Dlaczego na Ruch chodzi sredno 3 tys kiboli a na lech 12tys

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
marcyk
Kontakt:

#76 Post autor: marcyk » 17 cze 2004, o 13:21

WojtekO teraz to juz przesadziles. Skad brac przyklad z przyszlych czasow? Ile ty masz lat zes wszystkie rozumy pozjadal i kazdego od jakiegos czasu kontrujesz?
Pamietasz lata 80 ? NIE. Ja nie pamietam lat 50-tych, 60-tych i 70-tych ale moj fater pamieta i to jest jego i nikt mu tego nie odbierze, tak jak mnie nikt nie odbierze pamieci RUCHU lat 80-tych.
zaluj bo jest co wspominac.I nie napierdalaj na kazdego kto ma inne zdanie niz TY ,bo od jakiegos czasu to Ci najlepiej wychodzi.
I daruj sobie odpowiedz, ze pieknie wali mi sie zza klawiaturki. NARA i ochlon troche kolego bo masz fajne cele, zamiary i checi do dzialania ale nie w stylu ktory prezentujesz ostatnio.

Gość

#77 Post autor: Gość » 17 cze 2004, o 13:26

Czekam z uśmiechem na twarzy na wasze pomysły... no Panowie od czego zacząć? Śmiało nie krępować się, każdy dobry pomysł na wagę złota!

PS.
A mnie wkurza wasze ględzenie jak to źle i niedobrze, że chuligani be, że Ultrasi sie panoszą, że stowarzyszenie się "wozi" po forum... dajcie pomysł jesteście starsi bardziej doświadczeni podobno, to dlaczego nie pomożecie :?:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#78 Post autor: Patton » 17 cze 2004, o 13:43

Pomyslow bedzie... zero, tylko marudzenie bedzie i narzekanie :roll:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: gerhat » 17 cze 2004, o 14:02

Mój pomysł podałem na poprzedniej stronie, ale Ty widocznie go nie akceptujesz.
Stowarzyszenie wystosowało juz kilka apeli w mediach, do klubu, UM.
A może taki apel do władz klubu, że Kibice potepiają i nie akacpetują chuligaństwa na stadionie. Proszą o wydanie zakazu wstępu na płytę i do pomieszczeń klubowych wszystkich osób nie posiadających odpwiednich certyfikatów. Certyfikaty powinny być imienne, wydawane po wczesniejszym sprawdzeniu takiej osoby. Ponadto Kibice nie akceptują darmowych wejść "grup porządku hooliganskiego" oraz wywieszania flag emanującyhc przemocą (skoro delegat mógł zakwestionować falgę - notabene ta nie emenowała żadną przemocą, to i zarząd może to kwestionować i zagrozic nie rozpoczęciem meczu). Taki apel oczywiście odpowiednio zredagowany poparty np. przez zawodników z autorytetem, a jest podobno przynajmniej taki jeden to jest mój pomysł.
Nie mam jednak złudzeń ze tobie sie spodoba, bo kto chciałby się czegoś takiego podjąć ...

blumen

#80 Post autor: blumen » 17 cze 2004, o 14:31

to że na RUCH nie chodzi WIĘCEJ kibiców to nie tylko wina rogali , PF,
dużo winy leży w naszych radnych i ich przywódcy koplu.
ONI MAJĄ W du*** RUCH , niech powiedzą kibicom co stało na przeszkodzie że nieprzyznali ZYGMUNTOWI MASZCZYKOWI - mistrzowi olimpijskiemu , zawodnikowi trzeciej druzyny WM 74, trzy krotnemu mistrzowi Polski (w tym raz dublet) HONOROWEGO OBYWATELSTWA
m/Chorzów :oops:
Jak ludzie rzadzący miastem mają to w du*** to jak ma to zachecić
ewentualnych INWESTORÓW i KIBICOW :(

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#81 Post autor: Scypion » 17 cze 2004, o 15:12

czy oni beda w białymstoku czy nie wogóle nikogo nie obchodzi poza jakimis rankingami hols. ...
wszystko w temacie

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#82 Post autor: Lutz » 17 cze 2004, o 15:39

