I właśnie tu się z Tobą nie zgadzam! Skąd wiesz co przyniesie TAKA KOALICJA: zawodnicy, trenerzy, pracownicy, kibice i ... zarząd?Vince1974 pisze: ↑23 sie 2019, o 10:09No widzisz Prezesie... od razu trzeba było pisać "dane drażliwe" a nie kombinować, zmyślnie robić małą literówkę i wierzyć, że ludzie dadzą się na to nabrać.
Fajnie było pierwszy raz od tygodni przeczytać jak jest. Jesteśmy w czarnej du*** i wybacz mój pesymizm ale w takim układzie, który mamy teraz to żadne narady bez jasnego stanowiska głównych akcjonariuszy nic nie dadzą.
Skąd wiesz co to da, skoro NIGDY JESZCZE TEGO NIE BYŁO?
Zdumiewające jest to, że narzekacie na wszystko dookoła, ale nie chcecie spróbować co przyniosą nowe pomysły i koncepcje.
Wiesz co mi przypomina Wasze zachowanie? To jak małe dziecko mówi, że nie będzie jadło tego czy tamtego, bo tego nie lubi. Ale na pytanie, czy wie jak to smakuje, mówi, że nie, bo jeszcze nigdy nie jadło...
Nie jadło, nie wie jak smakuje, ale wie, że już nie lubi!
Wy robicie dokładnie to samo! I choćby tu nie wiem kto przyszedł z dobrymi pomysłami, żeby wyprowadzić Ruch na prostą, to do Was nic nie dotrze, bo macie jedno ŻĄDANIE - wyłożyć 3 000 000 zł. A teraz ja Was zapytam... CO DAŁO WŁOŻENIE W KLUB 18 milionów POŻYCZKI?
Myślenie, że wyłożenie 3 mln wyprostuje sytuację, jest jak najbardziej błędne...
PLAN NAPRAWCZY - TO JEST DŁUGI PROCES! CO NAJMNIEJ JEDEN ROK, ale zakładam, że dobre kilka lat!
Pomyślcie o tym...
pyRsk!