[27 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań 12.03.16 20:30
-
- Kontakt:
Re: [27 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań 12.03.16 20:30
Szkoda.Jednak czegos tej druzynie brakuje mimo, ze wrazenia wizualne sa dobre.Czego to niech juz mysli Fornalik.
Przegrywamy meczy, w ktorych lepiej gramy w pilke i to jest bol dupy ...
Przegrywamy meczy, w ktorych lepiej gramy w pilke i to jest bol dupy ...
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dobra niy znom sie i jestech slepyDarth Kabut pisze:Niy godom co sie nie znosz. Spalony bol i nie ma zodny watpliwosci. Faul tyz bol. Tralka nie dekowol Grodka a tyn mu zawadzol to go popchnyl. Gdyby go niy odepchnyl niy miol by zodnyj szansy na trefienie w bal.czoRny pisze:qr wa 3 szczaly Amiki co bydom kandydowac do tora roku i trzy tory![]()
jp sie byda upiyrac co dwa piyrsze tory do nos byly prawidlowe ale jo sie tam niy znom.
Szkoda
Elwer do Ruchu... no je kontrowersjo i tela.
Ruch slabo.
Co z tego ze momy bez colki szpil 60% posiadania bali skoro dojezdzomy ino do 20-30 metra przed bramka Amiki. Potem podowomy ino w poprzek az do straty bali albo nazot do obrony.
W ci*** roboty jeszcze przed Waldkiem z tymi modymi.
PS
Moneta i Mazek kompletnie niewidoczni
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
przyjechały słabe pyry, zagrali z kontry i szczesliwie wygrali po wybitnych strzałach, cracovia to samo. To boli...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
cztery strzały trzy bramy niby nie do chucenia, ale za dużo swobody im dawali.
Niby wszyscy się tak cieszyli, że wsparingach długo było na zero w tyle, a teraz czwarty mecz kaj dają sobie strzelić przynajmniej dwie bramy i drugi pod rząd u siebie z trzema bramami.
Niby wszyscy narzekali jak słabiej zagrali z Zagłębiem, a teraz kolejny dobry mecz u siebie nie dający punktów.
Trzy mecze teraz o ósemkę z drużynami co też muszą walczyć na całość.
Nie da się wygrać meczu jak się w polu karnym zamiast oddawac strzał jeszcze dur dogrywa czy kiwa
Niby wszyscy się tak cieszyli, że wsparingach długo było na zero w tyle, a teraz czwarty mecz kaj dają sobie strzelić przynajmniej dwie bramy i drugi pod rząd u siebie z trzema bramami.
Niby wszyscy narzekali jak słabiej zagrali z Zagłębiem, a teraz kolejny dobry mecz u siebie nie dający punktów.
Trzy mecze teraz o ósemkę z drużynami co też muszą walczyć na całość.
Nie da się wygrać meczu jak się w polu karnym zamiast oddawac strzał jeszcze dur dogrywa czy kiwa
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Szkoda coś wielkiego pisać...
Myślałem, że po bramce Stępińskiego wcisną na remis. Z resztą nie pierwszy raz by tak było, że jak złapali kontakt to ich poniosło. Dzisiaj tak nie było. Strzałów, przede wszystkim celnych mimo wszystko za mało. Nie wiem dlaczego nie próbują z dystansu na przykład..
Szkoda bramek Jevticia i Gajosa bo były nie do wyjęcia moim zdaniem. Wyszły im takie strzały i wpadło..
Trzeba złapać te punkty bo na dolną połówkę ta drużyna mimo wszystko nie zasługuje. Oni nie grają tak źle, żeby walczyć o miejsca 9-16.
Oby się to udało..
___
edit: Tak na wywołanie małego uśmiechu mimo wszystko: Smagorowicz chyba macza w tym palce.

Czyli jednak Śląski?
Myślałem, że po bramce Stępińskiego wcisną na remis. Z resztą nie pierwszy raz by tak było, że jak złapali kontakt to ich poniosło. Dzisiaj tak nie było. Strzałów, przede wszystkim celnych mimo wszystko za mało. Nie wiem dlaczego nie próbują z dystansu na przykład..
Szkoda bramek Jevticia i Gajosa bo były nie do wyjęcia moim zdaniem. Wyszły im takie strzały i wpadło..
Trzeba złapać te punkty bo na dolną połówkę ta drużyna mimo wszystko nie zasługuje. Oni nie grają tak źle, żeby walczyć o miejsca 9-16.
Oby się to udało..
___
edit: Tak na wywołanie małego uśmiechu mimo wszystko: Smagorowicz chyba macza w tym palce.

Czyli jednak Śląski?

Ostatnio zmieniony 12 mar 2016, o 23:27 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
Zastanawia mnie jedno...przegrywamy 1-3 i w 83 minucie wchodzi Efir.Ani to szansa żeby się pokazać,
ani to zawodnik,który potrafi przechylić szalę w meczu.Czemu to ma służyć? Nie żebym kpił...po prostu
chciałbym zgłębić tą wielką taktyczną tajemnicę...
ani to zawodnik,który potrafi przechylić szalę w meczu.Czemu to ma służyć? Nie żebym kpił...po prostu
chciałbym zgłębić tą wielką taktyczną tajemnicę...
-
- Kontakt:
Mi sie zdaje, ze zawazyla przewaga fizyczna obroncow lecha. Stepinski czy Mazek z wielkim trudem przebijali sie do przodu, nasze sytuacje byly po sekwencjach gry kombinacyjnej.
Jesli chodzi o bramki stracone, to troche patrzalem na nie z zazdroscia. Od dawna nie mamy zawodnika, krory umie soczyscie uderzyc z dystansu. Mam na mysli glownie strzaly z gry, ale z wolnych tez juz dawno nic nie wpadlo.
Jesli chodzi o bramki stracone, to troche patrzalem na nie z zazdroscia. Od dawna nie mamy zawodnika, krory umie soczyscie uderzyc z dystansu. Mam na mysli glownie strzaly z gry, ale z wolnych tez juz dawno nic nie wpadlo.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
scaneRboy pisze:Mi sie zdaje, ze zawazyla przewaga fizyczna obroncow lecha. Stepinski czy Mazek z wielkim trudem przebijali sie do przodu, nasze sytuacje byly po sekwencjach gry kombinacyjnej.
skąd wiysz co nimomy szpilerów,kere poradzom szczelić soczyście z dystansu?
Lipski,Iwański,Zieńczuk poradzom yno jak sie oddaje strzał zza 16 roz na pół rundy to sie w taki sposób torów niy szczylo
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zienczuk to miał ,tak samo kiedys Iwanski a nawet Surma niestety wszystko ma swój koniec widac nie czują juz tej pewnosci siebie dlatego i samych prób jest coraz mniej z ich strony.
- Korfanty
- Kontakt:
meretz pisze:przyjechały słabe pyry, zagrali z kontry i szczesliwie wygrali po wybitnych strzałach, cracovia to samo. To boli...
Prawię się zgodzę,z Cracovią było tempo i pomysł na grę mecz był świetny.Natomiast dzisiaj było bicie głową w mur niby były jakieś sytuację ale to nie to samo,abstrahując od 3 goli Pyrusów przy oddaniu 4 strzałów. Myślałem,że po tak świetnych meczach z Żydkami i Paprykarzem rozjadą dzisiaj "Amice" no ale cóż za naszymi zawodnikami ciężko nadążyć.Nie wiadomo czego się spodziewać w najbliższych meczach.Wiem jedno zakładając porażkę we Wrocławiu i Gdańsku,spotkanie pomiędzy tymi meczami czyli z Wisłą będzie o pierwszą ósemkę,czyli o wszystko,oby zwycięskie.To by było na tyle emocji jak narazie

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
-
- Kontakt:
Oby nie było tak, że w Gdańsku będziemy grać ósemkę. Martwi duża ilość straconych goli. Cieszy, że niby potęgi w Polsce, a przyjeżdżają do nas grać z kontry. Grając dobrze wielkim pechem byłby brak 4 punktów w dwóch najbliższych meczach.
Wkurza mnie Lipski, bo często zamiast grać z pierwszej to zwalnia grę. Dzisiaj było tak kilka razy. Ma technikę, przegląd pola, ale jak jest często rozważny w mówieniu taki też na boisku. Czasami trzeba szybko podejmować decyzję, a on nie zawsze tak robi
A ciekawi mnie co jutro ta słabizna z ruswelta pokaże. Czy się podłożą Lechii czy powalczą. 8 miejsc, 10 chętnych, z czego 2 już na 100% jest, a 3 prawie są. Nas wciąż tam nie ma
Ktoś tu pisał, że najlepszy sędzia nam będzie na meczu. Jakoś nie udało mi się zauważyć. Medialny się pan Marciniak zrobił Turbokozaki, może Taniec z gwiazdami. I mamy efekty
Wkurza mnie Lipski, bo często zamiast grać z pierwszej to zwalnia grę. Dzisiaj było tak kilka razy. Ma technikę, przegląd pola, ale jak jest często rozważny w mówieniu taki też na boisku. Czasami trzeba szybko podejmować decyzję, a on nie zawsze tak robi
A ciekawi mnie co jutro ta słabizna z ruswelta pokaże. Czy się podłożą Lechii czy powalczą. 8 miejsc, 10 chętnych, z czego 2 już na 100% jest, a 3 prawie są. Nas wciąż tam nie ma
Ktoś tu pisał, że najlepszy sędzia nam będzie na meczu. Jakoś nie udało mi się zauważyć. Medialny się pan Marciniak zrobił Turbokozaki, może Taniec z gwiazdami. I mamy efekty
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Lech wygrał bo ŚWIETNIE pilnował naszych... Mazek, Stepinski - co mieli piłkę od razu odskakiwali 2,3. Nie mamy pomysłu i chyba umiejętności na grę od 20 metra: jak sie drużyna zamuruje to kapa...
Bramki super, ale spójrzcie przy drugiej: nasz obrońca zamiast doskakiwać to zwalnia i patrzy co ten robi. Odwraca sie od strzelającego, nawet nie próbuje blokować tego strzału. Karygodne...
Jedna wygrana i jakiś remis. Z Wisła trza powalczyć i ze Śląskiem. Tyle, gramy dalej.
Bramki super, ale spójrzcie przy drugiej: nasz obrońca zamiast doskakiwać to zwalnia i patrzy co ten robi. Odwraca sie od strzelającego, nawet nie próbuje blokować tego strzału. Karygodne...
Jedna wygrana i jakiś remis. Z Wisła trza powalczyć i ze Śląskiem. Tyle, gramy dalej.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
spalony 10 cmDarth Kabut pisze:A niby czamu mieli je uznac?czoRny pisze:co jak co ale bramki Nom je bli super ino szkodaze nom tych dwoch torow niy uznaii...
Spalony i faul
faul Grodka? obustronny
faul na Koczkowskim - karny
to tak po obejrzeniu teraz skrótu z telewizji
-
- Kontakt:
Gdybyśmy mieli to "COŚ",to walczylibyśmy o mistrzostwo...niestety,nie mamy tego czegoś...
co to jest? Można wiele wymienić,ale nie ma to sensu...chłopaki mają co mają i walczą...za to szacun.
Za dzisiejszy meczy chyba mimo wszystko trudno winić kogoś indywidualnie.Liczyłem przed meczem,że będą
gryźć trawę od 1 minuty,a amica zagra słabszy mecz i będziemy szczęśliwi....ale rzeczywistość niestety
bywa brutalna i tyle.
co to jest? Można wiele wymienić,ale nie ma to sensu...chłopaki mają co mają i walczą...za to szacun.
Za dzisiejszy meczy chyba mimo wszystko trudno winić kogoś indywidualnie.Liczyłem przed meczem,że będą
gryźć trawę od 1 minuty,a amica zagra słabszy mecz i będziemy szczęśliwi....ale rzeczywistość niestety
bywa brutalna i tyle.
- MadeR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeżeli nie chcesz nikogo winić to chyba nie widziołeś gry Oleksego dzisiej.hornet pisze:Gdybyśmy mieli to "COŚ",to walczylibyśmy o mistrzostwo...niestety,nie mamy tego czegoś...
bywa brutalna i tyle.