[20 kolejka] Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów 1.04.2013; 13:30
-
- Kontakt:
Re: [20 kolejka] Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów 1.04.2013; 1
Może takie ma zadanie?
Remis byłby dobry, ale 3 pkt. są świetne! W piątek wygrać z PDB, będzie można odetchnąć i.... gonić środek.
PS. na pierwsza bramka: zaczęlo się od Baszcza i Stawara, a potem zbyt małą agresja w polu karnym
Remis byłby dobry, ale 3 pkt. są świetne! W piątek wygrać z PDB, będzie można odetchnąć i.... gonić środek.
PS. na pierwsza bramka: zaczęlo się od Baszcza i Stawara, a potem zbyt małą agresja w polu karnym
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Lutz
- Kontakt:
Ta swojom drogom Baszczyński móg by sie darować takie akcje jak ta w polu karnym przy stanie 2:2. Kto jak kto ale on chyba takiej "reklamy" niy potrzebuje. Syndzia by to widzioł i som my czorny rzici - elfer, 3:2 i czewrono do Baszcza.
-
- Kontakt:
Tak szczerze poza iloscia punktow, ktore sa wypadkowa zeszlej rundy nie ma co narzekac na druzyne.
Mamy wreszcie chlopakow na boisku, ktorym zalezy.Moze nie zawsze wychodzi ale zalezy.Konczkowski sie myli ale jest mlody i ambitny i widac wkurwienie na twarzy jak mu nie wyjdzie.Wkoncu jest z Fryny bodajze.Baszczu rzeczywiscie wyglada na przemotywowanego ale widze tez, ze za Ruch da sie pokroic i nie da sobie czyli NAM w kasze dmuchac.Janoszka mimo, ze nie jestem wielbicielem jego talentu(szczegolnie biegowego) to tez nasz synek i odzyl ewidentnie.Szyndrowski, niedlugo wroci Sadlok, hanys Malinowski, zzyty z druzyna Zienczuk czy walczacy o pierwszy sklad Chwastek to tez nasz kapital.Jankowski czy Starzynski chlopaki z Polski jak to sie mowi dodaja jakosci i to duzej.ku***, licze na 3 pkt. z Podbeskidziem, 3 pkt. z Belchatowem i 3 pkt. z Polonia W.Pewnie, ze to mozliwe.
Mamy wreszcie chlopakow na boisku, ktorym zalezy.Moze nie zawsze wychodzi ale zalezy.Konczkowski sie myli ale jest mlody i ambitny i widac wkurwienie na twarzy jak mu nie wyjdzie.Wkoncu jest z Fryny bodajze.Baszczu rzeczywiscie wyglada na przemotywowanego ale widze tez, ze za Ruch da sie pokroic i nie da sobie czyli NAM w kasze dmuchac.Janoszka mimo, ze nie jestem wielbicielem jego talentu(szczegolnie biegowego) to tez nasz synek i odzyl ewidentnie.Szyndrowski, niedlugo wroci Sadlok, hanys Malinowski, zzyty z druzyna Zienczuk czy walczacy o pierwszy sklad Chwastek to tez nasz kapital.Jankowski czy Starzynski chlopaki z Polski jak to sie mowi dodaja jakosci i to duzej.ku***, licze na 3 pkt. z Podbeskidziem, 3 pkt. z Belchatowem i 3 pkt. z Polonia W.Pewnie, ze to mozliwe.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W sumie jestem zadowolony z tego że cos się ruszyło, nie wygląda to wspaniale ale jest powiedzmy poprawnie. Cieszy mnie postawa tak Konczkowskiego jak i Starzynskiego pierwszy jak na młokosa radzi sobie dzielnie a drugi robi już bardzo wyraźne postępy.
Mecz po zobaczeniu w telewizji trochę inaczej odebrałem ,powiedzmy było 20-25 minut dobrej gry ale co istotne w końcu więcej próbujemy strzelać na bramkę .
Pewnie się utrzymiemy, wiadomo ambicje były mocarstwowe jednak życie napisało inny scenariusz który dzięki paru zawodnikom może w przyszłym sezonie być o wiele ciekawszy jak ten.
Gratulacje za wynik i specjalne gratulacje dla Janoszki za bramkę
Mecz po zobaczeniu w telewizji trochę inaczej odebrałem ,powiedzmy było 20-25 minut dobrej gry ale co istotne w końcu więcej próbujemy strzelać na bramkę .
Pewnie się utrzymiemy, wiadomo ambicje były mocarstwowe jednak życie napisało inny scenariusz który dzięki paru zawodnikom może w przyszłym sezonie być o wiele ciekawszy jak ten.
Gratulacje za wynik i specjalne gratulacje dla Janoszki za bramkę

