Piast-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#76 Post autor: Schlesien » 21 mar 2004, o 04:39

-Marek- pisze:Do Niebieskiej-o ile sie nie myle to mecz z gks=em w 97/98 zostal przerwany w II polowie.takze na walkower nie licze.
Tylko, ze wtedy prezesem PZPN byl Marian Dziurowicz a jak wszyscy wiemy on GieKSy by nie skrzywdzil...

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: Konrad » 21 mar 2004, o 06:33

Jeśli mnie pamięć nie myli, to w sezonie 97/98 decyzja o przerwaniu meczu zapadła po 1 połowie, w przerwie meczu. Tak jak napisał Schliesen, wtedy pzpnowi szefował Dziurowicz, ale ja w walkower dla nas uwierzę jak zobaczę...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#78 Post autor: radzion » 21 mar 2004, o 08:30

Niebieska:

sorki jesli cie mzoe jakos uraz tym postem ale:

normalnie pieprzysz jak potepiona! za przeprszeniemw du*** bylas gowno widzialas!! w kazdym twoim poscie ciagle to smao!ze kibice to, ze kibice tamto,jakbys nauczyla sie napamiec kilku zwrotow i je ciagle pisalas!
gdybys jednak wczoraj np byla, to bys wiedziala jak bylo!!

do tego te pytania:

dlaCZEGO DLACZEGO DLACZEGO????????noirmalnie zle sie robi!
nastaly takie czasy ze takjest i ze sie niestety tego nie zmini!ja tez jestem zdanai zeakurat jak jakis dym jest to niech jestpoza stadionem a nie na!gdzie moga ucierpiec przypadkowe osoby

ale tez wiem ze neistey nie da sie z tym nic zrobic!
takie glupie pisanie ze gdzies dalo sie z tm rade jest dla mnei smieszne, zyjemy w polsce, w kraju ktorym rzadza sami debile i zlodzieje!!!obudz sie ze snu, bo to o czym marzysz jest teraz neimozliwe i bedzie pewnie niemozliwe do zrealizowania przez wiele nastepnych lat!!

piszesz:

jak teraz zabrac znajomych na cracovie!???nie wiem!!bo niestety kazdry myslacy czlowiek wie ze NIESTETY moze byc jakas zadyma na stadionie!!
tak to jest! jedna osoba cos zacznei a wszyscy poleca za nim, taki glupi przyklad!
z ta legia na prezentacji, 1 osoba zaczela a reszta pociagnela

ja mam nadzieje ze mzoe jednak bedzie na stadionie spokojnie!tym samym to my bedziemy mogli sie pokazac z dobrej strony!
tylko ze wetdy znowu bedzie pisanie ze ultrasi dobzre a chuligani be bo zrobili dym!!tyle do Niebieskiej

2 sprawa:
wkurzaja mnie tez juz takie podzialy, ultras taki sam czlowiek jak kazdyinny, a to ze on woli ogladac na meczu wiecej piro itp na meczu bo mu sie to podoba to zle??takie nastawienie niestety ma wiele osob,!i to jest ch... bo npak jedziesz ana wyjazd to nie mzoe byc rzadnych podzialow, nikt sie nie ebdzie pieprzyl z tmy czy ty estes piknikiem chuliganem czy ultrasem, alke ku. neistety dzisiaj jest tak ze wiele osob mysli kim to oni nie sa!!!a ultrasi sa be! :evil: :evil: :evil:

kozi1920gora

#79 Post autor: kozi1920gora » 21 mar 2004, o 09:00

ANEJ pisze:JESZCZE POLONIA NIE ZGINEŁA PÓKI MY ŻYJEMY ZAPAMIĘTAJ TO !!!!!!
i znowu pulonia sie cieszy,najwieksi chuligani a wy***rdalać wy hu** do lwowa.

Niebieska
Kontakt:

#80 Post autor: Niebieska » 21 mar 2004, o 09:30

Do Radziona, wytłumaczyłeś wszystko, aż nazbyt wyraźnie, może Twoim zdaniem pieprzę, ale moim mam rację. I nie oczekuj ode mnie, że w jednym swoim poście będę pisać tak, a w drugim inaczej, bo mam swoje zdanie i GO BRONIĘ, nie będę go zmieniać NA TWOJE ANI NICZYJE ŻYCZENIE i bawić się w choragiewkę, jak będzie trzeba, to napiszę to samo jeszcze 100, 200, 1000X, a Ty może po prostu nie czytaj moich postów, albo zacznij je usuwać, w końcu masz takie możliwości, bo bardzo nie chciałabym, żeby ci było niedobrze. Więc drugą część do Viro, też sobie odpuść. PozdRo.

Do Viro, masz rację, nie byłam, całej prawdy nie znam, tym którzy zostali na trybunach i nie dali się sprowokować podziekowałam, a agresję i przemoc potępiam i potępiać będę, bo jest czymś złym, bez względu na to, co ją powoduje. A na te 3 punkty to za wczesnie nie licz, RUCH NIE JEST NAJBARDZIEJ LUBIANĄ DRUZYNĄ W śWIATKU PIŁKARSKIM. PozdRo.

USH
Kontakt:

#81 Post autor: USH » 21 mar 2004, o 09:43

Niebieska pisze:, może Twoim zdaniem pieprzę, ale moim mam racje. PozdRo.
po przeczytaniu twoich postow musze stwierdzic ze nie masz racji i gdybys byla na meczu to twoje zdanie było by raczej odmienne .

gregor
Kontakt:

#82 Post autor: gregor » 21 mar 2004, o 10:57

-Marek- pisze:Do Niebieskiej-o ile sie nie myle to mecz z gks=em w 97/98 zostal przerwany w II polowie.takze na walkower nie licze.
Z tego co się orientuje to od tego sezonu są nowe przepisy, jeżeli kibice drużyny doprowadzą do przerwania meczu to drużyna ta jest karana walkowerem. Jak obie ekipy kibiców doprowadzą do przerwania to walkower jest obopólny. Może nie jest to dokładny wyciąg z przepisów ale coś w tym sensie.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

reden
Kontakt:

#83 Post autor: reden » 21 mar 2004, o 11:38

Kedyś mój kolega ze Niymiec w zeszłym roku na szpilu ze Piastym fest sie dziwowoł po jakiymu ślonscy kibice tak sie niy pszajajom (Ruch, Piast, Odra, Polonia).
Zapytołech sie go czy we Butoniu po ślonsku sie pogodo?
Mie sie zdowo że ta krew kresowiańsko je bardzij haharsko...

Obrazek

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#84 Post autor: NIEBIESKI_ » 21 mar 2004, o 12:25

No dlamnie "wyjazd" udany! lepiej by było gdybym cały mokry i uj***ny niebył! ale to się wytnie -przygoda :lol:
Do ;Goscioo - jak już Egon pisał koleś którego wynosili czuje się dobrze i jest wszystko OK!! CHWDp

KK
Kontakt:

#85 Post autor: KK » 21 mar 2004, o 15:55

Jak zawsze eleganckie foty z meczu Tomka Wantuły:
http://www.ruch.chorzow.pl/kibice/foto/ ... /index.php
Zadymy sie jednak nie spodziewajcie. Tych fotek nie umiescilem.

Przy okazji informuje, ze forum jest dostepne pod adresem:
http://forum.ruch.chorzow.pl 8)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#86 Post autor: radzion » 21 mar 2004, o 16:11

z tym forum to jakis niewypal!

foty dobre , na jednejnawet niuńka widac :lol: :lol: :lol:

ruchfans
Kontakt:

#87 Post autor: ruchfans » 21 mar 2004, o 16:17

no ja też byłem troche uj***ny ale wyjazd zaliczony i mam nadzieję, że trzy punkciki nam PZPN dopisze

zdjęcia z tego meczu na

WWW.NIEBIESCY-PHOTO.PRV.PL
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#88 Post autor: hanys1920 » 21 mar 2004, o 16:43

[quote="Niebieska"]Dużo osób pisało,że mecz był słaby, ja się pytam, jaki miał byc przy tym co działo się na trybunach, czy piłkarze mogli tak do konca skoncentrować się na grze, chyba nie.quote]
Witam Niebieska, z calym szacunkiem ale czy to juz nie zaczyna byc smieszne za wszystko winic chuliganów??Równie dobrze mógłbym wysunąc argument ze to może dzieki takim nudnym meczom zdarzaja sie awantury na trybunach ale nie wysuwam takich argumentów gdyż byłby on równie smieszny jak Twój, gdyz wychodzi na to ze pozostale mecze gdy na trybunach nie ma dymów sa wspanialymi widowiskami pilkarskimi rodem z premiership, jeśli tak uwazasz to chyba rzeczywiscie chodzimy na inna lige. Cóż wiem ze jetses przeciwna awanturom na stadionach, ale cóz na mecze chodzi jakis procent spoleczentwa i to co moze cie spotkac na stadionie równie dobrze moze cie spotkac na ulicya pozdRawiam i ide juz sie zastanawiac, chuliganów jakiego klubu obwiniac za moje jutrzejsze niepowodzenie na uczelni :)
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

obeRschlesien

#89 Post autor: obeRschlesien » 21 mar 2004, o 16:51

KKUBICKI daj tez foty z haji ,:) wszytkie chcemy widziec bez wyjatku

z góry dzieki , :D

Bolek
Kontakt:

#90 Post autor: Bolek » 21 mar 2004, o 17:02

Oberschlesien pisze:KKUBICKI daj tez foty z haji ,:) wszytkie chcemy widziec bez wyjatku

z góry dzieki , :D
a moze podac Ci jeszcze dane osob ktore braly w tym udzial ?? :roll:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

ODPOWIEDZ