RUCH - Pogon
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Też doiero teraz ze szpilu wróciłem do domu i pod wpływem niesamowitych emocji miałem zamiar sie rozpisać o tym niesamowitym mecu ale Wy zrobiliście to za mnie poprostu mecz Bajka, dołączam sie do wszystkich postów powyżej
mimo iż 5 godzin mineło od meczu ja dalej jestem zachwycony grą naszych chłopaków jak już ktoś napisał dziś wszystko wychodziło - obrona solidna wybiegana pomoc, kombinowanie, itd
Myślałem że gra będzie chaotyczna ale ta gra była poprostu mądra.
Mosór - los profesoros de la obronos..
Szyndrowski - ładnie wychodzi w pole z piłką
Balul - bardzo dużo udanych interwencji i jego przeżuty piłki na drugą strone też na plus
Ćwieląg - no comments (miodzio)
no ogólnie wszyscy grali bardzo dobrze za wyjątkiem Sukera który był mniej widoxczny..
Idąc na mecz już wyobrażałem sobie że będzie kicha jak niewiem jak wszedłem na stadion i zobaczyłem te ,,tłumy,, to już w ogóle ręce mi opadły, no ale mecz się zaczął i SZOK!! - mecz się skończył i nie dość że wyjarałem pół biksy fajek to straciłem głos nie mówiąc o nadrobieniu limitu przekleństw na kolejny miesiąc :lol:
Ale cóż - cieszmy się lecz nie popadajmy w samozachwyt, przed nami jescze sporo pracy...
mimo iż 5 godzin mineło od meczu ja dalej jestem zachwycony grą naszych chłopaków jak już ktoś napisał dziś wszystko wychodziło - obrona solidna wybiegana pomoc, kombinowanie, itd
Myślałem że gra będzie chaotyczna ale ta gra była poprostu mądra.
Mosór - los profesoros de la obronos..
Szyndrowski - ładnie wychodzi w pole z piłką
Balul - bardzo dużo udanych interwencji i jego przeżuty piłki na drugą strone też na plus
Ćwieląg - no comments (miodzio)
no ogólnie wszyscy grali bardzo dobrze za wyjątkiem Sukera który był mniej widoxczny..
Idąc na mecz już wyobrażałem sobie że będzie kicha jak niewiem jak wszedłem na stadion i zobaczyłem te ,,tłumy,, to już w ogóle ręce mi opadły, no ale mecz się zaczął i SZOK!! - mecz się skończył i nie dość że wyjarałem pół biksy fajek to straciłem głos nie mówiąc o nadrobieniu limitu przekleństw na kolejny miesiąc :lol:
Ale cóż - cieszmy się lecz nie popadajmy w samozachwyt, przed nami jescze sporo pracy...
- Lutz
- Kontakt:
:lol: Jo juz sam kajs napisol ze dla takich momyntow warto zyc i byc kibicym Niebieskich. Teroz ci co niy mogli byc w 1989 roku jak Ruch robiol mistrza wiedzom jakie to je przezycie.......nos ale bylo wtedy ze 15 tys.( jak niy wiyncy )to dopiyro bolo larmo na stadionie. Jo je 1000 km od Chorzowa ale bez cale 90 min przy kompie zech wszystkie pazury poogryzol i boja sie ze mi na Konin niy odrosnom :lol: Po meczu zech sie poslintol jak jaki smarkocz :lol: A terozki jak czytom te wasze wypowiedzi i opisy szpilu to zas mom lezka w oku.
:flaga:
:flaga:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Juz my¶lalem ze nigdy nie wygraja ale sie stalo dla takich chwili warto zyæ.Dwa tauzeny nos bylo a larma w ciul narobilo hehe!!!!TERAZ tlocznie musimy walic na mecz z £KSem wtedy jest wolne mam nadzieje ze pogoda dopisze(frekwencja tez) i jaaazzzzzzdddddaaaaaa bawimy sie teraz IIliga a za rok EKSTRAKLASA!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
qle - nie piszcie juz tak w samych superlatywach o meczu, bo mi sie serce kraje ze na Cicha nie dotarlem. cos mi sie nie chce uwierzyc zeby tak rewelacyjnie grali, ale coz... oby tak dalej. w kazdym razie bedac w batorcu prawie pod Kochlowicami wybuch radosci po bramce slyszalem...
pozdrowienia dla wszystkich ktorzy za mnie dopingowali
pozdrowienia dla wszystkich ktorzy za mnie dopingowali