Wspominanie downych czasów....a co nom innego łostało??
Pomysły na wypełnienie stadionu może by sie i znodły ale.................wto mi zagwarantuje że niy dostana po paploku na jakimś szpilu. Przed tym niyszczynsynym 3 maja tyż boł spokój i cicho, ludzie nawet niy przypuszczali że coś sie może wydażyć, a tu ciul i mosz.
Po drugie żeby mieć pomysł trzeba mieć pieniądze na jego zrealizowanie.
W Chorzowie trzeba piyrszy ligi, a żeby była piyrszo liga trzeba mieć pieniądze , a żeby mieć pieniądze trzeba mieć pieniądze i wreszcie żeby mieć pieniądze,piyrszo liga i połny stadion trzeba niy mieć rogali. I tu sie koło zamyko. Jo pomysłu niy mom bo niy mom piyniyndzy
:(
I jest jeszcze jedyn bardzo smutny aspekt ty sprawy : Ruch niy mosz już tela kibiców co kiedyś. Downi w latach 70 , 80 trzi czworte Katowic jeździło na Chorzów. Do bany niy szło wlyź już w Katowicach ,a im dali to było połniejsi. Potym niestety Dospel( downi GKS :-) ) obrósł w piórka ( przy naszy pomocy) i dużo czynść małolatów zaczyła na Bukowo łazić i tak już łostało.Rodzice tych co teroz dopingujom Dospel to prawie wszyscy downi Ruchowcy , a z bajtli sie stały niestety czorne owce :(
Ostatnio zmieniony 17 cze 2004, o 16:26 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#83 Post autor: Patton » 17 cze 2004, o 15:43

Czy byli w 1996 roku na pucharze, jak bylo wielkie swieto pilkarskie - kogo to obchodzi. poza jakimis rankingami hools? Czy byli w 2000r. na gorniku jak bylo piekne zwyciestwo, pilkarze spiewali w szatni Ruchu itd. Kogo to obchodzi, w koncu chodzi tylko ranking hools. Jak nas jest dobra grupa i doping dla druzyny lepszy nawet od gospodarzy - pfff w koncu pojechalismy, zeby byc wysoko w rankingu. A lepiej siedzie w knajpie przy piwie, w grupie z kolegami po meczu przyjsc do domu wlacz telegazete i sprawdzic wynik i znowu przeklinac. Tak ma byc? A przychodzi sobota, ide na mecz bo Ruch gra u siebie, jestem wielkim kibicem, a Ci co tydzien wczesniej przejebali 50 zl na wyjazd, darli gardla, mieli podziekowania od pilkarzy - oni jechali, zeby swoj ranking podniesc? Sorki, ale czy ktos delikatnie mowiac, nie rozpedzil sie zbytnio?? 2 sprawa - mam prosbe, jeseli stowarzyszenie jest takie zle, H. tez to prosze Gerhat, Stary Kibic Marcyk itd - zalatwcie pociag na Rzeszow, badz sponsora na prezentacje, albo jakis turniej zrobcie, zalatwcie wystepy w mediach, w gazetach itd. Wiem, zrobicie to lepiej :roll: Pasujecie idealnie do koncepcji Samoobrony, LPR i innych wytworow polityki - siedziec z boku, krytykowac, smiac sie z kazdego - byleby sie pokazac. Typowa Polska Opozycja i to ta nizszego rzedu. No oczywiscie, gdybyscie Wy byli prezesami Stowarzyszenia, to ono by liczylo 10 tys. czlonkow, skladki by byly po 100zl, pelne trybuny itd. Szkoda, ze nikt z was nie moze sie zachowac jak opozycja angielska, wogole polecam sie dowiedziec jaka ona jest dla tych co nie wiedza zbyt duzo o polityce. Bo tak zawsze mowicie, ze NU sie wywyzsza, ze Stowarzyszenie jest takie a takia. Dziwnym trafem pare osob tez tak myslo i zmienilo zdanie bo ciezko im nie bylo sie popytac na PW gg itd. I tak czytajac ostatnie rozmowy - niektorzy z was sami dziela kibicow Ruchu - moze maja w tym jakis cel? Nie wiem... Za to jestem pewien jednej rzeczy - mozecie rzucac co chcecie pod nogi mnie, Wojtkowi, Viro, amrze, Niebieskiej itd. A dalej bedziemy robic swoje. Czy to z wami, czy bez was, czy to z wieszaniem na nas psow, skreslaniem poszczegolnych osob. Kazdy z was ma ogromny potencjal, zeby wspomoc klub - ale wiekszosc z was, woli sobie po ciezkim dniu "upuscic cisnienia" na tym forum, wlasnie wobec nas. Dziekujemy - kazda motywacja czy to zla, czy dobra nam sie przyda. Madrzejsi o kolejne dni i opinie o nas. PozdRawiam

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#84 Post autor: gerhat » 17 cze 2004, o 16:03

patti, jo tez byłem na pucharze, i na gorniku nie tylko w 2000 ale i w 1989 gdy było jeszcze większe święto (tam zdobylismy praktycznie mistrza) i na górniku w 1982 kiedy wygralismy tam pierwszy raz w historii, i było tam wielu takich jak ja co ich te rankingi nie obchodzą.Nikt tutaj tobie ani nikomu kłód pod nogi nie rzuca a ciągotki do wywyzszania kieruj pod inny adres i nie wplatuj w to Niebieskiej, Vira czy kogokolwiek indywidualnie czy zbiorowo. Temat jest jak zwiekszyć frekwencje i ktos prosił o pomysły a nie wyjazd do rzeszowa. Moj pomysł może Ci sie nie podobać i masz do tego prawo ale ty nie zaproponowałes nic ponadto.
Tak wiec hasło wojtka o ciągłych kłótniach i taralallala nic nowego odbijam tym razem do Ciebie. Rzuć parę świetnych pomysłów aby ferkwencja była 12 tys, może którys z nich to własnie będzie to, bo jak na razie o czym innym piszesz. No chyba że twój pomysł to 12 tys hoolsów wchodzących za friko.
Pyrsk pattonku

