RUCH-CRACOVIA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Bolek
Kontakt:

#76 Post autor: Bolek » 23 mar 2004, o 14:10

u nas pelna mobilizacja ;]

p.s.

Jak zobacze jakis inny temat odnosnie cracovi w tym dziale odrazu zostanie usuniety,po to jest ten temt ,zeby w nim pisac :!: :!:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

SODA

#77 Post autor: SODA » 23 mar 2004, o 14:32

to kiedy i o kery jest ten szpil bo sa rozne infa a glowno mi niy chodzi pozdro

:flaga:

Gość

#78 Post autor: Gość » 23 mar 2004, o 14:34

sobota 27 marca godz. 14.00 każdy z niebieskim szalem!

ruchfans
Kontakt:

#79 Post autor: ruchfans » 23 mar 2004, o 15:52

Ja mam pytanie czy będą bilety za piątka. Dejcie znać
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#80 Post autor: radzion » 23 mar 2004, o 16:01

a widzisz? zadols bardzo dobre pytanie!!!!!!!!!!!!!!
hmm jo tamneiw iem, tzra bydzie sie dowiedziec!!!
ale mysla ze ja

ruchfans
Kontakt:

#81 Post autor: ruchfans » 23 mar 2004, o 16:12

Dejcie cynk jak bydziecie pewni. Dla wielu jest różnica 5 a 10 zł. Dla mnie akurat nie ale sami dobrze wiecie jak to dzisiaj jest z kasą
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

gosciu

#82 Post autor: gosciu » 23 mar 2004, o 16:32

Wy sobie tu dyskutujeci , mala "haja" wieksza "haja" itp...
Racje ma gośc co mówi ,że ludzie się boją. Ludzie maja po dziurki w uszach zadym
wiadomosci o siekierach , kosach itp. Ja jestem zajadłym kibicem Cracovii i wybralibyśmy się na mecz z kilkunastoma kumplami.
Ruch lubimy i szanujemy od małego jak ogromna większość kibiców Cracovii, za to ,że po prostu K&*^A jest RUCHEM Chorzów -co to znaczy sami wiecie najlepiej . Dla nas taki mecz to byłoby święto większe niż mecz
z Widzewem Groclinem czy nawet Legią. Niestety nie pojedziemy.
Wierzycie w cuda ,że wasi hools usiedzą spokojnie? Myśmy też ku*** tak myśleli i poszli z dziećmi żonami na mecz. Przyjadą nasi to będzie zadyma na całego a Wy przy zamkniętym stadionie pewnie pożegnacie się z 2-ga ligą:-( Nawet jak parę tysięcy da sobie na wstrzymanie to dwie , trzy setki rozkręci awanturę. W Krakowie
prawie wszyscy szalikowcy ze 2000 stali spokojnie a jakas ze setka rozkręciła dymy. Nikt ich nie powstrzymał . Policja tak jak w sobotę w Gliwicach długo stała z boku! Patrzyliśmy na to i krew nas zalewała. Na początku w przenośni potem od kulek rzeczywista bo policja strzelała gdzie popadnie.

Oby mecz się odbył w spokoju. Trzymajcie się i nie dajcie do 3 ligi zepchnąć.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: Wilus » 23 mar 2004, o 17:06

Czytam wlasnie poprzednia wypowiedz goscioo wydaje mi sie, ze jego obawy sa troche na wyrost. Ja bylem w Krakowie na meczu, siedzialem na przeciwko mlyna Craxy wsrod piknikowej ekipy ludzi sledzacych te spotkanie i mimo, ze bylismy w pare osob i nie krylismy specjalnie zamilowan klubowych to zadna przykrosc ze strony miejscowych nas nie spotkala, powiem nawet, ze mozna bylo prowadzic berdzo ciekawe dyskusje w milej atmosferze. Wydaje mi sie, ze jakbyscie przyjechali i udali sie do neutralnych sektorow to w Chorzowie wlos z glowy rowniez by Wam nie spadl.

A wracajac do przepowiadanej przez Ciebie haji to miejmy nadzieje, ze nic takiego nie bedzie mialo miejsca. Poza tym z tego co widzialem w Krakowie, awanture zaczely Tychy i inni Wasi ziomale, ktorzy nie ma co ukrywac zepsuli troche Wasz wizerunek w oczach normalnych kibicow Ruchu. Podobnie bylo w Gliwicach , gdzie aktywna byla Polonia Bytom i Odra a kare poniosa Piastunki. I tutaj nasuwa mi sie spostrzezenie, czy miejscowi nie maja wplywu na swoje sztamy ? Przeciez wiadomo, ze ekipa, ktora przyjezdza na taki mecz to przede wszystkim szuka okazji do rozroby a nie do kulturalnego zobaczenia szpilu i pozniej wypicia flaszki przyjazni ? Moze warto "nasze" zgody uswiadomiac, ze ucvzestnicza niejednokrotnie w swiecie pilkarskim przyjaciol a potrafia je bestialsko sprofanowac. Jaka jest Wasza opinia na ten temat ?

Wilus

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#84 Post autor: Slawko » 23 mar 2004, o 18:53

Tak czytam wypowiedzi goscia i wilusa i wydaje mi sie ze bylismy na innych szpilach, bo ja ze strony sektora "piknikow" slyszalem same wyzwiska w nasza strone typu - je***e hanysy, wyp... do kopalni itp. :evil: A jesli gosciu pisze ze wiekszosc kibicow Cracovii nas szanuje to dlaczego caly stadion spiewal chorzowskie psy :?:
Ja do czasu tego meczu to mialem duzy szacunek do Cracovii ale po tym co tam widzialem jakos mi to przeszlo...

P.S. mam nadzieje ze w sobote zanim ktos z naszych da sie sprowokowac do haji, dziesiec razy sie zastanowi jakie moga byc konsekwencje...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#85 Post autor: jajo » 23 mar 2004, o 19:34

goscioo
zapraszamy na trybunie głównej jest spokojnie
na derbach z gks czy gornikiem zawsze przyjezdaja "prywatnie" kibice gości i jest spokojnie
Nie bedziecie prowokowac - nic sie wam niie stanie

pablo1920

#86 Post autor: pablo1920 » 23 mar 2004, o 19:41

czy my miemy myslec o inny wyniku jak tylko o 3 punktach.No bo w koncu pirwszy roz w tej rundzie graja u siebie wiec powinni cos pokazac :?

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#87 Post autor: Raul22 » 23 mar 2004, o 20:58

My sie tu cieszymy na przyjazd craxy i martwimy o chaje,a tak na 100% nie wiadomo ilu ich przyjedzie i czy przyjda bynajmniej tak wyczytalem na ich forum ze nasz klub im przeslal 250 biletow ktore oni odeslali spowrotem i podonbo nie beda mieli zadnego podstawianego pociagu co moze oznaczac ze jak wdupia sie w 1000 do pociagu to ich zarwoca. Nie wiem na ile to jest prawda a na ile ino jakies zaslony ciulaja ze nie przyjada, ale kto wie co sie wydarzy. Ja w kazdym badz razie chcialbym zeby przyjechalo ich jak najwiecej i nas bylo jak najwiecej i zeby byla super atmosfera. PozdRo

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#88 Post autor: THOMY » 23 mar 2004, o 22:18

http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#89 Post autor: wolfik » 23 mar 2004, o 23:01

a sa bilety dostepne w klubie w przedsprzedazy :?:

peeterxxx

#90 Post autor: peeterxxx » 24 mar 2004, o 00:54

WITAM wszystkich
jestem kibicem (normalnym) Pasów i ja sie nie boje do was przyjechac. Zaparkuje autko na parkingu , kupie sobie bilet i siade w sektorze pikniczym a potem to juz bedzie wazny tylko mecz. Moze jestem kretynem ze jade sam ale takiego meczu sobie nie odpuszcze a poza tym nigdy jeszcze nie bylem na ruchu i gleboko wierze w to ze pasy wygrają jak i w to ze nic sie nie stanie zwyklym kibicom obu ekip zainteresowanych meczem i wynikiem spotkania.
P.S. trzeba u was miec jakies identyfikatory zeby wejsc na mecz????
i od ktorej wpuszczaj na stadion?
pozdro dla normalnych z krakowa

ODPOWIEDZ