Ruch-Zagłębie L.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mi sie wydaje ze ta nasza obrona nie zagrała tak bardzo tragicznie (były błedy nie mowie) ale bramki stracone z takich przypadkowych sytuacji, co do Mizi wydaje mi sie ze zagrał całkiem przyzwoity mecz, Franke - widac brak doświadczenia i ogrania co sie przelozyło na jego błedy (2 pierwsze bramy były do wyłapania)
Teraz neistety i my musimy liczyc na podkniecia naszych rywali, aby znowu nie wylodowac w strefie barazowej... a w srode niezwykle wazny mecz i miejmy nadzieje ze Niebiescy zmaza z siebie plame jaka dali dzis
pozdRo
Teraz neistety i my musimy liczyc na podkniecia naszych rywali, aby znowu nie wylodowac w strefie barazowej... a w srode niezwykle wazny mecz i miejmy nadzieje ze Niebiescy zmaza z siebie plame jaka dali dzis
pozdRo
- Simone
- Kontakt:
o meczu krotko ... slabiutki w naszym wykonaniu ... ale gdyby nie szkolne bledy naszego niedoswiadczonego bramkarza moglismy go co najmniej zremisowac ... no coz trzeba grac dalej ... a Wy wszystkie Cracoviaki i inne Żabole macie niezle na***ane we lbach ... ku*** napinacie sie jakbym Wasze kluby w ostatnia srode o 20 45 ogladal ... teraz do Żab Sami wiecie jaka jest prawda , niestety BARDZO SMUTNA ... Za 2-3 Sezony nie bedzie ani jednego klubu z Gornego Slaska w Ekstraklasie jak to wszystko bedzie podazac dalej w tym kierunku ... jednym slowem przyganial kociol garnkowi ... szkoda gadac w oglole ...
Pytam sie Ciebie po raz drugi: Nie slyszajes komentarza na te puste trybuny? Czy wszyscy chorzowianie tego chcieli? Czy tez nie rozumiesz ze beton nie bedzie kibicowac druzynie. Teraz jak jest bardzo potrzebny doping i zagrzewanie do walki, to jego niema. Gdyby byli kibice to ten mecz mialby inne oblicze. Czy to nie przemawia do Ciebie?
nie ku*** nie słyszałem bo w przeciwieństwie do ciebie nie siedzialem przed telewizorem tylko byłem na meczu.I dla ciebie to wszystko jest powodem zeby kogos nazywac sk***ysynem??to jeszcze raz odsyłam do słownika!Stary kibic pisze:Pytam sie Ciebie po raz drugi: Nie slyszajes komentarza na te puste trybuny? Czy wszyscy chorzowianie tego chcieli? Czy tez nie rozumiesz ze beton nie bedzie kibicowac druzynie. Teraz jak jest bardzo potrzebny doping i zagrzewanie do walki, to jego niema. Gdyby byli kibice to ten mecz mialby inne oblicze. Czy to nie przemawia do Ciebie?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Stary kibic to co napisałes jest tylko jedną stroną medalu a drugą stroną jest strona organizacyjna naszego klubu od prawie 10 lat to ciągły powolny upadek,zarząd,prezes,sponsorzy to wszystko ma wpływ na sytuację którą mamy teraz i wydarzenia z ŁKS tylko przyspieszyły proces rozkładu klubu.Bez radykalnych zmian w zarządzaniu klubem to będzie tak czy siak wegetacja.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawe czy ci wszyscy ktorzy tak chetnie krytykuja zrobili przynajmniej tyle ze przyszli na mecz i pokazali ze sa z druzyna na dobre i zle... Wiem ze 30zl to duzo ale zaloze sie ze niektorzy wydaja wiecej na piwo w ciagu miesiaca. Ja sobie odmowilem imprez przez ostatnie dwa tyg. zeby byc na Stasiaku i Zaglebiu, wiec jak sie chce to mozna.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- Patton
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Krotko odpowiedz - zostaly usuniete. 8)
Wszystko co nie dotyczylo szpilu usunalem a temat tego watku brzmi "RUCH - ZAGLEBIE" - i bez jakichs glupich prowokacji ze strony Craxy czy innych, bez wjezdzania na tematy omawiane tu tysiace razy, ktore sa w innych miejscach. Bez dawanie sie sprowokowac. To tyle - jak cos pretensje do mnie. pozdRo
ps. sorry bo zdaje sie usunalem tez fragment w ktorym mowiles o szpilu :oops: jesli tak to sorry, a co do reszty to zdania nie zmienie
Wszystko co nie dotyczylo szpilu usunalem a temat tego watku brzmi "RUCH - ZAGLEBIE" - i bez jakichs glupich prowokacji ze strony Craxy czy innych, bez wjezdzania na tematy omawiane tu tysiace razy, ktore sa w innych miejscach. Bez dawanie sie sprowokowac. To tyle - jak cos pretensje do mnie. pozdRo
ps. sorry bo zdaje sie usunalem tez fragment w ktorym mowiles o szpilu :oops: jesli tak to sorry, a co do reszty to zdania nie zmienie
- Schlesien
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: