Tylko, ze wtedy prezesem PZPN byl Marian Dziurowicz a jak wszyscy wiemy on GieKSy by nie skrzywdzil...-Marek- pisze:Do Niebieskiej-o ile sie nie myle to mecz z gks=em w 97/98 zostal przerwany w II polowie.takze na walkower nie licze.
Piast-RUCH
- Schlesien
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
Niebieska:
sorki jesli cie mzoe jakos uraz tym postem ale:
normalnie pieprzysz jak potepiona! za przeprszeniemw du*** bylas gowno widzialas!! w kazdym twoim poscie ciagle to smao!ze kibice to, ze kibice tamto,jakbys nauczyla sie napamiec kilku zwrotow i je ciagle pisalas!
gdybys jednak wczoraj np byla, to bys wiedziala jak bylo!!
do tego te pytania:
dlaCZEGO DLACZEGO DLACZEGO????????noirmalnie zle sie robi!
nastaly takie czasy ze takjest i ze sie niestety tego nie zmini!ja tez jestem zdanai zeakurat jak jakis dym jest to niech jestpoza stadionem a nie na!gdzie moga ucierpiec przypadkowe osoby
ale tez wiem ze neistey nie da sie z tym nic zrobic!
takie glupie pisanie ze gdzies dalo sie z tm rade jest dla mnei smieszne, zyjemy w polsce, w kraju ktorym rzadza sami debile i zlodzieje!!!obudz sie ze snu, bo to o czym marzysz jest teraz neimozliwe i bedzie pewnie niemozliwe do zrealizowania przez wiele nastepnych lat!!
piszesz:
jak teraz zabrac znajomych na cracovie!???nie wiem!!bo niestety kazdry myslacy czlowiek wie ze NIESTETY moze byc jakas zadyma na stadionie!!
tak to jest! jedna osoba cos zacznei a wszyscy poleca za nim, taki glupi przyklad!
z ta legia na prezentacji, 1 osoba zaczela a reszta pociagnela
ja mam nadzieje ze mzoe jednak bedzie na stadionie spokojnie!tym samym to my bedziemy mogli sie pokazac z dobrej strony!
tylko ze wetdy znowu bedzie pisanie ze ultrasi dobzre a chuligani be bo zrobili dym!!tyle do Niebieskiej
2 sprawa:
wkurzaja mnie tez juz takie podzialy, ultras taki sam czlowiek jak kazdyinny, a to ze on woli ogladac na meczu wiecej piro itp na meczu bo mu sie to podoba to zle??takie nastawienie niestety ma wiele osob,!i to jest ch... bo npak jedziesz ana wyjazd to nie mzoe byc rzadnych podzialow, nikt sie nie ebdzie pieprzyl z tmy czy ty estes piknikiem chuliganem czy ultrasem, alke ku. neistety dzisiaj jest tak ze wiele osob mysli kim to oni nie sa!!!a ultrasi sa be!

sorki jesli cie mzoe jakos uraz tym postem ale:
normalnie pieprzysz jak potepiona! za przeprszeniemw du*** bylas gowno widzialas!! w kazdym twoim poscie ciagle to smao!ze kibice to, ze kibice tamto,jakbys nauczyla sie napamiec kilku zwrotow i je ciagle pisalas!
gdybys jednak wczoraj np byla, to bys wiedziala jak bylo!!
do tego te pytania:
dlaCZEGO DLACZEGO DLACZEGO????????noirmalnie zle sie robi!
nastaly takie czasy ze takjest i ze sie niestety tego nie zmini!ja tez jestem zdanai zeakurat jak jakis dym jest to niech jestpoza stadionem a nie na!gdzie moga ucierpiec przypadkowe osoby
ale tez wiem ze neistey nie da sie z tym nic zrobic!
takie glupie pisanie ze gdzies dalo sie z tm rade jest dla mnei smieszne, zyjemy w polsce, w kraju ktorym rzadza sami debile i zlodzieje!!!obudz sie ze snu, bo to o czym marzysz jest teraz neimozliwe i bedzie pewnie niemozliwe do zrealizowania przez wiele nastepnych lat!!
piszesz:
jak teraz zabrac znajomych na cracovie!???nie wiem!!bo niestety kazdry myslacy czlowiek wie ze NIESTETY moze byc jakas zadyma na stadionie!!
tak to jest! jedna osoba cos zacznei a wszyscy poleca za nim, taki glupi przyklad!
z ta legia na prezentacji, 1 osoba zaczela a reszta pociagnela
ja mam nadzieje ze mzoe jednak bedzie na stadionie spokojnie!tym samym to my bedziemy mogli sie pokazac z dobrej strony!
tylko ze wetdy znowu bedzie pisanie ze ultrasi dobzre a chuligani be bo zrobili dym!!tyle do Niebieskiej
2 sprawa:
wkurzaja mnie tez juz takie podzialy, ultras taki sam czlowiek jak kazdyinny, a to ze on woli ogladac na meczu wiecej piro itp na meczu bo mu sie to podoba to zle??takie nastawienie niestety ma wiele osob,!i to jest ch... bo npak jedziesz ana wyjazd to nie mzoe byc rzadnych podzialow, nikt sie nie ebdzie pieprzyl z tmy czy ty estes piknikiem chuliganem czy ultrasem, alke ku. neistety dzisiaj jest tak ze wiele osob mysli kim to oni nie sa!!!a ultrasi sa be!

-
- Kontakt:
Do Radziona, wytłumaczyłeś wszystko, aż nazbyt wyraźnie, może Twoim zdaniem pieprzę, ale moim mam rację. I nie oczekuj ode mnie, że w jednym swoim poście będę pisać tak, a w drugim inaczej, bo mam swoje zdanie i GO BRONIĘ, nie będę go zmieniać NA TWOJE ANI NICZYJE ŻYCZENIE i bawić się w choragiewkę, jak będzie trzeba, to napiszę to samo jeszcze 100, 200, 1000X, a Ty może po prostu nie czytaj moich postów, albo zacznij je usuwać, w końcu masz takie możliwości, bo bardzo nie chciałabym, żeby ci było niedobrze. Więc drugą część do Viro, też sobie odpuść. PozdRo.
Do Viro, masz rację, nie byłam, całej prawdy nie znam, tym którzy zostali na trybunach i nie dali się sprowokować podziekowałam, a agresję i przemoc potępiam i potępiać będę, bo jest czymś złym, bez względu na to, co ją powoduje. A na te 3 punkty to za wczesnie nie licz, RUCH NIE JEST NAJBARDZIEJ LUBIANĄ DRUZYNĄ W śWIATKU PIŁKARSKIM. PozdRo.
Do Viro, masz rację, nie byłam, całej prawdy nie znam, tym którzy zostali na trybunach i nie dali się sprowokować podziekowałam, a agresję i przemoc potępiam i potępiać będę, bo jest czymś złym, bez względu na to, co ją powoduje. A na te 3 punkty to za wczesnie nie licz, RUCH NIE JEST NAJBARDZIEJ LUBIANĄ DRUZYNĄ W śWIATKU PIŁKARSKIM. PozdRo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z tego co się orientuje to od tego sezonu są nowe przepisy, jeżeli kibice drużyny doprowadzą do przerwania meczu to drużyna ta jest karana walkowerem. Jak obie ekipy kibiców doprowadzą do przerwania to walkower jest obopólny. Może nie jest to dokładny wyciąg z przepisów ale coś w tym sensie.-Marek- pisze:Do Niebieskiej-o ile sie nie myle to mecz z gks=em w 97/98 zostal przerwany w II polowie.takze na walkower nie licze.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak zawsze eleganckie foty z meczu Tomka Wantuły:
http://www.ruch.chorzow.pl/kibice/foto/ ... /index.php
Zadymy sie jednak nie spodziewajcie. Tych fotek nie umiescilem.
Przy okazji informuje, ze forum jest dostepne pod adresem:
http://forum.ruch.chorzow.pl 8)
http://www.ruch.chorzow.pl/kibice/foto/ ... /index.php
Zadymy sie jednak nie spodziewajcie. Tych fotek nie umiescilem.
Przy okazji informuje, ze forum jest dostepne pod adresem:
http://forum.ruch.chorzow.pl 8)
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no ja też byłem troche uj***ny ale wyjazd zaliczony i mam nadzieję, że trzy punkciki nam PZPN dopisze
zdjęcia z tego meczu na
WWW.NIEBIESCY-PHOTO.PRV.PL
zdjęcia z tego meczu na
WWW.NIEBIESCY-PHOTO.PRV.PL
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[quote="Niebieska"]Dużo osób pisało,że mecz był słaby, ja się pytam, jaki miał byc przy tym co działo się na trybunach, czy piłkarze mogli tak do konca skoncentrować się na grze, chyba nie.quote]
Witam Niebieska, z calym szacunkiem ale czy to juz nie zaczyna byc smieszne za wszystko winic chuliganów??Równie dobrze mógłbym wysunąc argument ze to może dzieki takim nudnym meczom zdarzaja sie awantury na trybunach ale nie wysuwam takich argumentów gdyż byłby on równie smieszny jak Twój, gdyz wychodzi na to ze pozostale mecze gdy na trybunach nie ma dymów sa wspanialymi widowiskami pilkarskimi rodem z premiership, jeśli tak uwazasz to chyba rzeczywiscie chodzimy na inna lige. Cóż wiem ze jetses przeciwna awanturom na stadionach, ale cóz na mecze chodzi jakis procent spoleczentwa i to co moze cie spotkac na stadionie równie dobrze moze cie spotkac na ulicya pozdRawiam i ide juz sie zastanawiac, chuliganów jakiego klubu obwiniac za moje jutrzejsze niepowodzenie na uczelni
Witam Niebieska, z calym szacunkiem ale czy to juz nie zaczyna byc smieszne za wszystko winic chuliganów??Równie dobrze mógłbym wysunąc argument ze to może dzieki takim nudnym meczom zdarzaja sie awantury na trybunach ale nie wysuwam takich argumentów gdyż byłby on równie smieszny jak Twój, gdyz wychodzi na to ze pozostale mecze gdy na trybunach nie ma dymów sa wspanialymi widowiskami pilkarskimi rodem z premiership, jeśli tak uwazasz to chyba rzeczywiscie chodzimy na inna lige. Cóż wiem ze jetses przeciwna awanturom na stadionach, ale cóz na mecze chodzi jakis procent spoleczentwa i to co moze cie spotkac na stadionie równie dobrze moze cie spotkac na ulicya pozdRawiam i ide juz sie zastanawiac, chuliganów jakiego klubu obwiniac za moje jutrzejsze niepowodzenie na uczelni

MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt: