Turniej w Radlinie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dzieki niemu miałem cały czas piekna smiechawe. Najlepsza zabawa była w barze na rogu chyba nazywał sie LENIN albo jakos tak, tam to był dopiero melanż i ciagłe wygrywanie Giszowca w piłkarzyki
PozdRo dla kolesi z Mikołowa, Czerwionki, Żor, Rudy SL, Piotrowic i Kosty za wspolna melanż
PS. KOSTA CZEKAMY NA KASETA VHS Z TEGO BARU

PozdRo dla kolesi z Mikołowa, Czerwionki, Żor, Rudy SL, Piotrowic i Kosty za wspolna melanż

[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No nie ciągłe,a jak zeście dostali do 2 to jush nie pamietosz.Rommel pisze:Dzieki niemu miałem cały czas piekna smiechawe. Najlepsza zabawa była w barze na rogu chyba nazywał sie LENIN albo jakos tak, tam to był dopiero melanż i ciagłe wygrywanie Giszowca w piłkarzyki![]()

PozdRo.
-
- Kontakt:
Foty były robione chyba moim aparatem ale robili je sami najeb.. i nic na tych fotach z tego baru nima.Adiurbz pisze:Foty w tym barze tesh ktoś robił,jak ktos mo niech śle mi na maila.
PozdRo.
PozdRo dla wszystkich grających Mikołów/Czerwionka/Łaziska oraz dla prowadzących doping na czele z Niebieskim :lol:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A to pijoki.egon pisze:Foty były robione chyba moim aparatem ale robili je sami najeb.. i nic na tych fotach z tego baru nima.Adiurbz pisze:Foty w tym barze tesh ktoś robił,jak ktos mo niech śle mi na maila.
PozdRo.
PozdRo dla wszystkich grających Mikołów/Czerwionka/Łaziska oraz dla prowadzących doping na czele z Niebieskim :lol:

PozdRo.
-
- Kontakt:
Adiurbz widocznie wtedy musiałem juz siedziec na takiej bombie ze az mi sie neichciało patrzec na te piłkarzyki, ale co chwile słyszałem spiewy Giszowiec itd i nasuneła mi sie mysl ze ciagle wygryywamy
ale jezeli było tak jak mowisz to ok nie zaprzecze ale i tak bylismy najlepsi 8) Rewazyk za rok albo tak jak gadalismy o pewnym barze w Mikołowie [/quote]

[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[/quote]Rommel pisze:Adiurbz widocznie wtedy musiałem juz siedziec na takiej bombie ze az mi sie neichciało patrzec na te piłkarzyki, ale co chwile słyszałem spiewy Giszowiec itd i nasuneła mi sie mysl ze ciagle wygryywamyale jezeli było tak jak mowisz to ok nie zaprzecze ale i tak bylismy najlepsi 8) Rewazyk za rok albo tak jak gadalismy o pewnym barze w Mikołowie
Mi to jedno.

PozdRo.
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kiedy mi sie oberwie???????NIEBIESKI_ pisze:ohh Adi , Adi jeszcze za tego pijoka ci sie oberwie :shock: !!! Egon hehe jo chyba jedna fotka yno robił więc namie niemożesz zwalić ze fotki robiłech i niepowychodziły !! to Ko..... to jego wina jo mu godoł że źle je robi ! :twisted:

Jakoś niewierza.

PozdRo.