[7 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów 05.10.2012
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [7 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów 05.10.2012
Powiem szczerze jo na 10 łaża grubo ponad 15 lot (bo od sezonu spadkowego i meczami z Chemikiem i Stilonem) wcześniej łaziłech z fatrem na prosto i to co nie którzy piszą to jest zwykłe pieprzenie, bo od 15 lot słysza jedno i to samo. Słoniol był zawsze, nawet uważom, że teraz jest go owiele mniej niż jeszcze 5-10 lat nazot, naśmiewanie, a może lepiej napisać dobro atmosfera była zawsze, niby dlaczego się na to często godało loża szyderców, klachy kiedyś były nie mniejsze jak teraz, jak również to, że zawsze doping tam nie był cały czas ino wielki wpływ miała na niego postawa piłkarzy. I tako jest prawda, nigdy nie było mitycznej 10, tak jak teraz nie ma żadnej katastrofy.
Owszem w tym sezonie jest ogólnie gorzej ale to się tyczy ogółu stadionu, głównie przez remont i ograniczenia miejsc dla typowych oglądaczy, których jakaś część się przeniosła na inne sektory, a znaczna pewnie pozostała w domu
Owszem w tym sezonie jest ogólnie gorzej ale to się tyczy ogółu stadionu, głównie przez remont i ograniczenia miejsc dla typowych oglądaczy, których jakaś część się przeniosła na inne sektory, a znaczna pewnie pozostała w domu
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No cóż o stylu sie niy wylowiadom ale geszynk na geburstag gryfny dziynki panowie!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- damianx123
- Kontakt:
co robil wczoraj Straka to jakies nie porozumienie ..... Jankes od pierwszych minut !

- fryzjer83
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeśli się znasz na piłce to pozycja jaką miał Starzyński to środkowy ofensywny pomocnik bo graliśmy 1-4-2-3-1 i to jest jedna z trudniejszy pozycji i widać u niego jeszcze braki, według mnie ogólnie jest jeszcze za mało ograny żeby tam grac od 1 minuty, jak będzie wchodził w każdym meczu to za pół roku mamy chłopa gotowego do gry od poczatku.Odnośnie Lewczuka to do przodu dużo lepiej od Marka ale nie zapominaj że to obrońca i przede wszystki liczy się kto gra lepiej w defensywie i według mnie jak i trenera jest to Marek.HKSADIK pisze:Może ty też się chwilę zastanów. Starzyński wczoraj nie wywiązał się nie z zadań defensywnych(tak, wiem, popełnił błąd przy bramce), a zadań ofensywnych. Był ofensywnym pomocnikiem, przez którego jak rozumiem miały przechodzić akcję, miał próbować rozgrywać, wspomagać Piecha...Za nim grało dwóch defensywnych pomocników! Wczoraj po prostu mecz mu nie wyszedł, a na przykład w PP grał na tej pozycji bardzo przyzwoicie i rzucał całkiem niezłe piłki. Ten twój argument to może i byłby słuszny jakbyś napisał, że Starzyński nie powinien grać za Strake w środku pola, gdzie gra w defensywie jest bardzo ważna, a czasem i kluczowa. Wiem, cały zespół powinien bronić, ale czy Jankowski jest aż tak o wiele lepszy w defensywie od Starzyńskiego to nie wydaję mi się. A Figo jeszcze swoje pokażefryzjer83 pisze:Niewiem czemu wy się tak znęcocie na niektórych tak jak pisałem po ostatnim sziplu że Starzyński nie nadaje się do gry od pierwszej minuty bo słabo gro w defensywie w porównaniu do Jankesa(który ma wiele zadań defensywnych) to samo z Lewczukiem a Wy ino atak atak choby dzieci co ino chcą szczylać bramy także zastanówcie się trocha.![]()
A Lewczuk? W ofensywie zjada Szyndrowskiego na śniadanie, w defensywie może i gorszy, ale z Marka żaden tytan nie jest, a tak to przynajmniej by coś się działo na lewym skrzydle. Chyba z ostatnią drużyną w tabeli można zagrać odważniej? Przecież wczoraj lewa strona![]()
Cieszę się, że wygraliśmy, trochę punktów już wpadło, a po przerwie reprezentacyjnej będziemy grać z drużynami lepszymi niż Bełchatów i tu już może taka gra nie wystarczyć. Z Zagłębiem, Koroną w PP, czy Podbeskidziem były o wiele lepsze fragmenty.
-
- Kontakt:
Starzynski prezentuje sie bardzo dobrze. Wczorajszy kiks mogl zdarzyc sie kozdymu. Na szczynscie skonczylo sie tak jak sie skonczylo, a w jakich okolicznosciach Ruch stracil tora nikt niy bydzie za pora dni pamiyntac. Jedyny minus jesli chodzi o Figo to ze niy wytrzymol poroz kolejny fizycznie do koncowego gwizdka.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
fryzjer83, no i pod tym mogę się podpisać 
Grunt to odpowiednio prowadzić Starzyńskiego, czuję, że to będzie kawał piłkarza.

