[6 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 30.08.13; 18:00
- adriansh
- Kontakt:
Re: [6 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 30.08.13; 18:0
Janoszka nimo kondycji non stop loto po castoramie, może on dorobio za murorza ???
-
- Kontakt:
Przed meczem jak szli z hotelu to kozdy jak paniyna. Kosmetyczka w lapie i laćki.
Zielinski jako ostatni i zaluja zech go popyndzol boch mu padol ze mu odjadom i bydzie musiol na 22 cis.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Zielinski jako ostatni i zaluja zech go popyndzol boch mu padol ze mu odjadom i bydzie musiol na 22 cis.
-
godom max 1, ale jak Ci pasuje, to może i być 0Lutz pisze:Kolejne dwa Jaga, Breslau, max 1 punkt
Z kim chcesz tyn jedyn punkt ugrać ? Z Jagielloniom na wyjeździe czy z Breslau u sia ?

- Lutz
- Kontakt:
Mie niy pasuje , ale podejrzewom że wiyncy niy domy rady ukulać .godom max 1, ale jak Ci pasuje, to może i być 0
-
- Kontakt:
[quote="Lutz"
Z kim chcesz tyn jedyn punkt ugrać ? [/quote]
... z Legią zdobyliśmy 3 pkt?
Ta liga jest nie-o-bli-czalna. Tylko trzeba zapie...lać.

... z Legią zdobyliśmy 3 pkt?
Ta liga jest nie-o-bli-czalna. Tylko trzeba zapie...lać.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Teraz znowu będzie wyciąganie wniosków, analiza błędów, leczenie bólu, bo przecież byliśmy zespołem przeważającym i zasługującym na 3 pkt.
Szczerze ? Zaczynam mieć tego wszystkiego dosyć, nie obarczam w całości trenera, uważam, że wina leży równo po stronie piłkarzy i trenera (działaczy też, Mosór i Smagorowicz).
Nikt mi nie powie, że piłkarze nie mają swojego rozumu. Ja wiem, że trzeba spełniać założenia taktyczne trenera, ale chyba nikt mi nie powie, że przy stanie 0:2 trzeba grać do tyłu. Przypomnijcie sobie, jak zawodnik z numerem 36 bodajże rozkłada ręce w końcówce i prosi o zagranie do niego, a stał jako najbardziej cofnięty piłkarz, kiedy piłka była rozgrywana po drugiej stronie boiska i w obrębie środkowego koła. Wszedł Piech i niestety widać, co to znaczy szybkość, zawzięcie. To smutne, że klaszczemy i bijemy brawo piłkarzom za ambicję i walkę (to powinien być ich zasrany obowiązek). Piechowi dziękujemy za wszystko co zrobił, ale nie zapominajmy, że nawet nie chciał usłyszeć jaką ofertę dla niego mamy. Na prawdę ktoś się łudził, że może wrócić ? Założę się, że nawet nie padło żadne zapytanie ze strony Smagorowicza lub Mosóra. Jesteśmy murowanym kandydatem do spadku, nie oszukujmy się, gdzie te czasy, kiedy na własnym terenie nie traciliśmy bramek, a co dopiero przegrywaliśmy. Sama zmiana trenera i piłkarzy nic nie da, ten klub umiera od środka, a winę za to ponoszą zarządzający ludzie. Dopiero później przekłada się to na naszych piłkarzy, którzy nie potrafią wymienić kilku podań, większość piłek jest granych górą zamiast po ziemi. To co odpierdzielał dzisiaj Janoszka potykając się o własne nogi woła o pomstę do nieba, Surma człapał, Malinowski też średnio. Jankowski niestety lepszy nie będzie i jest przepłaconym piłkarzem. Sultes niby coś się starał w pierwszej połowie, ale to też nie to. O Kamińskim pisałem już jakiś czas temu, że trzeba go wywalić i dzisiaj chyba to się potwierdziło, źle ustawiony przy pierwszej bramce oraz te jego wybicia, które dochodziły do piłkarzy Zagłębia. Ten klub umiera, bo zespołu i piłkarzy to my nie mamy..

