kto nastepca rogali ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
kurczak1920

#76 Post autor: kurczak1920 » 14 lip 2004, o 08:51

Marian to już trzecie imie z jakim się u niego spotkałem, najpierw w jakimś artykule był Janusz, tu Andrzej, a teraz Marian.

Nanik
Kontakt:

#77 Post autor: Nanik » 14 lip 2004, o 09:51

A czemu nie sam MARIO ?????? z jego wypowiedzi widac ze wie co trzeba zrobic aby na juz bulo dobrze w Ruchu!!
Grajacy Prezes == zycze mu powodzenia

kurczak1920

#78 Post autor: kurczak1920 » 14 lip 2004, o 12:19

RUDA SL pisze:...Grajacy Prezes...
tego chyba pogodzić nie idzie, choć już nie takie dziwy były w naszym klubie według mnie, gdyby tak się stało to nie będziemy mieli pożytku ani z Śrutwy jako piłkarza ani jako prezesa.

Lepiej by było gdyby choćby pół roku jeszcze pograł tak jak zresztą i Mosór bo w zimie będzie czas na budowę drużyny (obojętnie czy dobrej czy mniej), a obecnie po prostu tego czasu nie ma.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: Ozor » 14 lip 2004, o 14:57

Niestety narazie ten skład co grał z Polonią dzisiaj jest według mnie na 3 ligę niestety.

salas
Kontakt:

salas

#80 Post autor: salas » 14 lip 2004, o 20:26

wiecie co teraz z tym skladem trza sie ograc w 2 lidze z rok najmniej bo wejsc do 1 ligi moze byc latwo ale juz zostac w niej to jest o wiele trudniejsze ZYCZE POWODZENIA NASZEJ DRUZYNIE NA NAJBLI¯SZY SEZON!!!!!!!!!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

KK
Kontakt:

Re: salas

#81 Post autor: KK » 14 lip 2004, o 21:02

salas pisze:wejsc do 1 ligi moze byc latwo ale juz zostac w niej to jest o wiele trudniejsze
Kompletnie sie z tym nie zgadzam. Wlasnie wygrac batalie o awans to nie lada sztuka. Utrzymanie sie w niej kiedy tak jak w przyszlym sezonie ma spasc tylko 1 ekipa to juz bulka z maslem.

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#82 Post autor: Bogdan Kalus » 14 lip 2004, o 21:43

Pozwolę się nie zgodzić z Waszymi pobożnymi życzeniami. O jakim awansie mówicie? Póki co marzenia o ekstraklasie powinniśmy niestety odłożyć na jakiś czas. Narazie trzeba zdobyć licencję na występy w drugiej lidze, a to jak widzimy wcale nie jest takie proste. Oby się nie okazało, że zaczniemy sezon w trzeciej lidze! Niestety na dzień dzisiejszy trzeba się na to przygotować. 19 lipca już blisko i wtedy się okaże. Jeśli natomiast nasz kochany klub nie otrzyma tejże licencji no to scenariusz już można pisać w czarnych kolorach. Oby nie! Pozdrawiam.

volek
Kontakt:

#83 Post autor: volek » 14 lip 2004, o 22:24

Panie Bogdanie,oby pan nie okazał się złym prorokiem :?
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#84 Post autor: Lutz » 14 lip 2004, o 22:47

Tu nie chodzi o proroctwo, czarnopisanie czy defetyzm. Niestety takie są nagie fakty , których nawet nasza nadzieja i pobożne życzenia nie są w stanie przyćmić. Mamy "prezesa" na III ligę , stadion na III ligę , skład (bez Mario i Moskita) na III ligę, jesteśmy narazie bez licencji , z długami tak w stosunku do ZUS-u , piłkarzy i trenerów itd ...itp.... Tak więc marzenia o walce o ekstraklasę pozostaną narazie tylko marzeniami . Zabrzmi to brutalnie ale niestety nasze miejsce jest narazie w II lidze ( jak sie udo). Co nie oznacza jednak że mamy tracić wiarę i nadzieję że w Chorzowie stanie się cud. Takim małym cudzikiem było już znalezienie sponsora, zatrzymanie Pepe i innych , cudem będzie powołanie SSA i odejście .................wykropkuja bo niy mom ochoty tego nazwiska wymiyniać.
A tak apropos tego pana......jakoś ucichły głosy wzywające go do odejścia ??????????????????

Damiano
Kontakt:

#85 Post autor: Damiano » 14 lip 2004, o 23:09

[quote="Lutz"]A tak apropos tego pana......jakoś ucichły głosy wzywające go do odejścia ??????????????????[/quote
Chyba nie ucichły, ale jeszcze głośniej się odezwały (patrz Mario i Mosór)
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#86 Post autor: spyru » 23 lip 2004, o 09:42

DZiennik Zachodni:
Mariusz Śrutwa - Dochodzą nas słuchy, że prezes Rogala.... właśnie ustala skład nowego zarządu. To wszystko wygląda na pozorne działanie, iluzję.

Stefan Mleczko - Jeśli chodzi o wybory prezesa, to na razie nie mam informacji o kandydatach. Pole manewru jest ograniczone, bo szefem klubu może być tylko członek KS RUCH
Niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest możliwe, że po zarejestrowaniu spółki, prezesem może zostać tylko członek KS Ruch-u. Mam nadzieje że to chodzi o Stowarzyszenie. Tak czy siak ten brudas wąsaty coś kombinuje.

Pozdrawiam wszystkich "Niebieskich"
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#87 Post autor: gerhat » 23 lip 2004, o 10:16

oczywiście tu mowa o prezesie stowarzyszenia KS Ruch a nie prezesie spółki akcyjnej i to co pisze jest zgodne z prawdą

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#88 Post autor: Lutz » 23 lip 2004, o 14:21

Sorry ,ale niy rozumia ???
Jak już bydzie SSA to wydaje mi się że Stowarzyszenie KS Ruch Chorzów przestaje istnieć, abo sie myla ?? Po co nom prezes jak niy bydzie Stow. ?
Czy Stowarzyszenie dali bydzie istnieć ?? Jeśli ja to na jakich zasadach i po co? Abo jest Sportwowa Spółka Ackcyjna "Ruch" Chorzów , abo Stowarzyszenie ??
Pojebane to wszystko. Jedno je pewne jeśli rogala bydzie mioł dali coś do powiedzyno w tym klubie to lepi nigdy niy bydzie , jako przykład niech służą słowa Maria i Moskita : "albo my albo rogala".Jak ta Q:......zostanie , to stracymy dwuch nojlepszych chopów.

ruby z kaliny

#89 Post autor: ruby z kaliny » 23 lip 2004, o 14:22

i zas momy problym

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#90 Post autor: 19r20 » 23 lip 2004, o 14:56

o której i gdzie jast to podpisanie aktu zawiązania spółki?!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