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#85 Post autor: vinc84 » 17 cze 2004, o 16:21

jak likwidowac pf to i cale hools w Polsce, inaczej sie nie da, albo MY albo oni nas za***ia, dlatego zostawcie juz temat pf. Co innego zeby nie rozpierdlac wlasnego stadionu tylko bronic honoru klubu.
Ja mam pomysl zmniejszyc ceny biletow, poprawic infrastuktore stadionu,
Lożyć wiecej kasy na Ultras i na wyjazdy, Promowac klub w mediach jak z najlepszej strony(da sie) piwo i wuszty na stadionie, zero hamsta,
hu* mnie obchodzi co o tym myslicie

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#86 Post autor: Patton » 17 cze 2004, o 16:56

Gerhat - moje pomysly sa dla tych, co chca je realizowac... Duzo osob ma do nich dostep, to moga Ci powiedziec jakie sa. I moge Ci powiedziec, ze tyle pomyslow ile ja juz zaproponowale to Ty bys ich w zyciu nie wymyslil... No ale coz, Ty wiesz lepiej, ze ja wole 12 tys. ekipy wpuscic za darmo na stadion. Zreszta Ty wiesz wszystko najlepiej - kim jestem, czym sie zajmuje itd. Nic nowego tutaj. A po co jechales na takie wyjazdy? Podniesc ranking hools? :lol: Hehe, czytam Twoj post i placze ze smiechu, bo myslisz, ze mi pojechales z tymi pomyslami, a sie przejechales na maxiura Gerhatku... Pyrsk :P

Gość

#87 Post autor: Gość » 17 cze 2004, o 17:27

My swoje pomysły realizujemy, czekamy na jakieś konkretne pomysły od was, Gerhat z całym szacunkiem ale twój pomysł jest nierealny i napisany tylko i wylacznie po to zeby nam dowalic i sie posmiac, bo innej celowosci tego postu nie widze. Jesli macie konkretne pomysly jak zainteresowac ludzi Ruchem to naprawde jesli beda w miare normalne to postaramy sie je zrealizowac.

Niebieska
Kontakt:

#88 Post autor: Niebieska » 17 cze 2004, o 18:08

Stary kibic pisze:Co prosze! Mozesz to do jasnej cholery teraz wytlumaczyc! Marudzenie. A moze ty marudzisz!
Zastanow sie co piszes..
Ze q jestes prezesem stowarzyszenia to masz prawo do wydawania takiej opini ?
Ales mnie zdenerwowal. Ludzie ! Zwolennik wybrykow, dewastowania itd.
Nie bylo wysokich plotow, sektorow . A kibicow bylo co nie miara. Zawodnicy bardzo byli przywiazani do Klubu.
Wiesz co może Ty się lepiej zastanów, bo tego co tu napisałes nawet nie będę komentować :roll:
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

reden
Kontakt:

#89 Post autor: reden » 17 cze 2004, o 18:14

Pomysły som. Wiym co ruch łostane we drugij lidze. A potym to bydzie richtig jazda na somiuśki wiyrch. A niych mie sam kery yno sprubuje na szpil niy psziś ptym... Zaroski szmary.

Niebieska
Kontakt:

#90 Post autor: Niebieska » 17 cze 2004, o 18:16

gerhat pisze:Mój pomysł podałem na poprzedniej stronie, ale Ty widocznie go nie akceptujesz(...)
Nie mam jednak złudzeń ze tobie sie spodoba, bo kto chciałby się czegoś takiego podjąć ...
Z całym szacunkiem jaki do Ciebie miałam, napewno nie Ty, bo widzę, że skupiasz się tylko i wyłącznie na pisaniu. A swoją drogą co z Twoją obietnicą przyjścia na spotkanie. Nie masz czasu. Dziwne, a może wcale nie takie dziwne. Wytłumacz mi, jak ktoś kto nie ma czasu na godzinne spotkanie 1 raz w tygodniu, ma czas siedzieć non stop przed komputerem i w ciągu 1 dnia napisać chyba z 50 postów na Forum i nie wiem ile na pryw., chyba nic innego nie robisz. Ja jak nie mam czasu to nie mam. I jeżeli ktoś tu się panoszy i wozi po tym forum to jesteś to Ty.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

ODPOWIEDZ