Szczerze ? Zaczynam mieć tego wszystkiego dosyć, nie obarczam w całości trenera, uważam, że wina leży równo po stronie piłkarzy i trenera (działaczy też, Mosór i Smagorowicz).
Nikt mi nie powie, że piłkarze nie mają swojego rozumu. Ja wiem, że trzeba spełniać założenia taktyczne trenera, ale chyba nikt mi nie powie, że przy stanie 0:2 trzeba grać do tyłu. Przypomnijcie sobie, jak zawodnik z numerem 36 bodajże rozkłada ręce w końcówce i prosi o zagranie do niego, a stał jako najbardziej cofnięty piłkarz, kiedy piłka była rozgrywana po drugiej stronie boiska i w obrębie środkowego koła. Wszedł Piech i niestety widać, co to znaczy szybkość, zawzięcie. To smutne, że klaszczemy i bijemy brawo piłkarzom za ambicję i walkę (to powinien być ich zasrany obowiązek). Piechowi dziękujemy za wszystko co zrobił, ale nie zapominajmy, że nawet nie chciał usłyszeć jaką ofertę dla niego mamy. Na prawdę ktoś się łudził, że może wrócić ? Założę się, że nawet nie padło żadne zapytanie ze strony Smagorowicza lub Mosóra. Jesteśmy murowanym kandydatem do spadku, nie oszukujmy się, gdzie te czasy, kiedy na własnym terenie nie traciliśmy bramek, a co dopiero przegrywaliśmy. Sama zmiana trenera i piłkarzy nic nie da, ten klub umiera od środka, a winę za to ponoszą zarządzający ludzie. Dopiero później przekłada się to na naszych piłkarzy, którzy nie potrafią wymienić kilku podań, większość piłek jest granych górą zamiast po ziemi. To co odpierdzielał dzisiaj Janoszka potykając się o własne nogi woła o pomstę do nieba, Surma człapał, Malinowski też średnio. Jankowski niestety lepszy nie będzie i jest przepłaconym piłkarzem. Sultes niby coś się starał w pierwszej połowie, ale to też nie to. O Kamińskim pisałem już jakiś czas temu, że trzeba go wywalić i dzisiaj chyba to się potwierdziło, źle ustawiony przy pierwszej bramce oraz te jego wybicia, które dochodziły do piłkarzy Zagłębia. Ten klub umiera, bo zespołu i piłkarzy to my nie mamy..

- _BiADACZ_
- Kontakt:
100% racji... zagroł dziś meeeeega chujowo...heli pisze:z mojej perspektywy jak Babiarz zagrał źle ze szczewami to Konczkowski dziś zagroł chyba tak, że gorzej ciężko.
Drugi gol to sory, ale Konczkowski zrobił jakiś przelot nie wiem nawet co on chcioł zrobić chyba przestraszyć
tak samo tukej, jo niy wiym czy oni niy poradzom wciepnac bala czy to je sabotaż jaki, bo to co wyprowiajom to wolo o pomsta do nieba...Harpo pisze:Eghmm... może zabrzmi to dziwnie, ale graliśmy lepiej niz z Legią.
Problemem i to OLBRZYMIM są dośrodkowania.
30 (TRZYDZIEŚCI) dośrodkowań i nic nie wpadło to koszmar.![]()

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- adriansh
- Kontakt:
Jo bych tyn jeden podzielił na poł 

-
- Kontakt:
nie wierzaHKSADIK pisze:W ten ch***wy wieczór, jeden powód, żeby się uśmiechnąć. Jest i wyciąganie wniosków!!Zieliński pisze:Mamy dwa tygodnie by podleczyć urazy, popracować, wyciągnąć z tego wszystkiego wnioski i później odrobić stracone dzisiaj punkty.

-
- Kontakt:
Zoboczcie jakie to jest smutne! Piech kery niy grol regularnie wlazi do ty ciulaty bo ligi i zaroz strzelo! jo wiem ze spadkowicz i ze slabo druzyna! A Janoszko co mo byc w pelni formy po przygotowaniach gro jak kalyka. Jo niy wiym i watpia zeby ktokolwiek wiedziol ( kto niy jest blisko druzyny) o co tu chodzi. Szczerze. miy jest ganba!
Ruch Ruch HKS!
- Korfanty
- Kontakt:
Ta cała drużna to skandal nawet Mourinho nic by tu nie wskórał.Powiedzmy sobie szczerze jak się utrzymamy to będzie cud.Ewentualne zwolnienie Zielińskiego to nie lekarstwo.Najgorsze jest to iż mamy związane ręce,nie możemy nikim się wzmocnić nawet w zimowym okienku nie dość,że zakaz to w dodatku brak kasy.Ps.Janoszka ja cię proszę zmień zawódpapar1 pisze:A SZULTESA wy***rdolić Z TEGO KLUBU BO TO CO ON ROBI W SYTUACJI SAM NA SAM TO JEST ku*** SKANDAL !

Ps.O grze nic nie piszę ponieważ nie ma o czym.Pozostała nam tylko a może aż wiaRa

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rok po odejściu Waldemara Fornalika zespół Ruchu wygląda jak zbieranina astmatyków bez szybkości. Najsłabsze ogniwo tamtej drużyny czyli Marek Szyndrowski dziś jest podstawowym obrońcom, bez którego na dzień dzisiejszy nie mogę wyobrazić sobie naszej defensywy. Nasze wzmocnienia sprzed roku które zostały dokonane tj. Sadlok, Sultes w miejsce Grodzickiego i Piecha okazały się kompletnym nieporozumieniem. Dlatego też mamy teraz zespół który niestety nie będzie nam wygrywał w każdym meczu... Mecz niby pod kontrolą i z naszą przewagą a punktów brak. Szkoda.
Dziś dobrze wyglądali Włodyka i Jankowski.
Dziś dobrze wyglądali Włodyka i Jankowski.
-
- Kontakt:
Niech kupią jeszcze z 5 bramkarzy, a sprzedadzą napastników. Ja pier*** co oni robią w tym Klubie
- Biszkopt
- Kontakt:
Część osób tutaj nie wie chyba czym jest Polska liga 
Przypomnę, Polska liga to liga pełna przepłaconych piłkarzy, którzy nigdy nie mają dobrych warunków do grania w piłkę, a jak grają słabo to nie zwalają winy na swoje słabe umiejętności tylko na cokolwiek innego.
Skończcie lamentować, przyjdzie zwycięstwo i znowu będzie euforia jakich to nie mamy za***istych kopaczy. Dostaliśmy kopa w dupę od Zagłębia i tyle, przyjdą kolejne mecze z drużynami które wcale nie mają lepszych zawodników od nas i przyjdą kolejne punkty.
Dziś mało plusów, parę razy Surma próbował grać z klepy jak w meczu z Arką, ale obrona Zagłębia była bardzo zdyscyplinowana. Dobrze że został Jankowski bo on pokazuje jakiś potencjał do gry w ofensywie, nie to co Kuświk który na boisku był niewidoczny. Widać że Włodyka chce cisnąć do przodu ale czasem jest po prostu bez szans i podejmuje złe decyzje. Janoszka, Dziwniel, Sultes (oprócz paru rajdów dość ciekawych z których mogło coś być) słabo.

