Stal (Tłoki) Gorzyce - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Już wróciłam. Była mocna ekipa - całe 4 osoby, Dixi20 i Goliat - PozdRawiam:D Warto było. Podziękowalismy i pogratulowaliśmy, część zawodników poszła zaraz do szatni, ale część podeszła do Nas i podała rękę. Zmartwił mnie Mario, poznaliśmy go w ostatniej chwili, ledwie szedł, coś z nogą, a w środę następny mecz, nie wiadomo gdzie przyjdzie grać i jeszcze złamana ręka Smarzyńskiego.
Teraz idę spać.
PS. Wojtek Twoje info było perfekcyjne, byli o 23.55.
Teraz idę spać.
PS. Wojtek Twoje info było perfekcyjne, byli o 23.55.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- Lutz
- Kontakt:
Moga sie tyż wypowiedzieć ?? Bo jak wiycie jo je "anonim", pinik, daleko od wos i niy mom ło niczym ahnungu. Ale pomimo tego, po ty cołki awanturze na stadionie i Forum ..teroz mom nadzieja moga coś pedzieć.
1:1 - jo by pedzioł że po tym wszystkim wynik może cieszyć i zaś my zrobili mały kroczek ku normalności. Ale niy wiym czy mi umknyło czy żech niy doczytoł - ale jakoś sie niy przejmujecie tym że my niy momy kaj grać !! Na forum je temat "gdzie ze szczakowiankom" ....i żodnej odpowiedzi !! Napisoł to piknik (piknikom sie niy odpowiado) ale wydowo mi sie że to terozki ważny temat - jak niy najważniejszy. Może by warto sie dowiedzieć (patrz nie pikniki) co zarząd mo zamiar z tym fantym zrobić .
Pozdro od piknika z Vaterlandu
:flaga:
1:1 - jo by pedzioł że po tym wszystkim wynik może cieszyć i zaś my zrobili mały kroczek ku normalności. Ale niy wiym czy mi umknyło czy żech niy doczytoł - ale jakoś sie niy przejmujecie tym że my niy momy kaj grać !! Na forum je temat "gdzie ze szczakowiankom" ....i żodnej odpowiedzi !! Napisoł to piknik (piknikom sie niy odpowiado) ale wydowo mi sie że to terozki ważny temat - jak niy najważniejszy. Może by warto sie dowiedzieć (patrz nie pikniki) co zarząd mo zamiar z tym fantym zrobić .
Pozdro od piknika z Vaterlandu
:flaga:
- Patton
- Kontakt:
a tam od razu bawi :lol:Niebieska pisze:gregor pisze: Do Bezdomnego, jeśli Cię to bawi, że chcemy podziękować piłkarzom za grę to już Twoja sprawa, wyśmiewać każdy pomysł jest bardzo łatwo, dużo trudniej samemu coś zaproponować
a proponuje zebrac sie wam w srode silna banda pod stadionem i do***rdolic taki doping zza plotu zeby sie czuli jak przy pelnych trybunach 8)
o punkty sie walczy caly sezon na boisku ! a nie szuka winowajcow po 1 meczu 8)maRtol pisze:bezdomny czy ty wszystko musisz krytykowac![]()
szkoda ze nie wezmiesz sie za krytykowanie tego co sie stalo 3 maja ale dla ciebie wazniejsza byla zadyma niz atmosfera i chyba najwazniejsze te 3pkt
ktorych moze niestety zabraknac
i zamiast wszystko krytykowac moze ty cos wymyslisz
Ja bym byla, ale mama mnie nie puscila... za tydzien jade na 100% Chopcy przyjada z Wroclawia wiec mam nadzieje, ze bedzie wiecej ludu. Brawa dla 4 osobek
Mam nadzieje, ze Super Mario zagra w srode. Trzymie za niego kciuki. Pozdro dla Smarzynskiego i reszty druzyny
Hm... jeszcze chetnie pojde w piatek (albo kiedy oni wyjezdzaja?) pozegnac ich przed meczem do Wroclawa. Mam nadzieje, ze przyjdzie tym razem wiecej kibicow. Pozdroo ;*

-
- Kontakt:
Dziennik Polski/MS/09 maja 2004 09:48
II liga: Sprzedawczyki
Największą niespodzianką 27. kolejki drugiej ligi była porażka Podbeskidzia Bielsko-Biała z Piastem Gliwice 0:3.
Kolejny mecz piłkarze z Bielska zagrają z Cracovią, dlatego też na meczu najbliższego rywala był drugi trener „Pasów” Robert Jończyk.
- Goście strzelili bramki przy wydatnej pomocy gospodarzy. Po zdobyciu trzeciej bramki dla Piasta kibice gospodarzy gremialnie skandowali: „sprzedawczyki” – powiedział Jończyk.
Więcej w "Dzienniku Polskim"
Do konca bedzie goraco bo Piast i Prokom (znaczy sie Arka) nie odpuszcza 8)
II liga: Sprzedawczyki
Największą niespodzianką 27. kolejki drugiej ligi była porażka Podbeskidzia Bielsko-Biała z Piastem Gliwice 0:3.
Kolejny mecz piłkarze z Bielska zagrają z Cracovią, dlatego też na meczu najbliższego rywala był drugi trener „Pasów” Robert Jończyk.
- Goście strzelili bramki przy wydatnej pomocy gospodarzy. Po zdobyciu trzeciej bramki dla Piasta kibice gospodarzy gremialnie skandowali: „sprzedawczyki” – powiedział Jończyk.
Więcej w "Dzienniku Polskim"
Do konca bedzie goraco bo Piast i Prokom (znaczy sie Arka) nie odpuszcza 8)
Heh żałosny jest autor opisu meczu w Gorzycach. Ruch przeważał całe spotkanie?? Dobra ściema.Niebiescy bronili się mieli ze 3 okazje w całym meczu i tyle. Nie dajcie się zwariować.Nie pisze dlatego aby wychwalac Tłoki, ale rozwalają mnie ludzie którzy w sztuczny sposób podnoszą potęgę Ruchu. Powinni się oni wziąść do roboty aby Ruch wrócił na należne mu miejsce a nie siać propagande o tym jak grają ładnie i pięknie.
A odnośnie kibiców z Gorzyc. Nie wypatrują tylko przyjezdnych ale także jeżdzą na wyjazdy. Zapraszam na stronę www.stalgorzyce.prv.pl
A odnośnie kibiców z Gorzyc. Nie wypatrują tylko przyjezdnych ale także jeżdzą na wyjazdy. Zapraszam na stronę www.stalgorzyce.prv.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:lol: :lol: Brawo SuperManiek, forma rosnie, z LKS to byla jego najlepsza polowka w sezonie tylko inne okolicznosci nie pozwlily mi go pochwalic. To zasluga ustawienia, SuperManiek jako cofniety napastnik duzo lepszy niz na szpicy. W takiej formie moze grac, ale przygladom mu sie uwaznie, jak bedzie znow taki slaby jak kiedys to mus ie nie ominieradzion pisze:koniec 1-1
gerhat: SuperManiek tobie dedykowol tego tora![]()

radzion, jo bych nie przesadzol z ta dedykacja :lol: , moze mo uczulenie na mnie, ale jak dzieki temu bedzie strzelol gole to jest bardzo fajnie. Widac nie na marne idzie mojo godka :lol: