Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Siemce_Fan pisze:Blaszany pisze:Siemce_Fan ... czyżby to ftoś z siemców?
Blaszany ale fto ? moj kumpel czy Janoszka ? Janoszka z Bytomia chyba i idzie za cidrami... ale jego bracik za Ruchem. Jego bracika chyba kazdy by z widzenia znol bo jezdzi prawie na kazde szpile i lazi o kulach , na sosnowcu tyz byl. A moj kumpel z Michałow jes
:shock: ja zawsze wiedzialem ze te kule mnie wyrozniaja, ale ze az tak bardzo ze wszyscy mnie rozpoznaja to nie

pozdRo a co do mojego bracika to on z nikim nie idze
-
Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
9 - tylko tylu piłkarzy z kadry pierwszej drużyny brało udział we wczorajszym treningu Ruchu Chorzów. Większość podstawowych zawodników Ruchu nie może normalnie trenować z powodu chorób i kontuzji. Dodatkowo po meczu z Zagłębiem czterech piłkarzy musi pauzować w najbliższym meczu z powodu żółtych kartek. Wczoraj ze składu dodatkowo wypadli przeziębieni Artur Błażejewski i Łukasz Hejnowski. - Poważnie zastanawiamy się nad przełożeniem sobotniego spotkania z MKS Mława. W czwartek po badaniach zastanowimy się, czy z taką prośba zwrócić się do PZPN - mówi Stefan Mleczko, prezes "niebieskich".
http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=1539
-
snajper
Goscioo pisze:9 - tylko tylu piłkarzy z kadry pierwszej drużyny brało udział we wczorajszym treningu Ruchu Chorzów. Większość podstawowych zawodników Ruchu nie może normalnie trenować z powodu chorób i kontuzji. Dodatkowo po meczu z Zagłębiem czterech piłkarzy musi pauzować w najbliższym meczu z powodu żółtych kartek. Wczoraj ze składu dodatkowo wypadli przeziębieni Artur Błażejewski i Łukasz Hejnowski. - Poważnie zastanawiamy się nad przełożeniem sobotniego spotkania z MKS Mława. W czwartek po badaniach zastanowimy się, czy z taką prośba zwrócić się do PZPN - mówi Stefan Mleczko, prezes "niebieskich".
http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=1539
no to jest jakies rozwiazanie zobaczymy co z tego wyjdzie :roll:
-
kurczak1920
autor: kurczak1920 » 13 paź 2004, o 23:50
a w czwartek dostaną odpowiedź że za późno się zgłosili, wątpia by szło to zmienić i nie wiem czy mo to większy sens i tak tych paru będzie musiało pauzować w jakimś meczu, chyba, ż eliczyć na tych kontuzjowanych.
Ale nie wydaje mi sie żeby to miało wiekszy sens, muszą walczyć ci co wyjdą od pierwszej do ostatniej minuty to powinniśmy wygrasć wtedy.
-
Lutz
-
Kontakt:
I ciul

zas momy nowy salat - czy w tym klubie bydzie kiedys normalnie

-
WOJTEKK
mysla,ze mlodziez wkomponowac do skladu do dobra sprawa i dobrze ze w takim meczu jak zMlawa,gdyz przeciwnik niezamocny i raczej nie powinni sie spalic ,jo mom nadzieja,ze moze teraz spózniony prezent slubny mi chopcy zrobia i trzy punkty zostana wChorzowie

-
Stona
-
Kontakt:
Juz w najblisza sobote odbedzie sie 13 kolejka drugiej ligi,nasz zespoł zmierzy sie w Chorzowie z tamtejszym Ruchem.Zespoł z Mławy po zremisowanym meczu z Radomiakiem jest w ciezkiej sytuacji , gra zespołu jest bardzo słaba i bedzie bardzo ciezko wywiesc choc jeden punkt z Chorzowa zwłaszcza ze Ruch nie przegrał jeszcze u siebie na stadionie.Ze zrudeł nieoficjalnych dowiedzielismy sie ze
jesli zespoł z Mławy przegra w Chorzowie posade trenera straci M.Kurowski Juz my to przerabiali z KSZO i z Bielskiem :? mom nadzieja ze tym razem Wyrobek nie bedzie dzentelemenem i sciepnie ze stolka po fachu. Szkoda jakby my stracili punkty z zespolem z ostatniego miejsca w tabeli

za Tobą pójde w ogień, wode..
-
Luke
Wydaje mi się że przełożenie meczu z Mławą to rozsądne wyjście.Obawiam się powtórki wyniku ze Szczakową-wtedy też zagrało paru młodych graczy.Niektórzy pytają "co to jest Mława?" a ja myślę że NIGDY nie należy lekceważyc przeciwnika,obojętnie kim by on nie był!Myślę że lepiej poczekać i liczyć na kontuzjowanych graczy i młodych zawodników zamiast na samych młodych.PozdRo 600.
-
Patton
-
Kontakt:
Nic nie przekladac!! Jak przegrac to z Honorem i twarza, a nie uciekac sie do glupich wybrykow...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
Robson
-
Kontakt:
A jobych chcioł żeby ten szpil grali terozki w sobota. Mława zajmuje jedne z ostatnich miejsc w tabeli. Więc lepiej jakby ci piłkarze, którzy pauzują za żółte kartki odpokutowali to w tym spotkaniu, niż w następnym meczu z ŁKSem (no chyba, że jest inno procedura i że tak czy owak będą pauzować z Mławą, bez względu na to kiedy z nimi zagramy). Z drugiej strony, to najlepszy moment, aby pokazali się nasi juniorzy.
NIE PRZEKŁADAĆ MECZU 
-
Gość
Kiedys w koncu trzeba wyprobowac ta mlodziez. Teraz jest do tego najlepszy moment.
mam nadzieje ze sie bardzo mile zaskoczymy 8)
-
19r20
-
Kontakt:
a ja myśle że lepiej przełozyć!!!!
jak by grali choćby w takim składzie jak w sosnowcu to spokojnie by wygrali!
a tak męczarnia i niewiadomo jak siezakończy!!!!
tu nie o twarz chodzi tylko o 3 PUNKTY!!!!!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
Patton
-
Kontakt:
To mamy byc w 1 szeregu z taka Szczakowianka? O nie, ja dziekuje...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
Luke
Patton pisze:To mamy byc w 1 szeregu z taka Szczakowianka? O nie, ja dziekuje...
Nie,absolutnie nie.Wydaje mi się że przełożenie tego meczu nie można traktować w kategoriach ucieczki ponieważ zmiana terminu spotkania podyktowana jest "siłą wyższą"(kontuzje podstawowych grojków).Po meczu ze Ściekami nie mam jakoś zaufania aby samych młodych wystawiać na mecze-pod okiem doświadczonych-jak najbardziej!
-
Siemce_Fan
A jo mom takie same zdanie jak Patton... jak beda ino widziec ze zawodniki walczom , starajom sie jest zec wstanie wybaczyc im kazdo porazka. A uciekanie od rozegranie meczu jes niehonorowe , bo momy kim grac...
Naszym HonoRem Jest Nasz Klub KS RUCH Chorzów
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 78 gości