Przypomnę, Polska liga to liga pełna przepłaconych piłkarzy, którzy nigdy nie mają dobrych warunków do grania w piłkę, a jak grają słabo to nie zwalają winy na swoje słabe umiejętności tylko na cokolwiek innego.
Skończcie lamentować, przyjdzie zwycięstwo i znowu będzie euforia jakich to nie mamy za***istych kopaczy. Dostaliśmy kopa w dupę od Zagłębia i tyle, przyjdą kolejne mecze z drużynami które wcale nie mają lepszych zawodników od nas i przyjdą kolejne punkty.
Dziś mało plusów, parę razy Surma próbował grać z klepy jak w meczu z Arką, ale obrona Zagłębia była bardzo zdyscyplinowana. Dobrze że został Jankowski bo on pokazuje jakiś potencjał do gry w ofensywie, nie to co Kuświk który na boisku był niewidoczny. Widać że Włodyka chce cisnąć do przodu ale czasem jest po prostu bez szans i podejmuje złe decyzje. Janoszka, Dziwniel, Sultes (oprócz paru rajdów dość ciekawych z których mogło coś być) słabo.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2013, o 21:20 przez Biszkopt, łącznie zmieniany 1 raz.
Ruch Chorzów... Legenda bez końca...
-
- Kontakt:
Punktami, będzie prościej:
1. Idiotyczne ustawienie zespołu od początku spotkania przez trenera,
2. Idiotyczny skład (gdzie Kowalski, Babiarz, Starzyński??),
3. Masa błędów i to nie tylko tych 'młodszych' (Konczkowski czy Kamiński) ale i Malina i Surma dziś tragicznie! Większość podań niecelnych, brak ruchu na murawie, gra (jak zwykle) na podanie do 'Jankesa'...,
4. Wprowadzanie zawodników po 70 minucie meczu (który przegrywamy 0:2!!) nie ma większego sensu, a na 10 minut przed końcem (Starzyński) to jest albo jawna kpina z nas, kibiców, albo kretyństwo albo sabotaż,
5. Ktoś wspominał o tym, że ktoś tam pokazywał rękami wolne pole i nie dostał podania... To był Mrowiec, który cała swoja stronę miał wolną i podania.... nie dostał.
6. Janoszka - ławka, rezerwy, wypad z klubu (właściwe skreślić),
7. Zieliński - nic, kompletnie nic ten człowiek nie dał Ruchowi, wręcz mam wrażenie, że Jego decyzje szkodzą zespołowi.
Szkoda tego szpilu ale Arek pokazał jak się zdobywa bramki... Siedząc w większości przez 8 miesięcy na ławce...
edit:
1. Idiotyczne ustawienie zespołu od początku spotkania przez trenera,
2. Idiotyczny skład (gdzie Kowalski, Babiarz, Starzyński??),
3. Masa błędów i to nie tylko tych 'młodszych' (Konczkowski czy Kamiński) ale i Malina i Surma dziś tragicznie! Większość podań niecelnych, brak ruchu na murawie, gra (jak zwykle) na podanie do 'Jankesa'...,
4. Wprowadzanie zawodników po 70 minucie meczu (który przegrywamy 0:2!!) nie ma większego sensu, a na 10 minut przed końcem (Starzyński) to jest albo jawna kpina z nas, kibiców, albo kretyństwo albo sabotaż,
5. Ktoś wspominał o tym, że ktoś tam pokazywał rękami wolne pole i nie dostał podania... To był Mrowiec, który cała swoja stronę miał wolną i podania.... nie dostał.
6. Janoszka - ławka, rezerwy, wypad z klubu (właściwe skreślić),
7. Zieliński - nic, kompletnie nic ten człowiek nie dał Ruchowi, wręcz mam wrażenie, że Jego decyzje szkodzą zespołowi.
Szkoda tego szpilu ale Arek pokazał jak się zdobywa bramki... Siedząc w większości przez 8 miesięcy na ławce...
edit:
Fakt, dobrze im w niebieskim...Dziś dobrze wyglądali Włodyka i Jankowski