wolę porażkę, po takim meczu, niż wymęczony remis 0:0, z jednym celnym strzałem na połówkę
wiesiek1 pisze:To nie tylko fart Cracovii, to slabosc tej pseudo druzyny niestety.Pora zaczac sobie to uswiadamiac.
wiesiek1 pisze:To nie tylko fart Cracovii, to slabosc tej pseudo druzyny niestety.Pora zaczac sobie to uswiadamiac.
Brak dobrego przyjęcia,brak dryblingu,brak szybkości,przewracanie się przy prawie każdym kontakcie fizycznym.O faulach po stracie piłkiRadvan138 pisze:momy jeszcze Stela czy Setla. synek jest z nami od 2 lot chyba ? zagrol on choby jeden szpil ? Stempinski slaby nie jest, on jest poprostu za pewny tego ze bydzie grac.hornet pisze:Zgoda,tylko z Efirem gramy w 10.Narażam się na lincz,ale Stępiński był i jest słaby mimo bramek,które strzelił.Radvan138 pisze:Stempinski powinien sie dychnac w nastepnym szpilu
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Cetnarski gra sezon życia,a przy asyście 3 naszych tyłem do bramki przyjmuje piłkę,obraca się i wykonuje strzał życia.
Po sytuacji Mazka sam na sam powiedziałem żonie,że to przegromy...i wykrakołek.Ale jestek wkurfiony,yebany srakowski fart
drugo sprawa to taktyka a raczyj jej brak. od x gier gromy durs na Mazka, jedno i to samo. podej do niego on je gibki moze cos z tego bydzie. roz wyszlo. z Waldka nigdy wielki taktyk nie byl. ale to co w drugiej polowie zagrali to frajerstwo straszne. niewiem jak to idzie inaczej nazwac
Radvan138 pisze:Stempinski powinien sie dychnac w nastepnym szpilu
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 51 gości