Teraz już ino stacjonarnie jakieś 9300

Bo tak się czuję. Kupuję karnet od kilkunastu sezonów, co najmniej z siedem na TG, a nie zobaczę najważniejszego meczu od 2014, przez kibica, który pewnie na C6 pojawia się co kilka lat.jajo pisze: ↑26 maja 2022, o 21:46to niestety jest wina systemu, ktory sie nadaje do wymiany, a nie innego kibica, ktory czekal na zwolnienie miejsca.grzechub pisze: ↑26 maja 2022, o 21:41Mom nadzieja, że ciulik co podkupił mi bilet na TG w przyszłym sezonie sięgnie po karnet, bo jak nie to jakoś go znojda i nakopia mu do szmot!
Byłem dziś po bilet i pani musiała zwolnić moją rezerwację, żeby mi ją sprzedać i w tej sekundzie, ktoś właśnie kupił bilet na moje miejsce i temat nie do odkręcenia!
bo piszesz to w takiej formule, jakby ktos Ci karnet z portfela podpierdolil![]()
zobaczysz mecz tyle, ze z innego sektora. jesli nie to tylko Twoj wybor.grzechub pisze: ↑26 maja 2022, o 21:50Bo tak się czuję. Kupuję karnet od kilkunastu sezonów, co najmniej z siedem na TG, a nie zobaczę najważniejszego meczu od 2014, przez kibica, który pewnie na C6 pojawia się co kilka lat.jajo pisze: ↑26 maja 2022, o 21:46to niestety jest wina systemu, ktory sie nadaje do wymiany, a nie innego kibica, ktory czekal na zwolnienie miejsca.grzechub pisze: ↑26 maja 2022, o 21:41Mom nadzieja, że ciulik co podkupił mi bilet na TG w przyszłym sezonie sięgnie po karnet, bo jak nie to jakoś go znojda i nakopia mu do szmot!
Byłem dziś po bilet i pani musiała zwolnić moją rezerwację, żeby mi ją sprzedać i w tej sekundzie, ktoś właśnie kupił bilet na moje miejsce i temat nie do odkręcenia!
bo piszesz to w takiej formule, jakby ktos Ci karnet z portfela podpierdolil![]()
Ale i tak najważniejsze, żeby nasz kochany Ruch zwyciężył![]()
Uwierz mi że i zakręty będą pełne,już w środę trochę osób tam siedziało,a w niedzielę będzie podobnie jak w 2007 roku na meczu z Podbeskidziem,jak awansujemy do I ligi to mam nadzieje że rozegramy parę meczy na stadionie śląskim!!!Harpo pisze: ↑27 maja 2022, o 00:15"Najgorsze" bedzie to, ze pojdzie 100% biletow a sektory na zakrętach beda puste, za to dziesiona naj...ana na maxa.
Ehh...jakby bylo 1 krzeselko=1 kibic zarabiście by to wygladalo. Niestety, na naszym grajdolku poza prostymi ch... widać.
PS. Alez korba przed meczem, nie pamiętam kiedy taka atmosfera była ostatnio
Gdybyśmy mieli nowy stadion, eh...
Estadio będzie tak za***ane, że nawet na łukach będzie ciźba. Na moje oko...z 15 koła nos będzie.Harpo pisze: ↑27 maja 2022, o 00:15"Najgorsze" bedzie to, ze pojdzie 100% biletow a sektory na zakrętach beda puste, za to dziesiona naj...ana na maxa.
Ehh...jakby bylo 1 krzeselko=1 kibic zarabiście by to wygladalo. Niestety, na naszym grajdolku poza prostymi ch... widać.
PS. Alez korba przed meczem, nie pamiętam kiedy taka atmosfera była ostatnio
Gdybyśmy mieli nowy stadion, eh...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], kibol-siem-ce, Majestic-12 [Bot], Radvan138 i 76 gości