Grunt to odpowiednio prowadzić Starzyńskiego, czuję, że to będzie kawał piłkarza.
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po prostu nie dajmy mu sie zalamac, a wesprzec psychicznie, jeszcze nie raz nas zaskoczy jakims zagraniem 'stadiony swiata', ma potencjal 
Czuja w kosciach, że na deRbach nas pozytywnie zaskoczy

Czuja w kosciach, że na deRbach nas pozytywnie zaskoczy

Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Kontakt:
Moim zdaniem najważniejszym zadaniem dla Zielńskiego na najbliższe tygodnie jest defensywa, defensywa i jeszcze raz defensywa. Tutaj trzeba rozegrać sparing, grać na treningach w jednym zestawieniu i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć. Kto dobrze pamięta sezon 09/10 wie jak Sadlok potrafi grać, tego sie nie zapomina ale niektórzy pilkarze potrzebują ogrania i powrót do formy trwa dłużej niż u innych. Dla mnie najsłabszym ogniwem niestety jest Stawarczyk. W życiu nie powiedziałbym, że po odejściu Grodzickiego ten człowiek tak straci na wartości. Niemniej jak prześledzi sie bramki stracone w tym sezonie w lidze to w większośc z nich Piotrek jest zamieszany. W zimie ściągnięcie conajmniej jednego solidnego środkowego obrońcy to priorytet i mam nadzieje, że nikt w sztabie nie wpadnie na pomysł żeby w ramach oszczędności postawić tam Maline. Djokic tez jest bez formy, może czas by dać szanse temu Lewińskiemu.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- pyti96
- Kontakt:
? Straka jeden z najlepszych w pierwszej połowie!damianx123 pisze:co robil wczoraj Straka to jakies nie porozumienie ..... Jankes od pierwszych minut !
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' FC DzieRzoniow
-
- Kontakt:
w lidze+ fajnie pokozali udzial Piecha w akcji bramkowej - co tu duzo godac, cały Piech
(do tych co nie widzieli, to jak szla ta akcja to Arka cos bolalo na wlasnej polowie, i w pole karne wleciol w ostatnim momencie mijajac wszystkich obroncow)
(do tych co nie widzieli, to jak szla ta akcja to Arka cos bolalo na wlasnej polowie, i w pole karne wleciol w ostatnim momencie mijajac wszystkich obroncow)
-
- Kontakt:
dokładnie, świetnie to wyłapali, ja szczerze byłam w szoku, zresztą patrząc na mecz na żywo, często zastanawiałam się co Arek robi tak daleko z tyłu, za chwilę był już przy linii bocznej, a jeszcze chwilę później w polu karnym Bełchatowa, chwilami byłam skłonna myślec, że jest ich tam więcej niż jeden
19aRtuR20 - a słyszałeś może co powiedzieli, że w Chorzowie mówi się, że Arek przestaje biec dopiero jak ... no właśnie jak co bo reszty nie usłyszałam, moja córka skutecznie mi zagłuszyła komentarz bo jak zwykle miała mi coś ważnego do powiedzenia

19aRtuR20 - a słyszałeś może co powiedzieli, że w Chorzowie mówi się, że Arek przestaje biec dopiero jak ... no właśnie jak co bo reszty nie usłyszałam, moja córka skutecznie mi zagłuszyła komentarz bo jak zwykle miała mi coś ważnego do powiedzenia

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
Dokładnie, dodam jeszcze ze Kikut piłkarzem meczu19aRtuR20 pisze:w lidze+ fajnie pokozali udzial Piecha w akcji bramkowej - co tu duzo godac, cały Piech

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
... niesie nogę pod pachąNiebieska pisze:19aRtuR20 - a słyszałeś może co powiedzieli, że w Chorzowie mówi się, że Arek przestaje biec dopiero jak ... no właśnie jak co bo reszty nie usłyszałam, moja córka skutecznie mi zagłuszyła komentarz bo jak zwykle miała mi coś ważnego do powiedzenia

-
- Kontakt:
no niezłe

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czyli co? Przychodzi nas 2500 bo po 1 - nie ma wyników (Ruch, przypominam wygrał ostatnie 4 mecze), 2 - rywale nie z tej półki, 3-stadion ch***wy, 4 - sie nie chce bo grajki przegrały 5 meczy z rzędu 2 miechy temu ???Roni2580 pisze:"klub niknie w oczach" "10 już nie ma" "obawiam się, że frekwencja będzie coraz gorzej", ja pi***ole , znów zaczyna forumowe kółko pesymistów narzekać jakby pierwszy raz było na Cichej i nie wiedziało z czego to wynika. Otworzą prostą to z 2,5 tyś zrobi się 6, zaczną ciut lepiej grać i walczyć o lokaty 1-5 to będzie nas chodziło ponad 8 a na te topowe mecze z Legią, Górnikiem, Wisłą czy Lechem będzie komplet około 10 tyś. Niektórzy po prostu nie chodzą na mecze z Bełchatowem, Lubinem czy Kielcami bo nie są dla nich atrakcyjne, niektórzy nie chodzą, bo widok z 8,9 i 10 jest słaby, niektórzy nie chodzą bo słabo rozpoczeliśmy sezon i im się nie chce, takie są te nasze pikniki, co kilka lat powtarza się taka sinusoida, a tu dalej czarnoksięstwo się szerzy. Dopóki nie będzie nowego stadionu nie będzie lepszej frekwencji, ale też nie ma nas co zrównywać do poziomu Bełchatowa czy Podbeskidzia bo żaden klub z takim reliktem na jakim my gramy nie ma lepszej frekwencji.
I my - ci którzy wyznają cztery opisane wcześniej zasady, domagamy się stadionu na 20-25 tyś ludzi ?

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!