Ruch - Piast
- Rafi88
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
Dobrze za momy 3 pkt. i tyle>
Do Bizaka mozna miec pretensje za
niewykorzystane sytuacje ale pokozcie mi zawodnika
co sie dzisiej wiecej od niego nalotoł!!!
Co robili Smarzyński, Błażejewskim? Jak źle podawał
Ćwielong? Ile sytuacji zmarnował Śrutwa?
Poprawna gra Mrózka, Bartosa. Więcej spokoju w bramce
po przyjsciu Nowaka
Czy to gra wystarczy na sosnowiec? Mom obawy.
P.S. Pytanie do kibiców w młynie:
Dlaczego nie rozwieszacie flag?
Do Bizaka mozna miec pretensje za
niewykorzystane sytuacje ale pokozcie mi zawodnika
co sie dzisiej wiecej od niego nalotoł!!!
Co robili Smarzyński, Błażejewskim? Jak źle podawał
Ćwielong? Ile sytuacji zmarnował Śrutwa?
Poprawna gra Mrózka, Bartosa. Więcej spokoju w bramce
po przyjsciu Nowaka
Czy to gra wystarczy na sosnowiec? Mom obawy.
P.S. Pytanie do kibiców w młynie:
Dlaczego nie rozwieszacie flag?
-
- Kontakt:
Cieszą 3 punkty,a;e gdyby nasi zawodnicy wykorzystali choć połowe sytuacji,to wybili ogórkom 2 lige z glowy.Ważne,ze pniemy sie w gore tabeli.Mam nadzieje,ze kontuzja Barana jest niegroźna i w Sosnowcu zagra.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
- Patton
- Kontakt:
Nikt sie nie napina, chcesz cos o napince pogadac to PW. Wjechales na Pepka, a jak Ci sie nie podoba, to zejdz na dol mlyna i prowadz doping. Ja nigdy nie narzekalem na niego, zawsze slyszalem co spiewa wyraznie. Czasami on sam sie wk***ia i potrafi op***dolic ludzi. A tacy jak Ty wylewaja swoje zale na forum, bo sa anonimowi. Boisz sie mu powiedziec prosto w twarz, ze nie nadaje sie do dopingu? Bo jezeli tak, to lepiej zamilcz... Tak bedzie lepiej dla nas wszystkich :twisted:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
He, he Panowie 
Cieszyc moga jedynie 3 fleki. Nic poza tym. Mecz stal na przerazliwie, slabym i nudnym poziomie. Jak waszym zdaniem poziom byl dobry to byli my chyba na innych szpilach. Nieporadnosc niektorych graczy byla taka duza jak nieskutecznosc naszego ataku. To co robil Mario wolalo o pomste do nieba. Bizak mimo, ze tez zmascil na koniec setke, generalnie nie gral wcale zle, przynajmniej duzo biegal i walczyl.
Nie wiem jak Wy ale mom obawy co do meczu z sosnowcem, bedzie strasznie ciezko z taka gra wywiesc z zagranicy jakies punkty .
Wilus

Cieszyc moga jedynie 3 fleki. Nic poza tym. Mecz stal na przerazliwie, slabym i nudnym poziomie. Jak waszym zdaniem poziom byl dobry to byli my chyba na innych szpilach. Nieporadnosc niektorych graczy byla taka duza jak nieskutecznosc naszego ataku. To co robil Mario wolalo o pomste do nieba. Bizak mimo, ze tez zmascil na koniec setke, generalnie nie gral wcale zle, przynajmniej duzo biegal i walczyl.
Nie wiem jak Wy ale mom obawy co do meczu z sosnowcem, bedzie strasznie ciezko z taka gra wywiesc z zagranicy jakies punkty .
Wilus
- Blaszany
- Kontakt:
zgadzom sie....bolo23 pisze:pierona Ryjek - to Ty dupisz. jo sie teroz dowiaduja ze w ogole byl doping :shock:
a o grze co tutaj napisac - skutecznie swoja nieskutecznioscia zniechecic moga czlowieka do przybycia na stadion...
.....Niy wiym, ale jak można prowadzić młyn znajonc jedynie 3-4 śpiewki z Ruchu + Ruch Ruch HKS i Niebieeeessscy???? A po drugie prowadzenie "młyna" na sektorze kaj som wszyjscy wymieszani (ci co śpiywajom i niy śpiywajom) to fatalne posunieńcie.... kere dzisioj było widac.......
A co do gry to Śrutwa (rencista) już na emerytura powinien iśc... moze sie myla.... ale.... niy wykorzystanie tylu (I TAKICH) sytuacji = karze sie brakiem pensji...... A cało drużyna by mogła potrenować sprinty, a niy na szpilu truchcikiem lotać..
no ale jak zwykle ...moze sie czepiom niy potrzebnie....
