neutralny temacik

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

#76 Post autor: Gość » 5 maja 2004, o 14:47

jako kibic chciałbym tylko powiedzieć że fajnie tak sobie pisać na forum... w ogole to przejmniemy to forum potem stronę internetową i będziemy się napinać a jak ktoś będzie miał inne zdanie to ban :lol:

Gość

#77 Post autor: Gość » 5 maja 2004, o 14:51

Jako Niebieski jestem przeciwny wybialniu w jaki kolwiek sposób, mający na celu doprowadzenie do zaniku koloru niebieskiego :lol: Co do bekania to bym raczej nie zachęcał bo wiesz kto wie co on tam jadł :wink:

WOJTEKK

#78 Post autor: WOJTEKK » 5 maja 2004, o 15:06

ktos zauwazył,ze skorzysta na tym Rogala i ma racje-przeciez to w głównej mierze tez jego wina za to ze przez dziesiec lat nie ma stołków na całym stadionie,za to ze na tyłach cegła sama lezy na drodze nic tylko zachecic do zucania,nie ma identyfikatorów i to ze opłacał swoich pupili-jezeli juz wymyslił,ze zostana tylko krzesełka niech obnizy cene w takim razie na krzesełka,przeciez to jego wina ze niema pozadnych ogrodzen na stadionie ino czekac jak je***e główno trybuna i bedzie dopiero tragedia(jak juz ma sie roleciec to oczywiscie bez kibiców a on sam niech tam jeste)

bercik1981
Kontakt:

#79 Post autor: bercik1981 » 5 maja 2004, o 15:07

Emocje trochę opadły więc postanowiłem się wpisać. Zgadzam się z Megowcem. To był najczarniejszy dzień w historii Ruchu. Nawet po spadku do II ligi nie byłem tak załamany. A najgorsze jest to, że do tych ludzi nie dociera do czego doprowadzili. Smutne to i tragiczne. Ja mam nadzieje, że tacy ludzie jak KKubicki i reszta PRAWDZIWYCH kibiców pozostanie z klubem i naprawi to co inni zepsuli. A co bandytów w szalach Naszego klubu to nie będę się wypowiadał bo szkoda słów... Mam nadzieję, że kiedyś zrozumieją jak bardzo okaleczyli Nasz klub. Pozdrawiam serdecznie prawdziwych NIEBIESKICH dla których mecz Ruchu to święto a nie okazja do rozróby.

qweRty

#80 Post autor: qweRty » 5 maja 2004, o 15:26

gregor pisze::oops: Panowie przestańcie już sie przegadywać musi dojść do wspólnego porozumienia STAŁO się i trudno teraz trzeba żeby znowu pikniki, NU i PF razem zasiedli na stadionie. Tylko jak to zrobić ? Bo nie dość że klub ucierpial to dochodzi do podziałów między kibicami.
tak bezmózgi zasiądą, po chwili wstaną i ruszą na jakąś Arkę, Legie czy hu* wie kogo sobie tam ubzdurają (zawsze pozostaje Policja, Ochrona, kulawi, długowłosi itp) trzeba wyeliminować ludzi, którzy zagrażają klubowi. Kibice mówią głośno o Rogali, że stoczył na dno klub, ale niech sami najpierw na siebie spojrzą. samokrytyka bardzo oczyszcza.

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: hanys1920 » 5 maja 2004, o 18:18

