to się nadaje na bana prawdę mówiąc.
Tu nie chodzi o mitycznych żaboli, tylko ludzi zainteresowanych materialnie w zrobieniu rozróby, przy czym będą działać w osłonie mediów i wymiaru sprawiedliwości.
to się nadaje na bana prawdę mówiąc.
A czy ci ludzie zainteresowani zrobieniem rozróby są z nami w pokoju?
Hahahahahaha ty czapkę foliową na głowę załóż. Tak ja jestem Kotala, a kolega to Michalik. A kim są ludzie którzy pozbawili nas mistrzostwa wbiegając na murawę na Cichej? Kim oni są? Profesorami? A może to ci twoi opłaceni zadymiarze. Kto chciał wyrwać bramy na cichej i rzucał keglami, kamieniami? To kim ty do cholery jesteś żyjesz w swojej jedynej słusznej ideologii i nikt inny nie może mieć odmiennego zdania, bo masz jakieś szurskie teoriescaneRboy pisze: ↑13 mar 2024, o 09:46czyli już sugerujecie, że "U nas wystarczająco dużo debili" oraz "zjeby po naszej stronie"
- kim wy do cholery jesteście?
obaj nalegacie na otwarcie sprzedaży. Moim zdaniem próbujecie wystawić piłkę Kotali, żeby sobie zrobił kampanię na ruinach tego, co zbudowaliśmy przez ostatnie lata.
To ja mam nadzieję, że po naszej stronie będzie pilnowanie porządku na trybunach, bo pomimo nierealnej szansy na akcję na + to może ktoś uznać że potrafi doskoczyć na piętro SŚ. Niech nasze sektory mają wyjebane na sektor gości, my musimy przede wszystkim pomóc drużynie na boisku a nie "walczyć" z gośćmi na trybunach. My w tym meczu MUSIMY wygrać. Niech każdy wbije sobie do głowy że to jest NAJWAŻNIEJSZE.
Odpuść sobie, bo nawet nie wiesz o czym piszę, to wiele wyjaśnia kim jesteś.adam12 pisze: ↑13 mar 2024, o 08:31Chłopie patrzmy na siebie. Jak ty nas przyrównujesz do Głogowa albo niecieczy to ja nie mam pytań. Powinni umożliwić kupno biletów wszystkim. Ruch to klub całego województwa, a nóż jakimś krepla się spodoba i będą chodzić częściej. Mnie ojciec pierwszy raz też zabrał na Derby spodobało się i tak już chodzę. A wy się boicie mitycznych zaboli co wykupią 6 tysięcy biletów na nasze sektory i zrobią rozpierol proszę cię_BiADACZ_ pisze: ↑12 mar 2024, o 23:44Jak nam blokowali wejście na stadiony, bo ktoś był z województwa śląskiego, to też tak walczyłeś o "wolność i swobodę"? Nie przypominam sobie takiego oburzenia po wydarzeniach np. w Głogowie.kroy pisze: ↑12 mar 2024, o 23:08Ja bym osobiście otworzył sprzedaż - kiedyś takie mecze to było święto piłki gdzie często kibice neutralni albo po prostu fani futbolu przychodzili na mecze. Wiadomo że teraz ciężej o taką kulturę ale wciąż są takie osoby.
Niezależnie jaka będzie ostateczna ecyzja to i tak mamy już świetną frekwencję i oby teraz udało się wygrać:)
Przypominam, że malkontenci odpoczną od forum.![]()
![]()
Oni są piłkarzami dla twojej informacji.adam12 pisze: ↑13 mar 2024, o 09:59Hahahahahaha ty czapkę foliową na głowę załóż. Tak ja jestem Kotala, a kolega to Michalik. A kim są ludzie którzy pozbawili nas mistrzostwa wbiegając na murawę na Cichej? Kim oni są? Profesorami? A może to ci twoi opłaceni zadymiarze. Kto chciał wyrwać bramy na cichej i rzucał keglami, kamieniami? To kim ty do cholery jesteś żyjesz w swojej jedynej słusznej ideologii i nikt inny nie może mieć odmiennego zdania, bo masz jakieś szurskie teoriescaneRboy pisze: ↑13 mar 2024, o 09:46czyli już sugerujecie, że "U nas wystarczająco dużo debili" oraz "zjeby po naszej stronie"
obaj nalegacie na otwarcie sprzedaży. Moim zdaniem próbujecie wystawić piłkę Kotali, żeby sobie zrobił kampanię na ruinach tego, co zbudowaliśmy przez ostatnie lata.
