[1 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów 18.08.12 godz. 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Cwajka
Kontakt:

Re: [1 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów 18.08.12 godz. 18

#76 Post autor: Cwajka » 19 sie 2012, o 12:23

mulan pisze:
wariat1920 pisze:czy tylko ja to widze ze Pawel Lisowski to jest jedne wielkie nieporozumienie na srodku pomocy?
a Tobie sie wydaje że trener Fornalik jest ślepy?
pewnie Lisowski miał określone zadania do spełnienia na boisku i do tej roli się wg trenera nadawał lepiej niż inny.
trener ich zna lepiej niż kibic, trener obserwuję ich na treningu i ma codzienny kontakt.

nie róbmy z Tomka czy wcześniej Waldka idiotów, wiedzą co robią stawiając na Lisowskiego.
ja mam nadzieje ze to taki mały zart z Twojej strony :)
UN'08

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: HKSADIK » 19 sie 2012, o 12:29

Panka podobno calkiem niezle radzi sobie na srodku obrony, chyba najwyzszy czas wyporobwac tam jego umiejetnosci. Lewczuk i Kikut tez powinni w Lodzi wyjsc w pierwszym skladzie.Mocno licze tez na Starzynskiego, ktory mam nadzieje, ze rozrusza nasz linie pomocy.

Tomek nie ma wyjscia, musi dokonac rewolucji w skladzie, bo stawianie ciagle na tych samych pilkarzy skonczy sie kolejna kompromitacja. Im sie nie chce, widocznie maja w du*** trenera.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#78 Post autor: heli » 19 sie 2012, o 12:32

Tylko że akurat to nie Lisowski od kilku meczy jest najsłabszy na boisku, a mu się dostaje dla zasady, bo niech mi ktoś powie czym w tym meczu się różnił Zieńczuk z Malinowskim od Lisowieskiego, a no ja ci dwaj pierwsi zarabiają 5xtyle co Lisowski.
To też nie Lisowski mo wpływ na drużyna i wprwadzo kłótnie, więc akurat przy obecnych problemach postawa Lisowskiego mo zdecydowanie mniejsze znaczenie w końcowym rezultacie zepołu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: mulan » 19 sie 2012, o 12:32

19Cwajka20 pisze:
mulan pisze:
wariat1920 pisze:czy tylko ja to widze ze Pawel Lisowski to jest jedne wielkie nieporozumienie na srodku pomocy?
pewnie Lisowski miał określone zadania do spełnienia na boisku i do tej roli się wg trenera nadawał lepiej niż inny.
trener ich zna lepiej niż kibic, trener obserwuję ich na treningu i ma codzienny kontakt.

nie róbmy z Tomka czy wcześniej Waldka idiotów, wiedzą co robią stawiając na Lisowskiego.
jaki żart? o co Ci chodzi? co jest śmiesznego w tym co napisałem?
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

19kyjok20
Kontakt:

#80 Post autor: 19kyjok20 » 19 sie 2012, o 12:42

Jeśli rzeczywiście jest tak jak niekierzy tu piszą że trener jakimuś kopaczowi nie odpowiado to niech wypierdalają z tego klubu. Takiego szyndrowskigo to pewnie większość klubów w lidze by chciała albo jakigoś stawarczyka. Zieńczuk pokozoł wczoraj że mo jaja jak powiedzioł że mu wstyd grać w takim meczu. Widać że tam sie coś złego dzieje w szatni. Jak widać Ruch wcale nie stracił najwięcej na odejściu Grodzickiego ino na odejściu Grzibka, teraz widać kto trzymoł szatnia.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: Ozor » 19 sie 2012, o 12:43

mulan pisze:
19Cwajka20 pisze:
mulan pisze:

jaki żart? o co Ci chodzi? co jest śmiesznego w tym co napisałem?
za Sportem Śląskim
Zadziwia nas, dlaczego bracia Fornalikowie z taki upodobaniem stawiali, a teraz Tomasz Fornalik stawia, na Lisowskiego. Piłkarz ten rozegrał dotąd w ekstraklasie już 45 spotkań! Problem w tym, że na tych 45 meczów, widzieliśmy tylko jeden przyzwoity w wykonaniu tego zawodnika.

Roni2580

#82 Post autor: Roni2580 » 19 sie 2012, o 12:44

Jeszcze jedno, maniera Piecha żeby strzelać z każdej pozycji, jest bardzo wk***iająca, szczególnie, że nie ma silnego strzału z dystansu.

Witek46
Kontakt:

#83 Post autor: Witek46 » 19 sie 2012, o 12:48

rol4nd pisze:nie ma to jak po jednym ligowym meczu juz pisac, ze sezon bedzie bardzo ciezki. ludzie ogarnijcie sie na takie wnioski za wczesnie.

a druga sprawa nastepujaca - czyzby byla powtorka z przed 2 lat kiedy "puchary" odbily sie czkawka? zapominalskim przypominam, ze dlugo dlugo walczylismy o spokojne UTRZYMANIE i to z Waldkiem na lawce.
co niektorym przydaloby sie zdjac te klapki z oczu bo w W. Fornaliku widza zbyt wiele
Jeśli tak dobrze pamiętasz tamten sezon, to przed nim drużyna została istotnie osłabiona, a teraz podobno nastąpiły wyjątkowe jak na nas wzmocnienia.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

maciek1973

#84 Post autor: maciek1973 » 19 sie 2012, o 14:52

Roni2580 pisze:Jeszcze jedno, maniera Piecha żeby strzelać z każdej pozycji, jest bardzo wk***iająca, szczególnie, że nie ma silnego strzału z dystansu.
Wie, że jak podo koledze to po balu po prostu.
On mioł w tym szpilu inne cele niż kuple z manszaftu

Elmer
Kontakt:

#85 Post autor: Elmer » 19 sie 2012, o 17:17

Reasumując: na Widzew mała rewolucja, głównie w obronie i na skrzydłach no i do środka pola Panka.

Kar finansowych nie przewiduję, bo najpierw trzeba być na czysto żeby można było karać. Nie masz $ nie masz argumentów.

Policzył ktoś ile Zieńczuk, Stawarczyk, Szyndrowski czy Djokić zrobili wczoraj wślizgów? I jeszcze cynikowi Zieńczukowi "wstyd że gra w takim meczu". A mnie wstyd było cię oglądać i słuchać parodysto. Jak miałem do ciebie szacunek za poprzedni sezon tak teraz twoje notowania spadły u mnie do zera. Podobnie tyczy się to Stawara i Djokicia

Co do Lisowskiego to kreatywny to on nie jest (jedno ładne wyjście w tempo w 2 połowie), w destrukcji? Jak się kończy 0:4 to każdy z jedenastu jest w tym momencie do dupy, łącznie z bramkarzem (chociaż żal mi Matko, bo na Lechu/Amice puścił w trzech meczach 13 goli,a zawalił tylko ten poprzedni mecz, kiedy puścił 3 bramki)

PS. Piech zap...a jak zwykle, bo zależy mu na promocji. Reszta widać ma ciepły k...dołek, ale mogą się zdziwić
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#86 Post autor: Ozor » 19 sie 2012, o 17:26

Co do Lisowskiego to kreatywny to on nie jest (jedno ładne wyjście w tempo w 2 połowie), w destrukcji? Jak się kończy 0:4 to każdy z jedenastu jest w tym momencie do du**, łącznie z bramkarzem
ale dwa przyzwoite występy na 45 to jest katastrofa i jeszcze kolejne kredyty zaufania tego w stanie pojąc nie jestem tak jak i szukania na siłę mu miejsca na boisku - takich graczy mamy w zespole co najmniej trzech.

kattowitz
Kontakt:

#87 Post autor: kattowitz » 19 sie 2012, o 21:21

Nie wiem czy widzieliście jak Waldek King wychodził ze stadionu Lecha po meczu? Jo by do niego nie podłaził. Dziennikarz z kamerzystą chyba też to zauważyli bo trzymali się w bezpiecznej odległości. Tak wkurwionego to żech go dawno nie widzioł.

markus
Kontakt:

#88 Post autor: markus » 20 sie 2012, o 01:05

wg mie piech jes duzo przereklamowany.w ostatnich szpilach pokozol ze jes ciyniym z osttnigo sezonu.a na prezentacji pokozol swoj wielki image.miol w du*** kibicow co chcieli sie z nim zrobic fotka.jo do niego nawet niy podlazil bo widza ze ruch mu zawodza w karierze .i to niy jes ino tyn rok.fes mi to niy przelazi przez jezyk ale niych wypierdalo.nigdy sie niy utozsamiol z Ruchym.przykro mi ale tako jes prowda.

Awatar użytkownika
NaRonix
Kontakt:

#89 Post autor: NaRonix » 20 sie 2012, o 08:42

markus pisze:wg mie piech jes duzo przereklamowany.w ostatnich szpilach pokozol ze jes ciyniym z osttnigo sezonu.a na prezentacji pokozol swoj wielki image.miol w du*** kibicow co chcieli sie z nim zrobic fotka.jo do niego nawet niy podlazil bo widza ze Ruch mu zawodza w karierze .i to niy jes ino tyn rok.fes mi to niy przelazi przez jezyk ale niych wypierdalo.nigdy sie niy utozsamiol z Ruchym.przykro mi ale tako jes prowda.
a na derbach to co żabolom pokozoł ?!

maciek1973

#90 Post autor: maciek1973 » 20 sie 2012, o 10:02

W Ruchu jest tak samo jak w reprezentacji jakiś układ "pierwszego składu", ktokolwiek chce wejść, wystawiają go do wiatru, nie dostaje podań, itd. Potem gra zawsze "żelazny skład", który można w ciemno obstawiać. Nie może to być przypadek, że w Ruchu nie przebił się ani Abbot, ani Olszar, ani Smektała, teraz Niedzielan, Sultes, Panka, i wielu innych.
Trzeba tym towarzystwem trochę wstrząsnąć, dziwie się "trenerowi", że stawia ciągle na tych samych ludzi.

ODPOWIEDZ