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A jakie są atuty młodych spoza tego zaciągu? No chyba ze ekipa Solosu wycina najzdolniejszych stad i zostają tylko miernoty, w takim razie do jakich klubów odchodzą i jakie robią kariery Ci którzy przegrywają rywalizację Flisami, Figami i Eskimosami...pbb pisze:a jaki jest bilans tego zaciągu szczecińskiego ?gerhat pisze:Jestem ciekaw co na to fani Pietrzaka, niespełnieni tatusiowie oraz malkontenci zaciągu szczecińskiego.shogi222 pisze: moim najwazniejszym sukcesem tej rundy jest to, ze mamy NARESZCIE mamy ROZGRYWAJACEGO na odpowiednim poziomie.
Niech FIGO pogra jeszcze tak do konca rundy, a moze dostanie pierwsze powolanie
na takie pilkarza czekalismy latami![]()
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Apropo fanow Pietrzaka to nikt mi nie odpowiedziol na pytanie... czemy przebudowa u nas to zawsze znaczy marazm? no i dalii ME wygrali nasi chopcy dwa lata temu.. kaj oni som?
... wszystkich fanow pozdrowiom i pana Pietrzaka i pana Mosora tyz... ale jeden Starzynski wiosny nie czyni... Janoszka tyz nie... czy jo wom musza ta zasrano Legia przywolywac? patrzcie ile oni majom mlodych i jak grajacych..? i pytanie czy Konczkowski by dzisiaj grol gdyby trerem byl King? przestoncie z tom euforiom na prowdy niy ma za dobrze u nos... legia nom do lekcja juz do czuja (obych sie mylil ) i teraz niy czas sie pojedynczym zwyciestwem cieszyc, choc jest wazne czas sie zastanowic co dali...

Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Roznica miyndzy nami a Legia jest tako ze my momy przebudowa na budzecie 12-15 mln a Legia na budzecie 80 mln. A z takim budzetym jak Legia to nawet przy przebudowie powinno sie majstra zdobywac z palcym w du***.
-
- Kontakt:
Legia może tym młodym zaoferować takie warunki, że u nas niektórzy blisko pierwszej drużyn takich nie mają. Dlatego mogą sobie wybierać najlepszych z całej Polski i ci tam idą. Poza tym u nas wszystkos się "rozjeżdża", jest wiele klubów i przez to najlepsi nie trenują z najlepszymi.
A co do Starzyńskiego to nie wiem do kiedy ma umowę, ale kontrakt trzeba od zaraz przedłużyć, bo jak zacznie mu ktoś w głowie mieszać to zaraz będziemy mieli historię jak z Sobiechem, a szkoda by go było stracić teraz
A co do Starzyńskiego to nie wiem do kiedy ma umowę, ale kontrakt trzeba od zaraz przedłużyć, bo jak zacznie mu ktoś w głowie mieszać to zaraz będziemy mieli historię jak z Sobiechem, a szkoda by go było stracić teraz
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Ja no to jak zawsze bydymy plakac ze niy ma szmalu to sie nic nie zrobi... przebudowa w Slasku Wroclaw nie odpowiado? jo by sie cieszyl jakby my byli w tabeli tam kaj oni som i nie godejcie mi o kasie bo oni majom teraz jeszcze gorzyj niz my! 9 pilkarzy odeszlo im przed rundom a potyn w przerwie zimowej jeszcze chyba jedyne wartosciowe wzmocnienie w postaci Jodlowca... i kere majom miejsce w tabeli? a na papierze to powinni byc na naszym miejscu.. jak sie robi przebudowa to sie mysli o tym sezon dwa wczesni a nie na ostatnio chwila... i jeszcze ten Ostrowiecki
poczytejcie sobie skond one go wzieli to jest smiech na sali ze ten chop gro w piyrszym skladzie i to wcale niy odstaje od innych jakos szczegolnie... ale dobra malo wazne, teraz choby kolejnym cufalem trzeba wygrac z PB w piatek a potyn z Belchatowem i bydzie z gorki...

Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
apropo wielkich planów to od ostatniego miejsca dzieli nas 10 pkt... a od 4 miejsca w lidze tez ;-)
-
- Kontakt:
kontrakt ma do 2015, do kwietnai bodajzeElmer pisze:A co do Starzyńskiego to nie wiem do kiedy ma umowę, ale kontrakt trzeba od zaraz przedłużyć, bo jak zacznie mu ktoś w głowie mieszać to zaraz będziemy mieli historię jak z Sobiechem, a szkoda by go było stracić teraz
-
- Kontakt:
30 czerwca 2015cheapgun pisze:kontrakt ma do 2015, do kwietnai bodajzeElmer pisze:A co do Starzyńskiego to nie wiem do kiedy ma umowę, ale kontrakt trzeba od zaraz przedłużyć, bo jak zacznie mu ktoś w głowie mieszać to zaraz będziemy mieli historię jak z Sobiechem, a szkoda by go było stracić teraz
http://niebiescy.pl/pilkarz.php?profil=starzynski_filip
-
- Kontakt:
Tomasz piszesz ze o przebudowie cza myslec 2 lata do zadku ja? No to my zaczyli przebudowa pod majstra w sezonie 2014-2015 
Piszesz tyz ze Slask se dobrze radzi ja po przebudowie w przerwie zimowy ja? To sie obejrz ich ostatnie wyniki
rymis z nami po strzale zycia
rymis z Podbeskidziym w 90 min
porazka z Belchatowym
cisnom pelna para

Piszesz tyz ze Slask se dobrze radzi ja po przebudowie w przerwie zimowy ja? To sie obejrz ich ostatnie wyniki
rymis z nami po strzale zycia
rymis z Podbeskidziym w 90 min
porazka z Belchatowym
cisnom pelna para
-
- Kontakt:
dla anty fanów Pietrzaka powiem tylko ze w druzynie juniorów jest jeszcze wiekszy talent od Starzyńskiego równiez ze SZczecina sciagniety do Chorzowa -Lipski , jest tez Włodyka o którym mowi sie S.Majak z Widzewa zawsze sie trafi jakis napastnik ale tych kreuje druga linia a ta nabiera jakosci.
-
- Kontakt:
Patryk Lipski w sparingach ME duzo bramek (Ktos moze opisac ten talent )
Duzy problem- Kontrakt ważny do: 30 czerwca 2013
Duzy problem- Kontrakt ważny do: 30 czerwca 2013