Reasumując: na Widzew mała rewolucja, głównie w obronie i na skrzydłach no i do środka pola Panka.
Kar finansowych nie przewiduję, bo najpierw trzeba być na czysto żeby można było karać. Nie masz $ nie masz argumentów.
Policzył ktoś ile Zieńczuk, Stawarczyk, Szyndrowski czy Djokić zrobili wczoraj wślizgów? I jeszcze cynikowi Zieńczukowi "wstyd że gra w takim meczu". A mnie wstyd było cię oglądać i słuchać parodysto. Jak miałem do ciebie szacunek za poprzedni sezon tak teraz twoje notowania spadły u mnie do zera. Podobnie tyczy się to Stawara i Djokicia
Co do Lisowskiego to kreatywny to on nie jest (jedno ładne wyjście w tempo w 2 połowie), w destrukcji? Jak się kończy 0:4 to każdy z jedenastu jest w tym momencie do dupy, łącznie z bramkarzem (chociaż żal mi Matko, bo na Lechu/Amice puścił w trzech meczach 13 goli,a zawalił tylko ten poprzedni mecz, kiedy puścił 3 bramki)
PS. Piech zap...a jak zwykle, bo zależy mu na promocji. Reszta widać ma ciepły k...dołek, ale mogą się zdziwić
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).