PS. ważne 3 pkt!
PozdRo!
-
- Kontakt:
Najważniejsze są 3 punkty. Atak był dzisiaj naprawdę słaby. Mrózek dobry szpil.
A teraz chciałem coś napisać o wchodzeniu na szpil :twisted:
Wziąłem swojego kuzyna na mecz (on 13 lat, ja prawie 18 ). Podeszliśmy pod kasę nr 6 (ta przy sektorze 4). Ja sobie kupiłem bilet, a jemu powiedziałem zeby pokazał tej pani legitkę. A ona mu pado, że ona nie ma żadnych biletów i że należy wchodzić z dorosłym na dwa bilety.Jo patrza a tu właśnie idzie kilkunastu bajtli do tej samej kasy i mówią, że ochroniarze nie wpuszczają na dwóch. Ta babka zdębiała. Akurat przyszedł jeden synek, kery pedzioł że można je odebrać w kasie nr 9 (obok trybuny) :roll: No to jo padom tym bajtlom, pódźcie ze mną to wom te bilety załatwia. Podchodzymy pod ta kasa. Godom tej pani, że chcymy 11 biletów do chopców. A ona pado, że nom nie do tych biletów, bo oni nie mają opiekunów :? A jo jej godom, co to za przepis ?! Ona pado, że mo takie zalecenie i że mi tych biletów nie do. No to jo podszedł z tymi chopcami pod brama przy trybunie. Zawołałem taką babkę i powiedziałem, że chcę rozmawiać z przedstawicielem kibiców lub p. Blokiem. Ona mi powiedziała, że tu jest taki pan, który zajmuje się właśnie wpuszczaniem. No to przedstawiam mu całą tą sytuację. A on mówi, że oni nie wejdą. Jo sie wkurwił. Ida zaś pod ta kasa z tymi bajtlami i godom im, żeby załatwiali się bilety u dorosłych osób. Ale zaś większość wchdziła na trybuna i ta babka, co sprzedowała bilety, nie chciała tych darmowych biletów wydować. Pora gości ją operdoliło, więc kilka biletów chopcy dostali. Ale potem zaś copś ta babka zaczęła skomlać. W końcu żech nie wytrzymoł i powiedzioł żech jej żeby nie robiła cyrku. To dostała szału. Myśloł żech że ta budka rozdupi. Poczekoł żech więc chwila i w końcu załatwiłem jakoś te bilety - tylko dzięki życzliwym osobom. Poszli my zaś z powrotem pod sektor 4 i wleźli my na sketor.
DEJCIE POKÓJ. JAK MO TAK WYGLĄDAĆ WŁAŻENIE NA TE DARMOWE BILETY, TO LEPIEJ DAĆ SIE POKÓJ. ŻEBY DAROMOWY BILET GODZINA ZAŁATWIAĆ I LOTAĆ PO WSZYSTKICH KASACH JAK GUPEK.
PozdRo
A teraz chciałem coś napisać o wchodzeniu na szpil :twisted:
Wziąłem swojego kuzyna na mecz (on 13 lat, ja prawie 18 ). Podeszliśmy pod kasę nr 6 (ta przy sektorze 4). Ja sobie kupiłem bilet, a jemu powiedziałem zeby pokazał tej pani legitkę. A ona mu pado, że ona nie ma żadnych biletów i że należy wchodzić z dorosłym na dwa bilety.Jo patrza a tu właśnie idzie kilkunastu bajtli do tej samej kasy i mówią, że ochroniarze nie wpuszczają na dwóch. Ta babka zdębiała. Akurat przyszedł jeden synek, kery pedzioł że można je odebrać w kasie nr 9 (obok trybuny) :roll: No to jo padom tym bajtlom, pódźcie ze mną to wom te bilety załatwia. Podchodzymy pod ta kasa. Godom tej pani, że chcymy 11 biletów do chopców. A ona pado, że nom nie do tych biletów, bo oni nie mają opiekunów :? A jo jej godom, co to za przepis ?! Ona pado, że mo takie zalecenie i że mi tych biletów nie do. No to jo podszedł z tymi chopcami pod brama przy trybunie. Zawołałem taką babkę i powiedziałem, że chcę rozmawiać z przedstawicielem kibiców lub p. Blokiem. Ona mi powiedziała, że tu jest taki pan, który zajmuje się właśnie wpuszczaniem. No to przedstawiam mu całą tą sytuację. A on mówi, że oni nie wejdą. Jo sie wkurwił. Ida zaś pod ta kasa z tymi bajtlami i godom im, żeby załatwiali się bilety u dorosłych osób. Ale zaś większość wchdziła na trybuna i ta babka, co sprzedowała bilety, nie chciała tych darmowych biletów wydować. Pora gości ją operdoliło, więc kilka biletów chopcy dostali. Ale potem zaś copś ta babka zaczęła skomlać. W końcu żech nie wytrzymoł i powiedzioł żech jej żeby nie robiła cyrku. To dostała szału. Myśloł żech że ta budka rozdupi. Poczekoł żech więc chwila i w końcu załatwiłem jakoś te bilety - tylko dzięki życzliwym osobom. Poszli my zaś z powrotem pod sektor 4 i wleźli my na sketor.
DEJCIE POKÓJ. JAK MO TAK WYGLĄDAĆ WŁAŻENIE NA TE DARMOWE BILETY, TO LEPIEJ DAĆ SIE POKÓJ. ŻEBY DAROMOWY BILET GODZINA ZAŁATWIAĆ I LOTAĆ PO WSZYSTKICH KASACH JAK GUPEK.
PozdRo
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
Jo tak samo wczorej zech kupowol bilet dla siebie i sie pytom co z tymi dziecmi,kaj maja wlazic a ta babka nic nie wiedziala nic o zadnych darmowych biletach,dzisioj przed szpilem godom co z tymi biletami a facet w kasie mi godo ze dzici maja po 5 zł,to padom pi***ola ich i kumpel co miol 13 lot przecis sie ze mna przez bramka.Robson pisze: DEJCIE POKÓJ. JAK MO TAK WYGLĄDAĆ WŁAŻENIE NA TE DARMOWE BILETY, TO LEPIEJ DAĆ SIE POKÓJ. ŻEBY DAROMOWY BILET GODZINA ZAŁATWIAĆ I LOTAĆ PO WSZYSTKICH KASACH JAK GUPEK.
PozdRo
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
-
- Kontakt:
zeby dostac bilet darmowy dla bajtla (dla mjego brata 8 lot) obskoczylem wszystkie kasy i w kazdej stalem w kolejce jak dugi lon..
w sumie powatpiewol ze wleza z moim bratem modszm na szpil...organizacja w kasach jest full wypas
wydaje mi sie ze robia w tej kasie zbyt przypadkowe osoby kere nawet tego komuptera nie umia obslugiwac bo widiziolzech ze ta baba miala w tej budzie 5 pomocnikow do drukowania biletow :? PePek je dobry do dopingu...wydaje mi sie ze jak nawet sie go nie slyszy jak lon zaczyno spiew to sie slyszy potem reszte grupy co spiewo doping i co to za problem dolonczyc do nich...najlepiej pedziec ze sie nie slyszalo prowadzacego....widziolch ktos jak dzisiol lotol Pepe?? cos chyba miol z kondycha bo kurde juz w 20 minucie zle wyglodol jego sprint

za Tobą pójde w ogień, wode..
co do szpilu... moj idol Mario :lol: mie dzis zawiód :? Molek dzis malo widoczny , Pokladowski zagral chyba najlepszy mecz w barwach Ruchu chociaz jedna sytuacja fes spiepszyl. Biza niezagral az tak zle , ale najlepsi na boisku byli Bartos , Mrozek i Pepe. Blazejewski i Smarzynski dzis tez słabo zagrali , a Toborek jak zwykle na swoim bardzo niskim poziomie. Wazne ze wygrali bo daje nom to pewne nadzieje.
Co do tego oc sie dzialo na trybunach. Ktos tu zaczoł jechac na Pepka , człowieku ty chyba niewiesz co godosz , to jest jedyny chop co sie odwazyl cos robic w sprawie dopingu , a ze czasami zafalszuje ch** z z tym , nikt niejest idealny to po pierwsze. Po drugietak jak to Blaszany napisol ciezko prowadzic doping kiedy na sektorze sa ludzie wymieszani, a doping na siedzaca ch*** warty. Niech otwierajom juz ten młyn bo normalnie czlowieka az serce z zalu scisko jak widza co sie na tym Ruchu dzieje.
PozdRo
Co do tego oc sie dzialo na trybunach. Ktos tu zaczoł jechac na Pepka , człowieku ty chyba niewiesz co godosz , to jest jedyny chop co sie odwazyl cos robic w sprawie dopingu , a ze czasami zafalszuje ch** z z tym , nikt niejest idealny to po pierwsze. Po drugietak jak to Blaszany napisol ciezko prowadzic doping kiedy na sektorze sa ludzie wymieszani, a doping na siedzaca ch*** warty. Niech otwierajom juz ten młyn bo normalnie czlowieka az serce z zalu scisko jak widza co sie na tym Ruchu dzieje.
PozdRo
-
- Kontakt:
Zgodze,sie z Toba,to wlasnie Pokladowski wybil pilke z linii po bledzie SebySiemce_Fan pisze:Pokladowski zagral chyba najlepszy mecz w barwach Ruchu
Ps.Lysy,pewnie zes szol po szpilu dostojnym krokiem przez Gleiwitz.PozdRawiom.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.