no cóz stalo sie i sie juz nie odstanie trzeba isc do przodu robic cos by wiecej nie dochodzilo do takich tragedii na naszym stadionie, skupmy sie na tym jak klubowi pomoc jak pomoc Ruchowi, a tu na razie wygląda to tak jakby te forum o wszytskim decydowalo, troche dystansu panowie do calego internetu, zacznijmy cos robic w rzeczywistym swiecie a nie tylko rozmawiajmy o banowaniu cenzurze kasowaniu itp. dajmy troche na luz jesli chodzi o forum a co do pf, to jak pisal gerhart chyba powtarzam na Ruchu sa potrzebni: loza szyderców pikniki NU i PF i wszyscy inni. Nie wiem czy pamiętacie ostatnio spodek w którym Ruch brał udział to włąśnie PF sprawili że tak naprawde 3/4 kibiców Ruchu siedziałą nieniepokojona przez nikogo a w tym samym czasie kibice GKS skakali jak szczury z góry na dół. ci co wtedy mogli spokojnie siedzieć w spodku niech odpowiedzą sobie na pytanie czy PF jest niepotrzebna??oczywiście żeby była jasność nie popieram poniedziałkowej akcji na stadionie ale trzeba pamiętać też o drugiej stronie medalu. tak więc teraz trzeba podwójnie zabrac się do roboty pomagać klubowi naszemu Ruchowi, który jest klubem nas wszytskich:pikników ultrasów chuliganów.pozdRawiam. ps. poza tym vahanara chcial mówić o pogodzie- więc na Rudzie Śląskiej jest teraz pochmurno :D
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

gregor
Kontakt:

#82 Post autor: gregor » 5 maja 2004, o 18:28

qweRty pisze:
gregor pisze::oops: Panowie przestańcie już sie przegadywać musi dojść do wspólnego porozumienia STAŁO się i trudno teraz trzeba żeby znowu pikniki, NU i PF razem zasiedli na stadionie. Tylko jak to zrobić ? Bo nie dość że klub ucierpial to dochodzi do podziałów między kibicami.
tak bezmózgi zasiądą, po chwili wstaną i ruszą na jakąś Arkę, Legie czy hu* wie kogo sobie tam ubzdurają (zawsze pozostaje Policja, Ochrona, kulawi, długowłosi itp) trzeba wyeliminować ludzi, którzy zagrażają klubowi. Kibice mówią głośno o Rogali, że stoczył na dno klub, ale niech sami najpierw na siebie spojrzą. samokrytyka bardzo oczyszcza.
Ok tylko popatrz od drugiej strony( nie popieram akcji poniedzialkowej) jak Arka albo Legia ruszy na nas internet nas nie obroni.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#83 Post autor: vahanara » 5 maja 2004, o 19:20

A wracając do meritum. Nie wiecie jak miedź stoi? Dawno kablenie drożały :lol: :D :D :D
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Harpo

#84 Post autor: Harpo » 5 maja 2004, o 19:22

Miałem nic nie pisać, ale dyskusja rozgorzała na nowo, więc....
1. Radzion - absolutnie się z Tobą nie zgadzam: tacy jak bezdomny, chuliganeria (sic!) mają swoje zdanie, owszem, ale jest one DEBILNE!! Wszyscy o tym wiemy i takich trzeba banować ponieważ szerzą głupotę i nienawiść.
2. Ktoś napisał: "musimy doprowadzić, aby PS, ULTRA...coś tam, coś tam znowu przyszli na mecze..." NIE!!!!!!!! Dopóki psychole (czyt.PS) bedą na Ruchu, NIGDY nie będziemy mieć pewności ładu i spokoju!
Do cholery: nie brońcie PSycholi!! Szczyle grożą mnie i innym na meczu a niektórzy z Was ich żałują :shock: Precz! Bany dla nich to minimalna kara.

A w ogóle to chciałem powiedzieć, że mam to w du***. 8)
Skończmy tę gadkę: co się stało, to się nie odstanie: kary się posypały, a oni i tak będą się przez dłuuuuugi czas chwalić, że obili 56 Policjantów.
Może w przyszłym roku wybiorę się na mecz, oby nie na III ligę :(

fuhr
Kontakt:

#85 Post autor: fuhr » 5 maja 2004, o 20:01

Obrazek

to moj komentarz do tego co sie stalo....
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

Psycho ciuliki

#86 Post autor: Grzegorz » 5 maja 2004, o 20:13

Nie wspominajcie dawnych czasów, że niby PF was przed kimś obronili...

Po tym co widziałem w poniedziałek takie teksty są śmieszne....

A fotka wyzej oddaje cały sens wszystkich napięć ...

