[11 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 4.10.2014 20:30
-
- Kontakt:
Re: [11 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 4.10.2014 2
Ja chce na boisku widzieć ogień. Może nie iść, może nie wychodzić ale chcę widzieć jak gryzom trawa, jak nie odpuszczają ani na moment. Chodzę na Ruch od 99 roku, mój pierwszy szpil to derby ze Szczewami wygrane 2:1 kiedy Gierczak załatwił Molka. Przeżyłem tylko porażkę na Sląskim 2009 ale nigdy na Cichej. Jutro jak każdy z nas wieRzę i ta wiara na cały ryj musi być przez cały czas.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
nie ten dzial,wiem o tym.. wiem,ze napiecie przed meczem jest tez duze,ale.. ale mam problem! wiem,ze sie zebralem pozno na mecz,ale naprawde mi zalezy zeby na nim byc.. wiem tez,ze jest malo biletow i kasa bedzie czynna od 18 wiec jest jeszcze szansa... sklepik w dniu meczu ma byc nieczynny,a wiec zatem mam pytanie: czy da rade wyrobic karte kibica jutro we wczesniejszych godzinach czy dopiero okolo 18? pozdrawiam i prosze o odpowiedz jak najszybciej...
-
ch*** jestes z Bieszczad spamer z ciebie juz dostałes info co i jak w innym temacie
-
- Kontakt:
jak mam ci to udowodnic,ze jestem z bieszczad?
nie pisze juz bo zaraz bedzie,ze spam.. chce sie po prostu upewnic i dostac info od normalnych osob,a nie,ze jeden pisze (nie ma szans,a drugi,ze sa)...
nie pisze juz bo zaraz bedzie,ze spam.. chce sie po prostu upewnic i dostac info od normalnych osob,a nie,ze jeden pisze (nie ma szans,a drugi,ze sa)...
-
nie biedzie juz biletow jutro kasy sa nieczynne koniec kropka
- m-p
- Kontakt:
http://youtu.be/dhhC6V1PJB0
Dla rozluźnienia...
Dla rozluźnienia...
-
- Kontakt:
daro75
Jedyne czego sie obawiam to stale fragmenty i to tylko dlatego ze przy parze (Szyndrowski-Malinowski ) nie mamy wiezy a nasi wysocy zawodnicy to Starzynski Zienczuk Szyndrowski i napastnik (wszyscy w okolicach 185 cm)
No i najgorsza sprawa- snilo mi sie 1-1 po bramce zaboli w 90 minucie
Co do meczuPo ostatnie bilety oraz klubowe gadżety zapraszamy do Strefy Kibica zlokalizowanej na parkingu zewnętrznym stadionu przy Cichej, która jutro będzie czynna od godz. 18:00.
Jedyne czego sie obawiam to stale fragmenty i to tylko dlatego ze przy parze (Szyndrowski-Malinowski ) nie mamy wiezy a nasi wysocy zawodnicy to Starzynski Zienczuk Szyndrowski i napastnik (wszyscy w okolicach 185 cm)
No i najgorsza sprawa- snilo mi sie 1-1 po bramce zaboli w 90 minucie
-
Nie wiadomo co napisać. Bo każde nasze słowa pisane przed meczowe były nic nie warte w ostatnim czasie.
Może trzeba napisać, można przeżyć porażke w lidze z jakimiś ogórkami, można ( było cieżko) z "pracownikami paneli", lecz porażke , ba, nawet remis ze szczewami nie wchodzi w gre.
Momy lepszy manszaft i niech wreszcie to udowodnią że wiedzą jak grać. 1-5-4 (8 punktów) co to mo być ?
Dawać Niebiescy !
Może trzeba napisać, można przeżyć porażke w lidze z jakimiś ogórkami, można ( było cieżko) z "pracownikami paneli", lecz porażke , ba, nawet remis ze szczewami nie wchodzi w gre.
Momy lepszy manszaft i niech wreszcie to udowodnią że wiedzą jak grać. 1-5-4 (8 punktów) co to mo być ?
Dawać Niebiescy !
- _BiADACZ_
- Kontakt:
na WIELKIM STADIONIE ŚLĄSKIMasus pisze:Mirus. Zal mi ciebie stary masz kompleksy na punkcie zaboli jak chomik mojego syna na punkcie zepsutego kolowrotka.mamy dopingowac Ruch i tyle z calych sil musi sie stworzyc druzyna a pomoc mozemy tylko dopingiem pierwsza klasa
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
prowadzonym przez te rodziny z dziecmi..._BiADACZ_ pisze:na WIELKIM STADIONIE ŚLĄSKIMasus pisze:Mirus. Zal mi ciebie stary masz kompleksy na punkcie zaboli jak chomik mojego syna na punkcie zepsutego kolowrotka.mamy dopingowac Ruch i tyle z calych sil musi sie stworzyc druzyna a pomoc mozemy tylko dopingiem pierwsza klasa
-
- Kontakt:
m-p pisze:Na mecz z żabolami małe dzieci (te nie kumate) zostają w domuasus pisze:Nie wy wszyscy mocie cos z gowom'jo sam pisza zeby kulturalnie dopingowac Ruch bo bydom male dzieci na meczu a wy mnie od zabola wyzywocie.Chodzi o to zeby Ruch wygrol i zeby male dzieci zas na ten stadion wrocioly.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]bomy sobie chcemy pobluzgać
niestety mój bajtel zamiast wisiec na płocie na 10 , bydzie siedziec w doma , po co mo słuchac 90 minut bluzgów, a tak sie wyśpi przynajmniyj
-
- Kontakt:
Zamiast wziąść bajtla na rodzinny to lepi w go w doma do spania dac ale z ciebie fater
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
m-p pisze:http://youtu.be/dhhC6V1PJB0
Dla rozluźnienia...

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
tyz im tym bluzganiym duzo zrobiemyFanatyk z Rudy pisze:Zamiast wziąść bajtla na rodzinny to lepi w go w doma do spania dac ale z ciebie fater

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Kontakt:
mój synek zaliczy 13 szpili w sezonie opróćz legii i szczew a ile ty zaliczysz albo twój bajtel ?Fanatyk z Rudy pisze:Zamiast wziąść bajtla na rodzinny to lepi w go w doma do spania dac ale z ciebie fater