[5 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 22.09.12; g.15:45
-
- Kontakt:
Re: [5 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 22.09.12; g.1
Jakby zapier ... i walczyli jeden za drugiego to walczymy w tej cienkiej lidze znowu o mistrzostwo.
Sklad z Sadlokiem,Panka,Zienczukiem,Piechem,Jankowskim,Niedzielanem,Sultesem,Kikutem,Straka czy nawet Starzynskim i Smektala wyglada na papierze na jeden z lepszych.Tylko wlasnie, dlaczego im sie nie chce ? Kasa ? Watpie, ze zaleglosci sa jakies znaczace.
Chyba sie strasznie rozbeztwili.Nie wiem jak mozna przy jakis przeciez nie najwiekszych zaleglosciach miec do zagrania 2 h co tydzien i sie nie umiec zmobilizowac ? Chociazby dla siebie zeby sie wypromowac.
Sklad z Sadlokiem,Panka,Zienczukiem,Piechem,Jankowskim,Niedzielanem,Sultesem,Kikutem,Straka czy nawet Starzynskim i Smektala wyglada na papierze na jeden z lepszych.Tylko wlasnie, dlaczego im sie nie chce ? Kasa ? Watpie, ze zaleglosci sa jakies znaczace.
Chyba sie strasznie rozbeztwili.Nie wiem jak mozna przy jakis przeciez nie najwiekszych zaleglosciach miec do zagrania 2 h co tydzien i sie nie umiec zmobilizowac ? Chociazby dla siebie zeby sie wypromowac.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Na 90 minut meczu przez 10 minut widziałem taki Ruch jaki chcieliby widzieć kibice. Wygrana jest ważna oczywiście ale nie zmienia to ogólnego odczucia że im się po prostu nie chce. Nie wiem czym to jest spowodowane i wnikać w to nie będę ale grają dla kibiców i jeszcze jedno takie spotkanie a na stadionie będzie 1000 kibiców i nie zmienią tego choćby najgenialniejsze zabiegi marketingowe.
Piłkarze mają w du*** kibiców to i vice versa.
Piłkarze mają w du*** kibiców to i vice versa.
-
- Kontakt:
pedro-sbl pisze:Arek, Zienczuk, Straka, Smektala, Lewczuk dobry szpil. Kikut, Starzynski OK
Szyndrowski zas tora zawalil.
Szyndrowski przy bramce jest "pachołkiem"
Jakub idz za ciosem!!!
MŁODZI TRENUJCIE!!!
- stRoszek
W przerwie analizowałem kogo można by zmienić i powiedziałem kumplowi Smektała za Jankesa. Ale mi kumpel gratulował wyczucia Zielińskiego a jak strzelił bramkę to piwo z wkładką po meczu postawił
. Mam nadzieję ,że Kuba na stałe wejdzie do składu i wróci do poziomu jaki kiedyś prezentował w Piaście wlaśnie wtedy kiedy trenował ich Zieliński.

- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
Za tych co śpiewali z "10" Chorzów gRać ku*** mać -jo odpowiadom ch** w w twaRz bRawo dla gRajków że nie pRzyszli wom podziekować
-
- Kontakt:
a co zle spiewali? badzmy powazni to co oni grali wolo o pomsta do nieba wygralimy dlatego ,ze zaglebie tez jest ch***we od kazdego lepszego dostanemy benckiNIEBIESKA GODULA pisze:Za tych co śpiewali z "10" Chorzów gRać ku*** mać -jo odpowiadom ch** w w twaRz bRawo dla gRajków że nie pRzyszli wom podziekować
- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
szcześć boże kibicu sukcesuOnlyRuch pisze:a co zle spiewali? badzmy powazni to co oni grali wolo o pomsta do nieba wygralimy dlatego ,ze zaglebie tez jest ch***we od kazdego lepszego dostanemy benckiNIEBIESKA GODULA pisze:Za tych co śpiewali z "10" Chorzów gRać ku*** mać -jo odpowiadom ch** w w twaRz bRawo dla gRajków że nie pRzyszli wom podziekować

-
- Kontakt:
a to już kawalerom prawdy nie można zaśpiewać, bo się obrażają? Bez przesady. Grali ch...e to im zaśpiewali. Jak liniowy odwalał kaszanę to tez mu zaśpiewali. Tak było, jest i będzie, a obrażają niech się na kawiarnie w SCC jak im za mocną, albo za słabą kawę zrobią. Im za to płacą, a my za to płacimy
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
wstrzym konie synus ... ch** im w dupe mogom juz nie podlazic nigdy jak maja tako ch***ia odstawiac ... punkty punktami ale na orzegowie lepij grajom niz oni w pierwszej polowie ...NIEBIESKA GODULA pisze:szcześć boże kibicu sukcesuOnlyRuch pisze:a co zle spiewali? badzmy powazni to co oni grali wolo o pomsta do nieba wygralimy dlatego ,ze zaglebie tez jest ch***we od kazdego lepszego dostanemy benckiNIEBIESKA GODULA pisze:Za tych co śpiewali z "10" Chorzów gRać ku*** mać -jo odpowiadom ch** w w twaRz bRawo dla gRajków że nie pRzyszli wom podziekować
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co w tym dziwnego ? pierwsza polowa to poziom A klasowy - tam sie nie płaci piłkarzom po 20-30 tys zł.Nie grają za darmo maja za***rdalac , piłkarz jest dla kibica nie odwrotnie.NIEBIESKA GODULA pisze:szcześć boże kibicu sukcesuOnlyRuch pisze:a co zle spiewali? badzmy powazni to co oni grali wolo o pomsta do nieba wygralimy dlatego ,ze zaglebie tez jest ch***we od kazdego lepszego dostanemy benckiNIEBIESKA GODULA pisze:Za tych co śpiewali z "10" Chorzów gRać ku*** mać -jo odpowiadom ch** w w twaRz bRawo dla gRajków że nie pRzyszli wom podziekować
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem, czemu grają jakby im się nie chciało, ale na pewno nie chodzi o kasę. Myślą, ze im wszystko łatwo przychodzi i mecze można na stojąco wygrać
In Siemian We Trust
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dziwi jedno w tym jak i w szpilu z Koronom bol taki moment co rywale stanyli na pora minut a Nasi tego niy poradzili wykorzystać a potym sie cofli i bol smród pod naszym torym. Gra strasznie nerwowo widać, że brak im pewności stąd te niycelne podania i asekuracyjno gra. Mom nadzieja, że piyrsze koty za płoty jak to godajom
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
DLA WSZYSTKICH KIBICÓW SUKCESU gRajki nawet dRugiej połowy nie zaczeli a już Chorzów gRać ku*** mać JO POLECom się wybRać na Wisła albo na Zdecha Tam som kibice tacy jak TY jak wygRywają to jest OK a jak pRzegRywają to wy***rdalaj!!!! a JO JEst TAKI "CZY WYGRYWASZ CZY NIE JO I TAK KOCHOM CIĘ W MOIM SERCU JEST RUCH I NA DOBRE I NA ZŁE"
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
za to pierwszą skonczyli i sami sobie ch..... nawtykali w szatni widac to plus mobilizacja z trybun pomogła 

-
- Kontakt:
I właśnie jak będą na mecze tacy kibice jak TY to tak to będzie wyglądało. Będą sobie jaja z Ciebie robili, a Ty i tak będziesz im bił brawo. Niestety, ale większość składu Ruchu to najemnicy, są w klubie kilka lat, a byli lub będą w kilku. Dlatego dla nich najważniejsze jest żeby się kasa zgadzała. Tylko niech wiedzą jedno: grają w RUCHU Chorzów, klubie z tradycjami i kibicami, którzy znają się na piłce i potrafią przełknąć gorycz porażki, ale PO WALCE. Ch....i nikt nie będzie tolerował, może po Tobą.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1