BRAWO! Piękny post, podpisuję się pod nim wszystkimi kończynam!wstydem to jest miec klub zalozony dla uczczenia powstania PZPR,
wstydem jest nie pozwolic zagrac lokalnemu rywalowi na swoim stadionie w potrzebie,
wstydem jest sprzedac zasluzona historie klubu, zeby zrobic fuzej z firma rtv/agd,
wstydem jest sobie kupic awans do wyzszej klasy rozgrywkowej,
wstydem moze byc polozenie klubu, zeby uciec od zobowiazan i grac sobie jako inny podmiot jakby nigdy nic,
wstydem jest wkladanie do nazwy klubu nazwy sponsora,
wstydem jest budowac swoja polityke kadrowa w oparciu o przymusowy pobor do wojska.
naprawde sa kluby w tej lidze, ktore maja powody do wstydu.
nie jest nim ani frewkencja 35k zamiast 36k, czy niezbyt korzystny bilans wynikow.
my naprawde nie mamy sie czego wstydzic!
cala nasza historia, takze powrot ostatnich lat to powod, zeby trzymac glowe wysoko podniesiona do gory.
mozna bylo wielokrotnie wybrac "latwiejsza" droge. moze nie jestesmy teraz krezusem, moze mamy tylko 2/23 wygrane, ale to tez dlatego, ze obralismy taka a nie inna droge. To nasze powody do dumy, nie do wstydu!
Ja, ja, ja. Oblężono twierdza, teorie spiskowe, ludzie jaszczury, 5G, bigpharma i depopulacja. Ludzie dejcie pokój, u nos jest w mocka debili niy trza nom tu jakiś zabskich prowokatorów co by haja była.
Co ty pi***olisz? Piłkarze rzucali racami na murawie w 2012 roku? Nawet nie wiesz o czym pi***olisz byle się pr***ebac. Nie wiem w jakiej drużynie ty grasz, ale ja kibicuję Ruchowi i leży mi jego dobry czyli zarobek kasy. A nie wasze chore teorie z filmów z żółtymi napisami, że zabole kupione przez kotale rozjebia stadion_BiADACZ_ pisze: ↑13 mar 2024, o 10:23Odpuść sobie, bo nawet nie wiesz o czym piszę, to wiele wyjaśnia kim jesteś.adam12 pisze: ↑13 mar 2024, o 08:31Chłopie patrzmy na siebie. Jak ty nas przyrównujesz do Głogowa albo niecieczy to ja nie mam pytań. Powinni umożliwić kupno biletów wszystkim. Ruch to klub całego województwa, a nóż jakimś krepla się spodoba i będą chodzić częściej. Mnie ojciec pierwszy raz też zabrał na Derby spodobało się i tak już chodzę. A wy się boicie mitycznych zaboli co wykupią 6 tysięcy biletów na nasze sektory i zrobią rozpierol proszę cię_BiADACZ_ pisze: ↑12 mar 2024, o 23:44Jak nam blokowali wejście na stadiony, bo ktoś był z województwa śląskiego, to też tak walczyłeś o "wolność i swobodę"? Nie przypominam sobie takiego oburzenia po wydarzeniach np. w Głogowie.kroy pisze: ↑12 mar 2024, o 23:08Ja bym osobiście otworzył sprzedaż - kiedyś takie mecze to było święto piłki gdzie często kibice neutralni albo po prostu fani futbolu przychodzili na mecze. Wiadomo że teraz ciężej o taką kulturę ale wciąż są takie osoby.
Niezależnie jaka będzie ostateczna ecyzja to i tak mamy już świetną frekwencję i oby teraz udało się wygrać:)
Przypominam, że malkontenci odpoczną od forum.![]()
![]()
Oni są piłkarzami dla twojej informacji.adam12 pisze: ↑13 mar 2024, o 09:59Hahahahahaha ty czapkę foliową na głowę załóż. Tak ja jestem Kotala, a kolega to Michalik. A kim są ludzie którzy pozbawili nas mistrzostwa wbiegając na murawę na Cichej? Kim oni są? Profesorami? A może to ci twoi opłaceni zadymiarze. Kto chciał wyrwać bramy na cichej i rzucał keglami, kamieniami? To kim ty do cholery jesteś żyjesz w swojej jedynej słusznej ideologii i nikt inny nie może mieć odmiennego zdania, bo masz jakieś szurskie teoriescaneRboy pisze: ↑13 mar 2024, o 09:46czyli już sugerujecie, że "U nas wystarczająco dużo debili" oraz "zjeby po naszej stronie"
Ty grasz z nami w jednej drużynie czy jesteś jakiś inny? Większość twoich postów to jakieś zjebane pi***olenie.
Jak chcesz posłuchać teorii spiskowych, to idź se do lekarza w Chorzowie. Będziesz w szoku co ci pan doktor naopowiada o kibicach i ich niebezpiecznym kandydacie, który się pcha do władzy. Jak nie zapomni, to się może zapyta co ci dolega.
Użytkownicy przeglądający to forum: elquatro, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], niebieski98, sivy35, slawekszpec i 104 gości