Wyjazd do Białegostoku
Zacznę od frekwencji kibiców gości na stadionie JAGI wiosną br. Zaczynam odliczanie:
Arka - ok. 70 osób
Piast - 1 osoba
Bełchatów - 0
Konin - 2 osoby
Gorzyce - 3 osoby
Polar - 0
RUCH ?
Może to Was nieco zmobilizuje? Wiem, że piątek to nie jest dobry termin na wyjazd i daleko, ale my wszędzie mamy daleko. Ponadto, jak sądzę to jeden z Waszych najważniejszych meczów (naszych też) w tym roku.
Szkoda byłoby żebyście nie przyjechali.
Mam pewien sentyment do RUCHU. Szczególnie miło wspominam wyjazd na I-ligowy mecz do GKS-y jesienią 1988 roku. Otrzymaliśmy wtedy dobre wsparcie od RUCHU. Mocno w pamięci utkwiła mi jedna postać -
niejaki "Ulu". Czy On jeszcze chodzi na Wasze mecze?
Arka - ok. 70 osób
Piast - 1 osoba
Bełchatów - 0
Konin - 2 osoby
Gorzyce - 3 osoby
Polar - 0
RUCH ?
Może to Was nieco zmobilizuje? Wiem, że piątek to nie jest dobry termin na wyjazd i daleko, ale my wszędzie mamy daleko. Ponadto, jak sądzę to jeden z Waszych najważniejszych meczów (naszych też) w tym roku.
Szkoda byłoby żebyście nie przyjechali.
Mam pewien sentyment do RUCHU. Szczególnie miło wspominam wyjazd na I-ligowy mecz do GKS-y jesienią 1988 roku. Otrzymaliśmy wtedy dobre wsparcie od RUCHU. Mocno w pamięci utkwiła mi jedna postać -
niejaki "Ulu". Czy On jeszcze chodzi na Wasze mecze?
-
- Kontakt:
Powiem jedno starałem się jak nigdy kase załatwić i załatwiłem. Wchodze na forum a tu zadnych konkretow na temat wyjazdu. Czy moze mi ktos napisac jak moge sie dowiedziec o ktorej jest wyjazd.
Mam nadzieje ze ktos wkoncu ktos napisze co z tym wyjazdem
Bo nie mam zamiaru jechac nadworzec i tam nocowac i czekac az ktos przyjdzie.
Wiec bardzo prosze o jakies konkrety bo nie chce przegapic tego wyjazdu i nie chce zeby moje starania o kase nie poszly na marne.
Wiec bardzo prosze o jakies konkrety bo nie chce przegapic tego wyjazdu i nie chce zeby moje starania o kase nie poszly na marne.
Heh, zostawcie tego matoła w spokoju.. Jestem pewien na 100% ze jest to jakis dzieciak-napinacz w wieku od 10-13 lat. A my ze swojej strony powinniśmy sie wstydzic za takich jak 'made in'.. Pozdro z Białegostoku 
Ej ty Made_In... byles na wyjezdzie w Chorzowie w rundzie Jesiennej ze tak z duma pytasz czy jeszcze nie jada ?
Dooo booooju BKS !

Ej ty Made_In... byles na wyjezdzie w Chorzowie w rundzie Jesiennej ze tak z duma pytasz czy jeszcze nie jada ?
Dooo booooju BKS !
Troche szacunku do naszego klubu :?maRtol pisze:a moze teraz nam jegielonczyku napiszesz o waszych frekfencjach na wyjazdach!!!!!
Może wyręcze kolege ;-)
KSZO/Stasiak - 90
Szczakowianka - 211
ŁKS - 115
Podbeskidzie - 5
Legia - 250
Radomsko - 200
Na meczach z Pogonią, Cracovią i Zagłębiem nie było nikogo z różnych przyczyn...
Kibice Ruchu nie przejmujcie się wpisami ludzi typu ,,made_in”. Pewnie nie wiele ma wspólnego z kibicami Jagiellonii bo Ci szanują Ruch. Szacunek wynika na pewno ze starej zgody jak i z tego jak zostaliśmy przyjęci na Cichej. Mimo, że mecz jest o dużą stawkę to w Białymstoku chcą się zrewanżować i nikt na Ruch nie będzie gwizdał ani mu ubliżał (no chyba, że stanie się coś nieprzewidywalnego) .
Pozdrowienia z Białegostoku
Ps. maRtol myślę, że naszej frekwencji na meczach wyjazdowych nie musimy się wstydzić, były wpadki, ale i tak jest ok.
Pozdrowienia z Białegostoku
Ps. maRtol myślę, że naszej frekwencji na meczach wyjazdowych nie musimy się wstydzić, były wpadki, ale i tak jest ok.