Ruch Stasiak
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jednak zech wyszporowol na szpil, leciol ze wszystkich sil by zdazyc kupic bilet bo myslalem ze zabraknie :? ten remis byl niestety nasza porazka
no ale wszystko b sie moglo zdazyc gdyby sedzie zoboczyl to co wszystko widzieli, czyli ta reka w polu karnym po rzucie wolbym. Bartos dzisiaj super grol, Pepe jak zawsze super, Mario zwyczajny profesor, ino Mrózek nie potwierdzil swoich umiejetnosci ktore pokazywol do tej pory, co najmniej 2 tory po jego winie... :?

za Tobą pójde w ogień, wode..
- Patton
- Kontakt:
- Pawel
- Kontakt:
Co można o tym powiedzieć.
Podstawowa sprawa - nie mamy obrony , bez Mosóra cała defensywa jest do niczego. Przy pierwszej bramce dla gości napastkin KSZO 3 razy dobijał piłkę i nie było żadnego obrońcy.
Gole dla nas jak i dla KSZO padały głównie przez błędy defensywy, niech Moskit szybko wraca do zdrowia bo z taką obroną to nawet 5 strzelonych goli nie wystarczy na wygraną.
Szkoda sytuacji Mariusza , gdy piłka trafiła w słupek, lecz limit szczęścia moim zdaniem był ten sam przy obu drużynach.
Dobrze zagrał Franke , który był bez szans przy 2 golach, trzeci obciąża po równo konto bramkarza i obrony.
Szkoda remisu, bo prowadząc 3:1 wystarczyło uspokoić grę i spokojnie zarobić 3 punkty.
Szkoda , że nie miałem aparatu bo mina naszego stadionowego dziadka mówiła wszystko - takiego wkurwionego to ja go jeszcze nie widziałem.
To tela na gorąco, tera ida na piwo do parku.
Podstawowa sprawa - nie mamy obrony , bez Mosóra cała defensywa jest do niczego. Przy pierwszej bramce dla gości napastkin KSZO 3 razy dobijał piłkę i nie było żadnego obrońcy.
Gole dla nas jak i dla KSZO padały głównie przez błędy defensywy, niech Moskit szybko wraca do zdrowia bo z taką obroną to nawet 5 strzelonych goli nie wystarczy na wygraną.
Szkoda sytuacji Mariusza , gdy piłka trafiła w słupek, lecz limit szczęścia moim zdaniem był ten sam przy obu drużynach.
Dobrze zagrał Franke , który był bez szans przy 2 golach, trzeci obciąża po równo konto bramkarza i obrony.
Szkoda remisu, bo prowadząc 3:1 wystarczyło uspokoić grę i spokojnie zarobić 3 punkty.
Szkoda , że nie miałem aparatu bo mina naszego stadionowego dziadka mówiła wszystko - takiego wkurwionego to ja go jeszcze nie widziałem.
To tela na gorąco, tera ida na piwo do parku.
- Pawel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
tak na spokojnie, pare przemyslen. Proponuje bilety drozsze zrobic, bo w sumie 15 zl to dla kazdego nic. Wierzcie mi, tego stadionu nawet w 3 tys. nie zapelnicie przy takim podejsciu. Dzieci po 7,8 lat stoja na bramach, patrza zza krat na kawalek boiska, bo oni nie moga wejsc na mecz. To ma byc klub przyjazny? Czy ciezko wpuscic ich do cholery na glupia legitke za darmo??? Klub oczywiscie majatek straci!!! 2 sprawa, jezeli ta pseudochrona dalej sie tak bedzie wozila po stadionie, to moze niedlugo zajechac... do szpitala! Bo text kozaka w czerni do chlopaczka mlodego, ze jak nie zejdzie z bramki to mu zaraz wyp**** jest na poziomiegodnym pozalowania. Aha i pamietajcie kibice Ruchu, to nie tylko elita... Dla jednycch pilka nozna jest odejsciem od tygodniowych trosk, problemow. Wiele osob nie ma kokosow, ciezko czasami na boku dorabia, ma problemy ogromne i idzie pod stadion z nadzieja, ze np. za 10 zl wejdzie itd. Niestety, nie wejdzie... Bo mecz Ruchu maja prawo ogladac tylko Ci ktorzy maja 15 zl, badz 30 badz Bog wie ile. Wiele kibicow Ruchu pochodzi z biednych dzielnic Slaska, wielu poprostu nie stac. Ale czy to wzrusza rzadzacych tym klubem? Pewnie nie. Jestem zly, nigdy jeszcze mi sie nie zdarzylo cos co dzisiaj ( niektorzy wiedza o co chodzi ) Nie ma dopingu, nie ma flag, jest nudny mecz, ktory przypomina mi nasza okregowke w Nakle. A podobno idzie ku dobremu... Tylko dla kogo??
PozdRo
PozdRo
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Rafi88
- Kontakt:
K****a sedziemu to by trzeba było bryle kupić ale mnie to wqr*** ze oni co chwile ino na ziemia ale ludzie nie czarujmy sie doping do dupy sektor 4 cały czos siedziół cicho CO TO MO BYĆ i sie dziwic a doping to ino po bramce wstyd!!! :oops:
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

no cóż wiadomo nie od dziś, że najsłabszą naszą formacją jest obrona i torman. Kiedy w końcu będzie mógł grać Nowak?? Ale jestech daleki od jakiegoś ogólnego narzekania, zagrali na co ich po prostu stać. w końcu trzech bram to dawno nie strzelili. Po 2-0 żech już myśloł, że ten mecz będzie wygrany, na pewno jak większość, jedne co mnie znerwowało to nawet nie remis, nie te błędy w obronie, ale dwie bramy stracone zaroz po zdobyciu. Bo to nie jest wina ani jakichś gorszych umiejętności, ale po prostu złego podejścia do gry.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety. Meczu sie nie wygra jak sie ma obrone dziurawą jak ser szwajcarski i kelnera w bramce ( Paweł chyba byłeś na innym meczu ). Słabo zagrał Jarczyk i Mrózek. Druga linia też nie specjalnie sobie radziła. Dopingu zero. Zgadzam sie w 100% z Pattonem. 10 złotych to jest logiczna cena. Tym bardziej że koszty inwestycji tzn zamontowanie i zakup krzesełek nie poniósł klub, więc wyższa cena biletów nie jest podyktowana założeniem zwrotu tych kosztów.
Nowak i Mosór wracajcie!!!!!!!!!!!1
Nowak i Mosór wracajcie!!!!!!!!!!!1
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
Dzis grajki zagrali tak jak kibice spiewali , wstyd !!!! ku*** zaczyna sie na Cichej robic jak na wsi . Niech otwierajom szybko 7 bo ino tam u nos idzie robic dobry doping. Na kzeselkach ludzie siedzom , wsiumie niektorym sie niedziwia , niekazdy przylazi na szpil wydzierac sie . Doping na siedzaca mijo sie z celem . O grze pilkarzy nic niebeda godac , go frajersko za***ali my wygrany szpil !!
WSTYD !!
WSTYD !!