[LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 19:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
teamdox
Kontakt:

Re: [LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 1

#76 Post autor: teamdox » 31 lip 2012, o 15:09

Chyba 90 % niezdecydowanych myśli, że będzie transmisja i nie chcą tracić kasy. Nawet jeśli będzie transmisja, to piłkarze potrzebują wsparcia z takim rywalem.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: HKSADIK » 31 lip 2012, o 15:11

Ci co czekaja na transmisje to sie zdziwia, bo zapewne nie bedzie nic, chyba, ze Czeska tv wezmie to na siebie, ale w programie nic nie ma :hyhy:
Wszystkie teamy graja o tej samej godzinie-Legia w Orange Sport, Lech moze w TVP(ostatnio mial byc w tvp 3 z Poznania, ale nie dogadali sie), Nsport to teraz Igrzyska transmituje, wiec sie nie nastawiacje, tylko bilety kupujcie :D

Awatar użytkownika
praptak

#78 Post autor: praptak » 31 lip 2012, o 15:16

teamdox pisze:Chyba 90 % niezdecydowanych myśli, że będzie transmisja i nie chcą tracić kasy. Nawet jeśli będzie transmisja, to piłkarze potrzebują wsparcia z takim rywalem.
tekst roku , to znaczy że momy ino tysiąc z hakiem fanatyków reszta czeko na transmisje
ObrazekObrazekObrazek
"... osoby bardziej inteligentne piją częściej i w większych ilościach..."

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: Kujav » 31 lip 2012, o 15:23

praptak pisze:
teamdox pisze:Chyba 90 % niezdecydowanych myśli, że będzie transmisja i nie chcą tracić kasy. Nawet jeśli będzie transmisja, to piłkarze potrzebują wsparcia z takim rywalem.
tekst roku , to znaczy że momy ino tysiąc z hakiem fanatyków reszta czeko na transmisje
Niestety to prawda, fanatyków jest mało, więcej mamy krepli. Daj Boże, żeby nie było transmisji. I tu nie chodzi nawet o jeżdzenie na wyjazdy, My mamy mało "domowych fanatyków". Większość ludzi, przykładowo na prostej to dojrzali mężczyźni. Za młodzież i osoby do lat 25 wstyd, wolą iść na piwo czy na dyskotekę...

Wiem, że jest grupa młodych ludzi chodzących na Ruch, do Was niczego nie piję ;).
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

teamdox
Kontakt:

#80 Post autor: teamdox » 31 lip 2012, o 16:01

No niestety, ja na wyjazdy nie mam możliwości (przynajmniej na razie) jeździć, ale na każdym meczu na Cichej staram się być.

A co do cytatu mojej wypowiedzi - to nie ma być żaden tekst roku, tylko to jest szczera prawda, wiele osób czeka na ostatnią chwilę z kupnem biletu. Potem jest płacz, lament i gorzkie żale na forum, że na mecz wchodzą kilka(naście) minut po gwizdku. Ja zazwyczaj wiem już tydzień przed meczem czy będę wstanie być czy nie.

Ale może dość o kibicowskich sprawach, skupmy się na rywalu. Niestety, z składu wypada Sultes, a bardzo na niego liczyłem w czwartek. Będzie ciężko, ale zwycięstwo musi być ;)

Eidem
Kontakt:

#81 Post autor: Eidem » 31 lip 2012, o 16:51

podobno dzis byla jakas konferencja przed meczem co?

moRi95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#82 Post autor: moRi95 » 31 lip 2012, o 18:32

Piyrszy roz chca kupic bilet przez neta i terozki tak... Mom rozumiec ze jak przeleja te 30zl to nabijo mi sie karta i zodnych paragonow, wydrukow niy poczebuja zeby wejsc na stadion? Wydruk poczebny jes ino do pokozanio jakbych miol ewentualne problemy z kartom? Kwestia jes tako że akurat nie mom na dzisiej drukarki i nic niy wydrukuja, wiync bez tego sie obejdzie czy bydzie jakis problem?
Z tego co pamiyntom ftos te pytanie juz zadol ale niy wiym ani kaj to szukac wiync prosza o odp. :)

Awatar użytkownika
smile
Kontakt:

#83 Post autor: smile » 31 lip 2012, o 18:54

moRi95 pisze:Piyrszy roz chca kupic bilet przez neta i terozki tak... Mom rozumiec ze jak przeleja te 30zl to nabijo mi sie karta i zodnych paragonow, wydrukow niy poczebuja zeby wejsc na stadion? Wydruk poczebny jes ino do pokozanio jakbych miol ewentualne problemy z kartom? Kwestia jes tako że akurat nie mom na dzisiej drukarki i nic niy wydrukuja, wiync bez tego sie obejdzie czy bydzie jakis problem?
Z tego co pamiyntom ftos te pytanie juz zadol ale niy wiym ani kaj to szukac wiync prosza o odp. :)
nic nie drukujesz, na karta wleziesz. A jak by co, zawsze Ci w grzybku drukna potwierdzenie przed szpilem. Mie sie jeszcze nie zdarzyło nic takiego :)

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#84 Post autor: blue blood » 31 lip 2012, o 19:05

smile pisze:
moRi95 pisze:Piyrszy roz chca kupic bilet przez neta i terozki tak... Mom rozumiec ze jak przeleja te 30zl to nabijo mi sie karta i zodnych paragonow, wydrukow niy poczebuja zeby wejsc na stadion? Wydruk poczebny jes ino do pokozanio jakbych miol ewentualne problemy z kartom? Kwestia jes tako że akurat nie mom na dzisiej drukarki i nic niy wydrukuja, wiync bez tego sie obejdzie czy bydzie jakis problem?
nic nie drukujesz, na karta wleziesz. A jak by co, zawsze Ci w grzybku drukna potwierdzenie przed szpilem. Mie sie jeszcze nie zdarzyło nic takiego :)
Bilet na szpil nabili mi na karnet z wiosny bo ID mom za stare ale dostolech tyz mini bilet i potwierdzynie wplaty to chyba niy ma problymu z wejsciem na szpil pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

Awatar użytkownika
HullCityFC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#85 Post autor: HullCityFC » 31 lip 2012, o 22:35

Jeśli zostaną bilety to będzie Mega Wstyd i staniemy się w oczach wielu prowincjonalnym klubikiem.

moRi95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#86 Post autor: moRi95 » 31 lip 2012, o 23:14

Dziynki za info odnosnie biletu :]
Eidem pisze:podobno dzis byla jakas konferencja przed meczem co?
Owszem była ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4Xskbo48 ... e=youtu.be

Awatar użytkownika
PatRicio_80
Kontakt:

#87 Post autor: PatRicio_80 » 1 sie 2012, o 08:36

lepiej mieć potwierdzenie bo ostatnio były problemy. Jak kupowałem bilet na poprzedni mecz to nabili mi na karnet z poprzedniego sezonu. Pózniej na springu z Flotą zakupiłem karnet na nowy sezon i doładowanie przenieśli mi na nowy karnet (w starym zanim się zorientowałem to odcieli mi róg. Wielkie dzięki - biorąc pod uwagę, że zbieram swoje bilety i karnety to zrobili mi ch***wy prezent). Przy wejściu na stadion czytnik nie czytał doładowania na karnecie - wiem, że ten problem miały też inne osoby z karntami. Uratowało mnie papierowe potwierdzenie zakupu biletu. Więc lepiej je zabrać bo zaś mogą być problemy przy wejściu.
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer

scaneRboy
Kontakt:

#88 Post autor: scaneRboy » 1 sie 2012, o 16:40

ja niestety meczu nie zobacze. Z wielkim trudem udalo mi się wyjechac z dzieckiem na wakacje. Na meczu bedzie kumpel. na pocieszenie mam tylko to, ze od wielu lat, gdy zdarzala się podobna sytuacja Ruch zawsze wysoko wygrywał (tzn cztery razy).
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#89 Post autor: Scypion » 1 sie 2012, o 22:59

scaneRboy pisze:ja niestety meczu nie zobacze. Z wielkim trudem udalo mi się wyjechac z dzieckiem na wakacje. Na meczu bedzie kumpel. na pocieszenie mam tylko to, ze od wielu lat, gdy zdarzala się podobna sytuacja Ruch zawsze wysoko wygrywał (tzn cztery razy).

to juz wiemy kto zostanie w doma w decydujacych o MP meczach :)

Pavlique
Kontakt:

#90 Post autor: Pavlique » 1 sie 2012, o 23:03

Jo biera siostrzyńc ów i zowdy jak łoni som to Ruch wygrowo :)
I'm a man who walks alone

ODPOWIEDZ