Ruch - Arka
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I ja tam byłam
nareszcie znów na trybunach, gdzie moje miejsce, a nie pod stadionem czy w domu przed komputerem lub TV
Wniosek jaki mi się nasuwa, jest taki, że na drugą połowę wyszła zupełnie inna drużyna, niż grała w pierwszej. Przecierałam oczy ze zdumienia. Jak Malina dostał czerwoną kartę, czułam że, wbrew pozorom, to dobry znak, w 10 już wygrywali, pamiętam np. taki mecz w Radzionkowie (może dlatego, że był to jeden z niewielu moich wyjazdów).
Po końcowym gwizdku myślałam, że już po wszystkim, ale okazało się, że na rozstrzygnięcie trzeba jeszcze poczekać.
BRAWA za druga połowę dla całej drużyny, ale to co wyprawiał w bramce Ryszard Kołodziejczyk to mistrzostwo świata.
Dziś jestem bardzo, bardzo szczęśliwa
, że mogłam być na tym meczu, patrzeć na grę Ruchu w drugiej połowie (o pierwszej trzeba jak najszybciej zapomnieć, w zasadzie ja już zapomniałam
) i na żywo przeżywać te emocje, huśtawkę nastrojów, wspaniały doping po przerwie, radość z 3 pkt. po końcowym gwizdku. Dla takich chwil warto żyć, warto przełykać gorycz porażki, coś pięknego
Obyśmy w podobnych nastrojach spotkali się na Forum po meczu z Jagiellonią, co ma być to będzie, dziś się cieszę i świętuję.

Wniosek jaki mi się nasuwa, jest taki, że na drugą połowę wyszła zupełnie inna drużyna, niż grała w pierwszej. Przecierałam oczy ze zdumienia. Jak Malina dostał czerwoną kartę, czułam że, wbrew pozorom, to dobry znak, w 10 już wygrywali, pamiętam np. taki mecz w Radzionkowie (może dlatego, że był to jeden z niewielu moich wyjazdów).
Po końcowym gwizdku myślałam, że już po wszystkim, ale okazało się, że na rozstrzygnięcie trzeba jeszcze poczekać.
BRAWA za druga połowę dla całej drużyny, ale to co wyprawiał w bramce Ryszard Kołodziejczyk to mistrzostwo świata.
Dziś jestem bardzo, bardzo szczęśliwa

Obyśmy w podobnych nastrojach spotkali się na Forum po meczu z Jagiellonią, co ma być to będzie, dziś się cieszę i świętuję.
Ostatnio zmieniony 6 cze 2004, o 22:15 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wszyscy sie ciesza, ale IMO sytuacja jest naprawde teraz po***a....
mecz na Jadze praktycznie zadecyduje, kto gra w barazach. Cos czuje, ze mimo wspanialej walki w dzisiaj w 2 polowie niestety zalapiemy sie do barazy. Nie wierze w punkt w Bialymstoku, tym bardziej, ze niejedne niezle ekipy dostawaly tam banki.
Jak ja nienawidze szczakowej :twisted:
mecz na Jadze praktycznie zadecyduje, kto gra w barazach. Cos czuje, ze mimo wspanialej walki w dzisiaj w 2 polowie niestety zalapiemy sie do barazy. Nie wierze w punkt w Bialymstoku, tym bardziej, ze niejedne niezle ekipy dostawaly tam banki.

Jak ja nienawidze szczakowej :twisted:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
3 punkty bardzo cieszą, wkurza wieśniacka postawa śmieciowianki.
Po obejrzeniu w TV meczu z Lubinem byłem pełen najczarniejszych myśli. Teraz nie wiem co mam sądzić o naszej drużynie. Jeśli zagrają tak jak w 2 połowie z Arką to myslę,że stać nas na remis w Białymstoku. Zauważcie, że historia zatacza koło - znowu może zabraknąć tylko jednego, malutkiego punkciku...
Jeśli nie daj Boże nie udało by się osiągnąć remisu to mamy niestety baraże i dwumecz z drużyną z "mojej" grupy III ligi - Stalą Rzeszów. Oczywiście może być różnie, ale sądzę, że (po tym co pokazała Stal w meczu z Hetmanem w Zamościu) nie powinno być kłopotów. Nie ma jednak co gdybać - trzeba koniecznie coś ugrać w Białymstoku.. :!!!!:
Po obejrzeniu w TV meczu z Lubinem byłem pełen najczarniejszych myśli. Teraz nie wiem co mam sądzić o naszej drużynie. Jeśli zagrają tak jak w 2 połowie z Arką to myslę,że stać nas na remis w Białymstoku. Zauważcie, że historia zatacza koło - znowu może zabraknąć tylko jednego, malutkiego punkciku...
Jeśli nie daj Boże nie udało by się osiągnąć remisu to mamy niestety baraże i dwumecz z drużyną z "mojej" grupy III ligi - Stalą Rzeszów. Oczywiście może być różnie, ale sądzę, że (po tym co pokazała Stal w meczu z Hetmanem w Zamościu) nie powinno być kłopotów. Nie ma jednak co gdybać - trzeba koniecznie coś ugrać w Białymstoku.. :!!!!:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
Powiem tyle......pod koniec szpilu to az mi sie łza w oku ze szczęścia zakreciła!!!druga połowa to była poezja , Pepe rewelacja , jarczyk wejście marzeń!!!a nie ujmując całej drużynie zaangażowania itd, to Richard wygroł nom dziś mecz!!!dawno zech sie tak wspaniale nie czuł , głos to chyba dopiero za tydzień odzyskom , ale warto było!!!Gdyby nie Mariusz i jego dwie sety to trocha mniej nerwów by było!ale liczą sietrzy punkty!
- 19r20
- Kontakt:
ja tym razem na płocie ale tylko w 2 połowie (razem z ok 60 osobami mocno młodzieżowej ekipy)
było warto - widziałem brame Jarczyka
doping spoko, rogala jak zawsze zawodzi i nawet drzewa wyciąć nie chce/potrafi!
mimo wszystko gra trwa dalej w białymstoku na pewno wygramy!
było warto - widziałem brame Jarczyka
doping spoko, rogala jak zawsze zawodzi i nawet drzewa wyciąć nie chce/potrafi!
mimo wszystko gra trwa dalej w białymstoku na pewno wygramy!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt: