Ruch Chorzów - Legia Warszawa / 02.04.2025 godź 18:00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Legia Warszawa / 02.04.2025 godź 18:00
Czyżby koniec czasu odbudowy?to jest niepojęte tak zdupic rundę
-
- Kontakt:
[Login ON]
shame ... shame ... shame
{login OFF]
shame ... shame ... shame
{login OFF]
-
- Kontakt:
Wstyd....
Ciekawy czy ktorykolwiek z pilkarzy Legii sie dzisiaj spocil...
Ciekawy czy ktorykolwiek z pilkarzy Legii sie dzisiaj spocil...
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niebiesko rodzinka na niebie się mieni
To je Ruchu Chorzów znak
My kibice som popjerdoleni
Śmieje się z nos cały świat
To je Ruchu Chorzów znak
My kibice som popjerdoleni
Śmieje się z nos cały świat
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
odpuściłech szpil, nie chciołech ryzykować.
myślołech, że mom żaba w kapsi i to beze mie Ruch sfalo.
Ale to jest jerona bezmała kpina!
Co wyście z tym Ruchem srobili???!
Wszyjscy RAUS!!!
myślołech, że mom żaba w kapsi i to beze mie Ruch sfalo.
Ale to jest jerona bezmała kpina!
Co wyście z tym Ruchem srobili???!
Wszyjscy RAUS!!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bardzo bardzo to dobrze wszystko poukładał ale jest zdolny i nasz niech się uczy dalej ale na Skałce.
-
- Kontakt:
Niby człowiek wiedział, a jednak się łudził. Dawno ku*** nie czułem takiego wkurwienia, żalu i uj wie czego jeszcze.. Boli.
Jeżeli nic w tym klubie się nie zmieni to za chwilę możemy spotkać się tam skad my przyszli.
Jeżeli nic w tym klubie się nie zmieni to za chwilę możemy spotkać się tam skad my przyszli.
-
- Kontakt:
Pan Milosz Kozak niech odejdzie z Ruchu. Wielki gwiazdor zagra 3 dobre mecze i gwiazdorzy. Nawet w Górniku Łęczna go nie chcieli.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szczerze
nie wkurza mnie porażka, bo wiadomo było, że na awans potrzebowaliśmy cudu
nie wkurza mnie nawet jej wysokość, bo to jeden kij czy 0-1 czy 0-5 i tak się po prostu odpada
ale
że tylko 5 minut człowiek mógł żyć nadzieją na cud, że potem już praktycznie było po meczu, że dwie pierwsze bramki to praktycznie z żadnych akcji ich tylko z naszych nie wiadomo czemu głupich strat i spoglądania jak oni w naszym polu karnym rozgrywają piłkę. Sory, ale ilu musi być chłopa w naszym polu karnym by ktoś łaskawie pokrył tą strefę gdzie jest piłka i przeciwnicy. To samo we wcześniejszych meczach, to samo z Łęczną, gdzie naszych 6 w polu karnym, półtora gracza Łęcznej i on nie obstawiony strzela to samo dzisiaj praktycznie przy trzech bramkach, gdzie naszych niby dwa razy więcej, a i tak mnóstwo swobody mają gracze Legii.
Mogę jakoś zrozumieć postawienie na Monetę licząc, że mieliśmy grać na kontrę, ale trzymanie go tak długo kiedy już było 1-0 i dalej zrozumieć mi ciężko.
Ciekawe jaką głowę będą mieli te synki w walce o awans jak widzą, że w razie awansu, praktycznie nikt z nich nie nadaje się do składu i albo ławka albo wylot.
Wiem, że może trochę za nerwowo i na świeżo, w kolejnym meczu i tak się widzimy, ale jednak dzisiaj wkurzenie wielkie i nie wynikiem, nie porażką, ale tragiczną grą naszych i tak jak z Wisłą ustawieniem meczu w pierwszych akcjach.
