Wyjazd do Białegostoku

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Eklezjastes

#76 Post autor: Eklezjastes » 9 cze 2004, o 20:19

Zacznę od frekwencji kibiców gości na stadionie JAGI wiosną br. Zaczynam odliczanie:

Arka - ok. 70 osób
Piast - 1 osoba
Bełchatów - 0
Konin - 2 osoby
Gorzyce - 3 osoby
Polar - 0
RUCH ?

Może to Was nieco zmobilizuje? Wiem, że piątek to nie jest dobry termin na wyjazd i daleko, ale my wszędzie mamy daleko. Ponadto, jak sądzę to jeden z Waszych najważniejszych meczów (naszych też) w tym roku.
Szkoda byłoby żebyście nie przyjechali.
Mam pewien sentyment do RUCHU. Szczególnie miło wspominam wyjazd na I-ligowy mecz do GKS-y jesienią 1988 roku. Otrzymaliśmy wtedy dobre wsparcie od RUCHU. Mocno w pamięci utkwiła mi jedna postać -
niejaki "Ulu". Czy On jeszcze chodzi na Wasze mecze?

m

#77 Post autor: m » 9 cze 2004, o 22:23

Ulu ma sie dobrze,i od czasu do czasu pokazuje sie na Ruchu 8)

białostotczanin

#78 Post autor: białostotczanin » 9 cze 2004, o 22:53

Drodzy kibice Jagi wpisujścy się na tym forum
już nie piszcie np " bedzie fajnie przyjeżdzajcie" bo te posty są bezsensu, Oni nie śą małymi dziećmi umią się zoorganizowaći albo przyjasdą albo nie dziękuję

USH
Kontakt:

#79 Post autor: USH » 10 cze 2004, o 05:25

jezeli chodzi o U to on mieszka w mojej dzielnicy ale czasu to on na mecze raczej nie miał ostatnio ,ale jak go spotkam to mu powiem ze ktos z Jagi jeszcze pamieta

Dixi20

#80 Post autor: Dixi20 » 10 cze 2004, o 10:47

Powiem jedno starałem się jak nigdy kase załatwić i załatwiłem. Wchodze na forum a tu zadnych konkretow na temat wyjazdu. Czy moze mi ktos napisac jak moge sie dowiedziec o ktorej jest wyjazd.

Mam nadzieje ze ktos wkoncu ktos napisze co z tym wyjazdem

Bo nie mam zamiaru jechac nadworzec i tam nocowac i czekac az ktos przyjdzie.

Wiec bardzo prosze o jakies konkrety bo nie chce przegapic tego wyjazdu i nie chce zeby moje starania o kase nie poszly na marne.

Dixi Zawsze z Ruch-em

made_in_jagiellonia

#81 Post autor: made_in_jagiellonia » 11 cze 2004, o 11:42

ruchu ruchu dzisiaj bedzie popierduchu

snajper

#82 Post autor: snajper » 11 cze 2004, o 11:45

te made in jagiellonia niepozwalej sie zaduzo :evil:

Natalka:):)

#83 Post autor: Natalka:):) » 11 cze 2004, o 11:49

Zgadzam sie ze Snjaperem.. nie wymądrzaj sie tak... boshce...lol "made in jagiellonia" ichaaaaa hahaha.. Pozdo :*

CZY MNIE KOCHASZ CZY NIE TAK JAK JA KOCHAM CIE....
SERCEM I DUCHEM ZA CHORZOWSKIM RUCHEM..:)

maRtol

#84 Post autor: maRtol » 11 cze 2004, o 11:53

a moze teraz nam jegielonczyku napiszesz o waszych frekfencjach na wyjazdach!!!!!

Maaati

#85 Post autor: Maaati » 11 cze 2004, o 11:55

made_in_jagiellonia pisze:ruchu ruchu dzisiaj bedzie popierduchu
Weź człowieku nie rób sobie lipy i dla naszych barw :? Wracaj do podstawówki swojej alfabetu sie uczyć...

made_in_jagiellonia

#86 Post autor: made_in_jagiellonia » 11 cze 2004, o 11:59

A co wy jeszcze nie jedziecie na mecz :roll: :?: :!:

b3dboy

#87 Post autor: b3dboy » 11 cze 2004, o 12:00

Heh, zostawcie tego matoła w spokoju.. Jestem pewien na 100% ze jest to jakis dzieciak-napinacz w wieku od 10-13 lat. A my ze swojej strony powinniśmy sie wstydzic za takich jak 'made in'.. Pozdro z Białegostoku :)

Ej ty Made_In... byles na wyjezdzie w Chorzowie w rundzie Jesiennej ze tak z duma pytasz czy jeszcze nie jada ?

Dooo booooju BKS !

Maaati

#88 Post autor: Maaati » 11 cze 2004, o 12:04

maRtol pisze:a moze teraz nam jegielonczyku napiszesz o waszych frekfencjach na wyjazdach!!!!!
Troche szacunku do naszego klubu :?

Może wyręcze kolege ;-)

KSZO/Stasiak - 90
Szczakowianka - 211
ŁKS - 115
Podbeskidzie - 5
Legia - 250
Radomsko - 200

Na meczach z Pogonią, Cracovią i Zagłębiem nie było nikogo z różnych przyczyn...

Zygmunt

#89 Post autor: Zygmunt » 11 cze 2004, o 12:05

Kibice Ruchu nie przejmujcie się wpisami ludzi typu ,,made_in”. Pewnie nie wiele ma wspólnego z kibicami Jagiellonii bo Ci szanują Ruch. Szacunek wynika na pewno ze starej zgody jak i z tego jak zostaliśmy przyjęci na Cichej. Mimo, że mecz jest o dużą stawkę to w Białymstoku chcą się zrewanżować i nikt na Ruch nie będzie gwizdał ani mu ubliżał (no chyba, że stanie się coś nieprzewidywalnego) .

Pozdrowienia z Białegostoku

Ps. maRtol myślę, że naszej frekwencji na meczach wyjazdowych nie musimy się wstydzić, były wpadki, ale i tak jest ok.

snajper

#90 Post autor: snajper » 11 cze 2004, o 12:09

made_in_jagiellonia pisze:A co wy jeszcze nie jedziecie na mecz :roll: :?: :!:
te my niemuszymy tak wczas bo my lecymy smigBowcem o 13.30 odlatujemy ! napisz mi kaj u wos idzie wylondowac bespiecznie jak zes taki obcykany ! :twisted:

ODPOWIEDZ