Ja Ci powiem półtora roku temu w Bełchatowie! 18 miesięcy temu! Janoszka zdąrzył przez ten czas stworzyć 2 dzieci i odebrać ze szpitala.
Przynajmniej dziwne to jest to, że mnie tam wymieniasz, a do tej pory w tym temacie nie napisałem żadnego postu...adamo_R pisze:
edit, jeszcze do Harpo, "jajo" i Korfanty. Dziwne że to Wy od razy zaatakowaliście mnie , Wy PATRIOCI , a może sami piszecie do siebie i atakujecie Ślonzoków na forum . Dziwna kumulacja nastała.
Som 3 punkty i sie cieszymy a Wy ?
jajo to wszystko wina nadmiaru uzywekjajo pisze:Przynajmniej dziwne to jest to, że mnie tam wymieniasz, a do tej pory w tym temacie nie napisałem żadnego postu...adamo_R pisze: edit, jeszcze do Harpo, "jajo" i Korfanty. Dziwne że to Wy od razy zaatakowaliście mnie , Wy PATRIOCI , a może sami piszecie do siebie i atakujecie Ślonzoków na forum . Dziwna kumulacja nastała.
Som 3 punkty i sie cieszymy a Wy ?
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=869833 13 kwietnia 2013 to chyba niecałe pół roku temu więc nie zaginaj rzeczywistościmulan pisze:Tothpuść sobie mecz z Białegostoku, albo powiedz mi kiedy na wyjezdzie Ruch strzelił przynajmniej 2 bramki a żadnej nie stracił?
Ja Ci powiem półtora roku temu w Bełchatowie! 18 miesięcy temu! Janoszka zdąrzył przez ten czas stworzyć 2 dzieci i odebrać ze szpitala.
Boże!Thoth pisze:ja a szczególnie utwkiła mi w pamieci ta jak mu bal sie od klaty odbił po strzale i ja o ułamki sekundy wczesnij chycił niż szarżujący Portugalczyk. Sredni torman bez rewelacji jeśli na ta chwila jest to najlepszy torman Ruchu to strach pomysleć co poradza pozostali. Szyndrowki dobry do wybijania bali a co juz jaki bal dostoł to momentalnie w panice go wypierdaloł na aus abo przed siebie kulminacja tego było podanie na "jajca" do Surmy kaj nie wiedziec jakim cudownym sposobym tyn chop opanowoł tyn bal z taka gra to nie nadaje sie do 1-go składu zdecydowanie i nie zmieno tego fakt że to jak ktoś napisoł to nie jego pozycja otóz oswiadczam że to jego pozycja z Bełchatowa przychodził do nos jako boczny obrońca wczesnij u nos tyż na takij pozycji groł a na stoperze ostatnio był stawiany z musu i to że pora meczów na srodku obrony mu wylazło nie oznaczo ze to jego nominalno pozycja. Stawarczyk rece opadajom chop w ogóle nie czuje gry do tego dodac jego wysmientą "szybkość" i wyłazi obraz nędzy i rozpaczy, jeszcze 1-wszo połowa Stawarczyk ofiksowany przez jakiegoś z Gliwic i cało obrona nadążo za akcja a tyn to miołech wrażenie zę zamiast sie podczas tego biegu przybliżać do pola karnego to sie oddaloł a chop z Piasta z kożdym krokiem odstawioł go choby jakiś Bolt. Reszta obrony bardzo dobrze spokojny i pewny Malina i bardzo dobry Dziwniel i jak słusznie zauważył przedmówca takiego lewego od czasu Brzytwy my nie mieli. Bydą ludzie z Włodyki szkoda ze kontuzja, za dużo ogólnie tych kontuzji czyżby to wynik przygotowania do sezonu przez Zielińskiego? Zmiana Smektały tyż oki. Starzyński w koncu tyn chop jakiego chce sie ogladać i oklaskiwać. Surma - cieszy to ze jeszcze w tym wieku chop mo tyla ambicji i chęci do gry na takim poziomie bo umiejetnosci posiado spore (na naszo ligamulan pisze:Chyba nikt nie pochwalił Buchalika, myślę że będziemy mieli z niego pożytek na lata.
Dwie parady wczoraj - liga mistrzów...) i to bezdyskusyjnie. Janoszka cieniutko nawet że był to jego najlepszy mecz w sezonie. Kwiatkowski dużo wiatru i nic poza tym. Babiarz średnio poza tym że zawsze mi sie jego nazwisko podobało
. Cieszą 3 punkty ale przed Kocianem jeszcze w ciul roboty szczególnie z obrona bo pewne punkty w postaci Malinowskiego i Dziwniela w tyj formacji to jeszcze mało aby pewnie mysleć o utrzymaniu sie szczególnie gdy pozostalych dwóch to tacy wirtuozi jak Szyndrowski i Stawarczyk.
jo tam nie widza żodnyj cudownyj ręki to efekt nowej miotły i tego że w Białymstoku był sabotaż a na konta grajków wpłyneło trocha grosza.mulan pisze:A zauważyliście jak trener Kocian przed laty wyśmienity obrońca poukładał obrone? To co zrobił z tymi zawodnikami po 6:0 to mistrzostwo świata.tu tyż pi***oli trzy po trzy no chyba że gro na podwyższenie morale zawodników bo obrona nie była monolitym, błedów indywidualnych było nie mało a Piast mioł w pi*** sytuacji tak na szybko akcja w 1 abo 2 minucie i na milimetry niecelny strzał Portugala jakby to wlazło to 3 pkt dopisuje sie Piast a nie my.Jan Kocian (trener Ruchu) pisze: - Na mecz z Piastem przygotowaliśmy się dobrze taktycznie. To spotkanie nam dobrze wyszło pod tym względem. Nasza defensywa była bardzo silna, nie robiliśmy błędów.
http://ekstraklasa.tv/dwa-ciosy-ruchu-p ... 60943.htmljajo pisze: mulan - bez jaj. Obronił co trzeba. Oczywiście to na plus dla niego, ale wszystko co by wczoraj leciało w bramkę, a by wpadło, byłoby na jego konto.
kaj ty qr** malkontenctwo widzisz?? realizm a malkontenctwo to dwie zupełnie inne sprawy a jak nie poradzisz tego odróżnić to sie weź coś na otrzeźwienie.maciek1973 pisze:Boże!
Co za malkontent!
Oczywiście. 1 sytuacja, to nawet w bramkę nie leciała.mulan pisze:http://ekstraklasa.tv/dwa-ciosy-ruchu-p ... 60943.htmljajo pisze: mulan - bez jaj. Obronił co trzeba. Oczywiście to na plus dla niego, ale wszystko co by wczoraj leciało w bramkę, a by wpadło, byłoby na jego konto.
Chyba nie mówisz o strzałach w 1:05 i 1:59 (fakt bo błędnym wybiciu ale mimo wszystko, wyciągnął 2 ciężkie piłki.)?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], HullCityFC, jajo, WolnyLogin i 55 gości