Nie chcę oceniać indywidualnie, bo nasza defensywa to obecnie jest tragedia, nasza ofensywa to jest obecnie tragedia, nasza pomoc to jest obecnie tragedia i nasz torman to jest obecnie tragedia.
nie wkurza mnie porażka, bo wiadomo było, że na awans potrzebowaliśmy cudu
nie wkurza mnie nawet jej wysokość, bo to jeden kij czy 0-1 czy 0-5 i tak się po prostu odpada
ale
że tylko 5 minut człowiek mógł żyć nadzieją na cud, że potem już praktycznie było po meczu, że dwie pierwsze bramki to praktycznie z żadnych akcji ich tylko z naszych nie wiadomo czemu głupich strat i spoglądania jak oni w naszym polu karnym rozgrywają piłkę. Sory, ale ilu musi być chłopa w naszym polu karnym by ktoś łaskawie pokrył tą strefę gdzie jest piłka i przeciwnicy. To samo we wcześniejszych meczach, to samo z Łęczną, gdzie naszych 6 w polu karnym, półtora gracza Łęcznej i on nie obstawiony strzela to samo dzisiaj praktycznie przy trzech bramkach, gdzie naszych niby dwa razy więcej, a i tak mnóstwo swobody mają gracze Legii.
Mogę jakoś zrozumieć postawienie na Monetę licząc, że mieliśmy grać na kontrę, ale trzymanie go tak długo kiedy już było 1-0 i dalej zrozumieć mi ciężko.
Ciekawe jaką głowę będą mieli te synki w walce o awans jak widzą, że w razie awansu, praktycznie nikt z nich nie nadaje się do składu i albo ławka albo wylot.
Wiem, że może trochę za nerwowo i na świeżo, w kolejnym meczu i tak się widzimy, ale jednak dzisiaj wkurzenie wielkie i nie wynikiem, nie porażką, ale tragiczną grą naszych i tak jak z Wisłą ustawieniem meczu w pierwszych akcjach.
Nie chcę oceniać indywidualnie, bo nasza defensywa to obecnie jest tragedia, nasza ofensywa to jest obecnie tragedia, nasza pomoc to jest obecnie tragedia i nasz torman to jest obecnie tragedia.
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2025, o 20:26 przez heli, łącznie zmieniany 2 razy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Choćbym bardzo chciał nie jestem w stanie dzis wybronic Szulczka
Moze mieliscie racje.

-
- Kontakt:
Dawno nie widziałem tak nieprzygotowanej (do sezonu) i fatalnie ustawionej drużyny. Nie piszcie, że to nie wina trenera, a czyja - tych 25 tys. kibiców. Taktykę ustawiam pod to, co mam i czym dysponuję, a nie dla jakiegoś „widzimisię”. Powoli dojrzewam do tego, że rację mieli ci co twierdzili, że słaby to trener. Przecież nikt z zawodników nie wie co robić na boisku. Nie potrafią miejsca sobie znaleźć. I najważniejsze – przygotowanie fizyczne, co za klauna trener ściągnął. Biegają jakby mieli na plecach ciężkie plecaki. Pora na przerwę.
- julko20
- Kontakt:
Niestety nasz szrot skompromitował nas już wiele razy... Pocieszające jest to, że teraz gramy w lidze z drużynami z drugiej połówki tabeli... No ale meczu z Tychami się boję, bo Tychy w gazie...teoretycznie gramy u siebie, ale widać jak to na Śląskim wychodzi

Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
-
- Kontakt:
Z tego składu papy i węgla tylko Szymański i Mezghrani nadają się do ekstraklasy.julko20 pisze: ↑2 kwie 2025, o 20:30Niestety nasz szrot skompromitował nas już wiele razy... Pocieszające jest to, że teraz gramy w lidze z drużynami z drugiej połówki tabeli... No ale meczu z Tychami się boję, bo Tychy w gazie...teoretycznie gramy u siebie, ale widać jak to na Śląskim wychodzimarzenia są piękne, dobrze, że się za nie nie karze...entuzjazm ludzi, dzieciaków był mega...szybko zostaliśmy sprowadzeni na ziemię - Legia po bramce na 2-0 zagrali z nami już sobie sparing
Turk mega słabo tym razem, szkoda, że Bielu nie zagrał. Pomyslcie sobie, że gramy tym szrotem w ekstraklasie na dużo większej intensywności? Strach pomyśleć...
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Liczę, że po tym blamażu Prezes wyjdzie do kibiców i ich przeprosi za tą miernotę, którą musimy oglądać. Potem zamknie się w gabinecie i roz**bie to towarzystwo.
Drugi raz w tym roku napluto mi w twarz.
Drugi raz w tym roku napluto mi w twarz.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Mnie tylko wkurzają żenująco stracone bramki, szczególnie pierwsze dwie.
Oficjalnie nie gramy w tym sezonie już o nic. Nadszedl czas redukcji kosztów i zastanowieniu się co dalej.
Oficjalnie nie gramy w tym sezonie już o nic. Nadszedl czas redukcji kosztów i zastanowieniu się co dalej.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.