F@N1920

#87 Post autor: F@N1920 » 5 maja 2004, o 20:13

555555555
Ostatnio zmieniony 6 maja 2004, o 23:58 przez F@N1920, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#88 Post autor: spyru » 5 maja 2004, o 20:23

F@n - byłem na trybunie i wierz mi że ni patrzyłem na to z podnieceniem. Ani ja ani nikt inny. Patrzyliśmy na to z przerażeniem , nienawiścią, złością. Więc nie pisz głupot.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

maRychan

#89 Post autor: maRychan » 5 maja 2004, o 20:29

tak wiec kilka slow do tych co tu jada po wszystkich 8)

1. PF - wiele osob pyta po co sa oni potrzebni ??
PF co mecz stoja kilka godzin przed meczem pod stadionem i pilnuja zeby nikt nie wjechal pod kasy i nie skompal dup "zwyklym kibicom"
jezdza na wyjazdy, bo w kazdym klubie jest tzw "bojowka" ktora tylko czeka az zwykli kibice sie nawina aby obic im mordy
kilka sytuacji w ktorej PF obronili kibicow Ruchu ...
SPODEK ... poruszony juz w tym temacie
CRACOVIA ... gdyby nie PF to przy postawie policji jak tedy miala miejsce craxa weszla by bez problemu do sektoru i wiele osob by ucierpialo

piszecie ze mozecie sie zorganizowac i nikt wam nic nie zrobi ...
a pamietacie mecz z legia jak mieli zakaz wstepu na Cicha ??
w trakcie meczu ktos puscil farmazon ze zaglebie jest pod kasami i juz zaczal sie poploch i ludzie nie wiedzieli co maja zrobic ...

2. HETMAN - zanim bylo stowarzyszenie kasa byla u hetmana zawsze byly jakies race itp ... fakt faktem ze nie bylo to tak zorganizowane jak teraz ale zawsze cos bylo ... podobnie z wyjazdami ... zawsze byla kasa zeby zorgnizowac wyjazd ... i to dzieki niemu mamy wyjazdy w okolicach 40 zl gdy inne kluby 80 -90 ... tym czasem na wyjazd do konina nie bylo organizacji ...
macie pretensje ze PF wchodzi na mecze za friko ... za friko wchodzi tez NU i mysle ze ludzie ze stowarzyszenia tez ... ci ludzie robia duzo roboty dla Ruchu ( pewnie ktos wyskoczy ze PF nic dobrego po 3 maja ) co mecz przychodza kilka godzin wczesnie aby wszystko bylo w porzadku ... wydaja duzo wiecej pieniedzy na wyjazdy ... podczas gdy "zwykli kibice"
przyjda sobie przed meczem kupia bilet za 6 zl i jeszcze maja pretensje ze hetman wpuszcza ekipe za darmo ...

3. nie ma co na siebie bluzgac ... robiac jazdy na siebie nawzajem ... na PF na NU, stowarzyszenie, piknikow tworza sie niepotrzebne podzialy ... w koncu dojdzie do tego ze na stadionie kazdy bedzie osobno ... skonczy sie doping, oprawy ... dojdzie do wymiany argumentow na piesci ... "niedzielni kibice" ktorzy nabijaja frekwencje sie zraza ... i nikomu to na dobre nie wyjdze ... do 3 maja nie ma co wracac ... trzeba pamietac i robic cos aby podobna rzecz juz sie nie przytrafila ... ale nie zrobi ie tego na forum ... a na pewno nie banami i bluzgami ...

pozdRo

reden
Kontakt:

#90 Post autor: reden » 5 maja 2004, o 20:40

Richtig bohatery te PF. A jak wracom ze szpilu do dom tyż mie pilnujom?
Ciykawe kere tak płakali (jak blank małe dzieci) na zolu we poniadziałek po "akcji"? Widzew yno?
Abo fto widzioł we Starym jaki dupny parking zrobieli mamusie i tatusie łod tych PF pod policjom (no chyba że to yno ze Łodzi ku*** goście!)

ODPOWIEDZ