypracowali ,a nie narzekac ze nie wykorzystali.
Najbardzi mie wkurwiaja te chopy, przydzie taki na szpil i durś narzeko i najlepi by caly sklad wymienil ...ino na co?Biza zły ,Mario zły,Nowak tyz mu nie pasuje ,no ale kto mo grać?Stoł taki jeden buc kolo mie i godol ,ze juz nie przydzie na szpil bo nie chce tego ogladac to niech wypier...
no musiolech napisac bo az sie wkurwilech :twisted:
Najbardzi mie wkurwiaja te chopy, przydzie taki na szpil i durś narzeko i najlepi by caly sklad wymienil ...ino na co?Biza zły ,Mario zły,Nowak tyz mu nie pasuje ,no ale kto mo grać?Stoł taki jeden buc kolo mie i godol ,ze juz nie przydzie na szpil bo nie chce tego ogladac to niech wypier...

no musiolech napisac bo az sie wkurwilech :twisted:
- Patton
- Kontakt:
kurczak - gdyby ten klub byl poukladany porzadnie, to nie potrzebne bylyby jakies strajki. Mnie udowodnili jedno - potrafia grac w pilke. I nie narzekajmy, bo ilez mozna? Moze maja braki zaleglosci, ale dzisiaj dali cale serce w to. A dla kogo? Dla nas!! A dzialacze tylko obiecuja i obiecuja. Wy byscie za darmo tez nie grali
A to co Mario i Biza robili z obrona - poezja, zeby tylko ta skutecznosc poprawic!1 I jak tu nie byc zakochanym w tym klubie? Nawet sliczniutkie niebieskie dziewczyny mamy 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
Mecz za***isty w wykonaniu Niebieskich,dawno zech nie widzil zeby Mario i Biza tak dobrze grali ino ze skutecznoscia gorzej :? łoni sie chyba boja som na som z bramkarzem isc i niepotrzebienie podaja.Ale 3 punkty bardzo ciesza i styl gry tez
Molek duzo zdrowia zostowil na boisku tak jak Bartos i Mrozek-chwala im za to
A te dzisiajesze ultras na szpilu bylo przedsmakiem tego co bydzie na wiosna
i dopong w ostatnich 20 minutach za***isty
I Bogas ze swoim glosem na mlynowego sie nadaje 

[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
wy sie tymi patalachami zachwycacie?!?!?!!?!? to co widzialem to jedna wielka parodia i kpina z nas... jak sie wam tak bizacki ze srutwa podobali to najlepiej podpisac z nimi kontrakty do 2010... opamietajcie sie i glupot nie piszcie jak to swietnie grali...
jo o malo co pod koniec to by na pogotowiu wyladowol bo mi serce prawie nie wytrzymalo...
dodatkowo tez cos napisza - czemu zas kolejny spiel pod rzad nikt na molka nie gra!?!?!?! srutwie ta lata czy slupek to sie udala. do tego kto sie pyta kto mialby bramki strzelac zamiast tych dwoch gwiazdorow, to odppowiadom ze znalezli by sie lepsi...
a co ten kujawiak na drugim miejscu robil?!?!?!?!?!?! tego to ja juz nie wiem. slabizna jak nie wiem co... juz my lepiej od nich wypadli...
jo o malo co pod koniec to by na pogotowiu wyladowol bo mi serce prawie nie wytrzymalo...
dodatkowo tez cos napisza - czemu zas kolejny spiel pod rzad nikt na molka nie gra!?!?!?! srutwie ta lata czy slupek to sie udala. do tego kto sie pyta kto mialby bramki strzelac zamiast tych dwoch gwiazdorow, to odppowiadom ze znalezli by sie lepsi...
a co ten kujawiak na drugim miejscu robil?!?!?!?!?!?! tego to ja juz nie wiem. slabizna jak nie wiem co... juz my lepiej od nich wypadli...
-
- Kontakt:
to sie na cwelka przeciepnij jak Ci sie nie podobobolo23 pisze:wy sie tymi patalachami zachwycacie?!?!?!!?!? to co widzialem to jedna wielka parodia i kpina z nas... jak sie wam tak bizacki ze srutwa podobali to najlepiej podpisac z nimi kontrakty do 2010... opamietajcie sie i glupot nie piszcie jak to swietnie grali...
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
- Patton
- Kontakt:
bolo - zawsze Cie szanowalem tutaj na forum. Ale tym postem straciles duzo w oczach wiekszosci chyba. Ty bys pewnie lepiej zagral prawda? Wydaje mi sie, ze od Mario i Bizaka ta pilka sama sie odbija i wpada do bramek, bo przeciez oni nie potrafia w pilke grac. Jak Ruch zagra kiedys mecz o mistrza i im nie wyjdzie, tez napiszesz patalachy? :roll: Przykre...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Wygrali,a niektórym znów coś nie pasuje.Graj jeden z drugim bez kasy przez kilka miesięcy,wtedy może inaczej na to spojrzycie.
Pilkarze zwyciezyli i chwala im za to-zwyciezców sie nie sądzi!
Pilkarze zwyciezyli i chwala im za to-zwyciezców sie nie sądzi!
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
Jo powiem tak , "grali jak nigdy , a piepszyli sytuacje jak zawsze". Dobrze ze wygrali bo by mnie chyba krew zalała jak by ten cienki kujawiak wyrównał. Mario dzis odpiepszol tako brazyliana ze byłech w szoku... Dobrze ze w tych pierwszych 15 minutach byli skuteczni , bo by było nieciekawie.
Mojaa Jedynaa Miłosc too NIEEEBIEEESCYY....
Mojaa Jedynaa Miłosc too NIEEEBIEEESCYY....
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niezgadzam sie z bolem co do Mariusza!!Przecież Mario grał bardzo przyzwocie.Zdobył bramke,oddał piękny strzał po którym piłka odbiła sie od poprzeczki,fantastycznie dograł w polu karnym do Bizackiego,po którym Bizacki miał pustą bramke!!Oczywiście pare strat było w jego wykonaniu,ale nikt nie jest doskonały i jak dla mnie wypadł bardzo przyzwoicie!!
Lecz niestety gra Bizaka jak dla mnie była bardzo przeciętna,żeby nie powiedzieć słaba.Fakt-po jego ładnym dośrodkowaniu zdobyliśmy pierwszą bramke.Ale jego późniejsza gra była naprawde słaba.Duża części jego podań była niedokładna,a co gorsze miał sytuacje 1000% i jej nie wykorzystał!!Nie wiem czemu tak zachwycacie sie grą Bizaka.Mam nadzieje,że Krzysiu bedzie grał już tylko lepiej w kolejnych meczach!! 8)
Ja zachwycam sie grą Molka,który niemozliwe dziś(zresztą zawsze tak jest)walczył
Oby tak dalej!!pozdRo
Lecz niestety gra Bizaka jak dla mnie była bardzo przeciętna,żeby nie powiedzieć słaba.Fakt-po jego ładnym dośrodkowaniu zdobyliśmy pierwszą bramke.Ale jego późniejsza gra była naprawde słaba.Duża części jego podań była niedokładna,a co gorsze miał sytuacje 1000% i jej nie wykorzystał!!Nie wiem czemu tak zachwycacie sie grą Bizaka.Mam nadzieje,że Krzysiu bedzie grał już tylko lepiej w kolejnych meczach!! 8)
Ja zachwycam sie grą Molka,który niemozliwe dziś(zresztą zawsze tak jest)walczył

- osik
- Kontakt: