Ruch - Mława

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#76 Post autor: Raul22 » 13 paź 2004, o 23:14

Siemce_Fan pisze:
Blaszany pisze:Siemce_Fan ... czyżby to ftoś z siemców?
Blaszany ale fto ? moj kumpel czy Janoszka ? Janoszka z Bytomia chyba i idzie za cidrami... ale jego bracik za Ruchem. Jego bracika chyba kazdy by z widzenia znol bo jezdzi prawie na kazde szpile i lazi o kulach , na sosnowcu tyz byl. A moj kumpel z Michałow jes

:shock: ja zawsze wiedzialem ze te kule mnie wyrozniaja, ale ze az tak bardzo ze wszyscy mnie rozpoznaja to nie :D pozdRo a co do mojego bracika to on z nikim nie idze

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: Goscioo » 13 paź 2004, o 23:35

9 - tylko tylu piłkarzy z kadry pierwszej drużyny brało udział we wczorajszym treningu Ruchu Chorzów. Większość podstawowych zawodników Ruchu nie może normalnie trenować z powodu chorób i kontuzji. Dodatkowo po meczu z Zagłębiem czterech piłkarzy musi pauzować w najbliższym meczu z powodu żółtych kartek. Wczoraj ze składu dodatkowo wypadli przeziębieni Artur Błażejewski i Łukasz Hejnowski. - Poważnie zastanawiamy się nad przełożeniem sobotniego spotkania z MKS Mława. W czwartek po badaniach zastanowimy się, czy z taką prośba zwrócić się do PZPN - mówi Stefan Mleczko, prezes "niebieskich".

http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=1539

snajper

#78 Post autor: snajper » 13 paź 2004, o 23:38

Goscioo pisze:9 - tylko tylu piłkarzy z kadry pierwszej drużyny brało udział we wczorajszym treningu Ruchu Chorzów. Większość podstawowych zawodników Ruchu nie może normalnie trenować z powodu chorób i kontuzji. Dodatkowo po meczu z Zagłębiem czterech piłkarzy musi pauzować w najbliższym meczu z powodu żółtych kartek. Wczoraj ze składu dodatkowo wypadli przeziębieni Artur Błażejewski i Łukasz Hejnowski. - Poważnie zastanawiamy się nad przełożeniem sobotniego spotkania z MKS Mława. W czwartek po badaniach zastanowimy się, czy z taką prośba zwrócić się do PZPN - mówi Stefan Mleczko, prezes "niebieskich".

http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=1539
no to jest jakies rozwiazanie zobaczymy co z tego wyjdzie :roll:

kurczak1920

#79 Post autor: kurczak1920 » 13 paź 2004, o 23:50

a w czwartek dostaną odpowiedź że za późno się zgłosili, wątpia by szło to zmienić i nie wiem czy mo to większy sens i tak tych paru będzie musiało pauzować w jakimś meczu, chyba, ż eliczyć na tych kontuzjowanych.

Ale nie wydaje mi sie żeby to miało wiekszy sens, muszą walczyć ci co wyjdą od pierwszej do ostatniej minuty to powinniśmy wygrasć wtedy.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#80 Post autor: Lutz » 14 paź 2004, o 01:33

I ciul :!: zas momy nowy salat - czy w tym klubie bydzie kiedys normalnie :?: :?:

WOJTEKK

#81 Post autor: WOJTEKK » 14 paź 2004, o 08:41

mysla,ze mlodziez wkomponowac do skladu do dobra sprawa i dobrze ze w takim meczu jak zMlawa,gdyz przeciwnik niezamocny i raczej nie powinni sie spalic ,jo mom nadzieja,ze moze teraz spózniony prezent slubny mi chopcy zrobia i trzy punkty zostana wChorzowie :P

Stona
Kontakt:

#82 Post autor: Stona » 14 paź 2004, o 09:19

Juz w najblisza sobote odbedzie sie 13 kolejka drugiej ligi,nasz zespoł zmierzy sie w Chorzowie z tamtejszym Ruchem.Zespoł z Mławy po zremisowanym meczu z Radomiakiem jest w ciezkiej sytuacji , gra zespołu jest bardzo słaba i bedzie bardzo ciezko wywiesc choc jeden punkt z Chorzowa zwłaszcza ze Ruch nie przegrał jeszcze u siebie na stadionie.Ze zrudeł nieoficjalnych dowiedzielismy sie ze jesli zespoł z Mławy przegra w Chorzowie posade trenera straci M.Kurowski Juz my to przerabiali z KSZO i z Bielskiem :? mom nadzieja ze tym razem Wyrobek nie bedzie dzentelemenem i sciepnie ze stolka po fachu. Szkoda jakby my stracili punkty z zespolem z ostatniego miejsca w tabeli :(
za Tobą pójde w ogień, wode..

Luke

#83 Post autor: Luke » 14 paź 2004, o 10:18

Wydaje mi się że przełożenie meczu z Mławą to rozsądne wyjście.Obawiam się powtórki wyniku ze Szczakową-wtedy też zagrało paru młodych graczy.Niektórzy pytają "co to jest Mława?" a ja myślę że NIGDY nie należy lekceważyc przeciwnika,obojętnie kim by on nie był!Myślę że lepiej poczekać i liczyć na kontuzjowanych graczy i młodych zawodników zamiast na samych młodych.PozdRo 600.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#84 Post autor: Patton » 14 paź 2004, o 10:35

Nic nie przekladac!! Jak przegrac to z Honorem i twarza, a nie uciekac sie do glupich wybrykow...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Robson
Kontakt:

#85 Post autor: Robson » 14 paź 2004, o 10:47

A jobych chcioł żeby ten szpil grali terozki w sobota. Mława zajmuje jedne z ostatnich miejsc w tabeli. Więc lepiej jakby ci piłkarze, którzy pauzują za żółte kartki odpokutowali to w tym spotkaniu, niż w następnym meczu z ŁKSem (no chyba, że jest inno procedura i że tak czy owak będą pauzować z Mławą, bez względu na to kiedy z nimi zagramy). Z drugiej strony, to najlepszy moment, aby pokazali się nasi juniorzy.

NIE PRZEKŁADAĆ MECZU :!:

Gość

#86 Post autor: Gość » 14 paź 2004, o 11:16

Kiedys w koncu trzeba wyprobowac ta mlodziez. Teraz jest do tego najlepszy moment.

mam nadzieje ze sie bardzo mile zaskoczymy 8)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#87 Post autor: 19r20 » 14 paź 2004, o 11:20

a ja myśle że lepiej przełozyć!!!!
jak by grali choćby w takim składzie jak w sosnowcu to spokojnie by wygrali!
a tak męczarnia i niewiadomo jak siezakończy!!!!
tu nie o twarz chodzi tylko o 3 PUNKTY!!!!!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#88 Post autor: Patton » 14 paź 2004, o 11:36

To mamy byc w 1 szeregu z taka Szczakowianka? O nie, ja dziekuje...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Luke

#89 Post autor: Luke » 14 paź 2004, o 11:44

Patton pisze:To mamy byc w 1 szeregu z taka Szczakowianka? O nie, ja dziekuje...
Nie,absolutnie nie.Wydaje mi się że przełożenie tego meczu nie można traktować w kategoriach ucieczki ponieważ zmiana terminu spotkania podyktowana jest "siłą wyższą"(kontuzje podstawowych grojków).Po meczu ze Ściekami nie mam jakoś zaufania aby samych młodych wystawiać na mecze-pod okiem doświadczonych-jak najbardziej!

Siemce_Fan

#90 Post autor: Siemce_Fan » 14 paź 2004, o 11:48

A jo mom takie same zdanie jak Patton... jak beda ino widziec ze zawodniki walczom , starajom sie jest zec wstanie wybaczyc im kazdo porazka. A uciekanie od rozegranie meczu jes niehonorowe , bo momy kim grac...

Naszym HonoRem Jest Nasz Klub KS RUCH Chorzów

ODPOWIEDZ