[LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 19:00
-
- Kontakt:
Re: [LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 1
Chyba 90 % niezdecydowanych myśli, że będzie transmisja i nie chcą tracić kasy. Nawet jeśli będzie transmisja, to piłkarze potrzebują wsparcia z takim rywalem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ci co czekaja na transmisje to sie zdziwia, bo zapewne nie bedzie nic, chyba, ze Czeska tv wezmie to na siebie, ale w programie nic nie ma
Wszystkie teamy graja o tej samej godzinie-Legia w Orange Sport, Lech moze w TVP(ostatnio mial byc w tvp 3 z Poznania, ale nie dogadali sie), Nsport to teraz Igrzyska transmituje, wiec sie nie nastawiacje, tylko bilety kupujcie

Wszystkie teamy graja o tej samej godzinie-Legia w Orange Sport, Lech moze w TVP(ostatnio mial byc w tvp 3 z Poznania, ale nie dogadali sie), Nsport to teraz Igrzyska transmituje, wiec sie nie nastawiacje, tylko bilety kupujcie

- praptak
tekst roku , to znaczy że momy ino tysiąc z hakiem fanatyków reszta czeko na transmisjeteamdox pisze:Chyba 90 % niezdecydowanych myśli, że będzie transmisja i nie chcą tracić kasy. Nawet jeśli będzie transmisja, to piłkarze potrzebują wsparcia z takim rywalem.
"... osoby bardziej inteligentne piją częściej i w większych ilościach..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety to prawda, fanatyków jest mało, więcej mamy krepli. Daj Boże, żeby nie było transmisji. I tu nie chodzi nawet o jeżdzenie na wyjazdy, My mamy mało "domowych fanatyków". Większość ludzi, przykładowo na prostej to dojrzali mężczyźni. Za młodzież i osoby do lat 25 wstyd, wolą iść na piwo czy na dyskotekę...praptak pisze:tekst roku , to znaczy że momy ino tysiąc z hakiem fanatyków reszta czeko na transmisjeteamdox pisze:Chyba 90 % niezdecydowanych myśli, że będzie transmisja i nie chcą tracić kasy. Nawet jeśli będzie transmisja, to piłkarze potrzebują wsparcia z takim rywalem.
Wiem, że jest grupa młodych ludzi chodzących na Ruch, do Was niczego nie piję

Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
No niestety, ja na wyjazdy nie mam możliwości (przynajmniej na razie) jeździć, ale na każdym meczu na Cichej staram się być.
A co do cytatu mojej wypowiedzi - to nie ma być żaden tekst roku, tylko to jest szczera prawda, wiele osób czeka na ostatnią chwilę z kupnem biletu. Potem jest płacz, lament i gorzkie żale na forum, że na mecz wchodzą kilka(naście) minut po gwizdku. Ja zazwyczaj wiem już tydzień przed meczem czy będę wstanie być czy nie.
Ale może dość o kibicowskich sprawach, skupmy się na rywalu. Niestety, z składu wypada Sultes, a bardzo na niego liczyłem w czwartek. Będzie ciężko, ale zwycięstwo musi być
A co do cytatu mojej wypowiedzi - to nie ma być żaden tekst roku, tylko to jest szczera prawda, wiele osób czeka na ostatnią chwilę z kupnem biletu. Potem jest płacz, lament i gorzkie żale na forum, że na mecz wchodzą kilka(naście) minut po gwizdku. Ja zazwyczaj wiem już tydzień przed meczem czy będę wstanie być czy nie.
Ale może dość o kibicowskich sprawach, skupmy się na rywalu. Niestety, z składu wypada Sultes, a bardzo na niego liczyłem w czwartek. Będzie ciężko, ale zwycięstwo musi być

-
- Kontakt:
podobno dzis byla jakas konferencja przed meczem co?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Piyrszy roz chca kupic bilet przez neta i terozki tak... Mom rozumiec ze jak przeleja te 30zl to nabijo mi sie karta i zodnych paragonow, wydrukow niy poczebuja zeby wejsc na stadion? Wydruk poczebny jes ino do pokozanio jakbych miol ewentualne problemy z kartom? Kwestia jes tako że akurat nie mom na dzisiej drukarki i nic niy wydrukuja, wiync bez tego sie obejdzie czy bydzie jakis problem?
Z tego co pamiyntom ftos te pytanie juz zadol ale niy wiym ani kaj to szukac wiync prosza o odp.
Z tego co pamiyntom ftos te pytanie juz zadol ale niy wiym ani kaj to szukac wiync prosza o odp.

- smile
- Kontakt:
nic nie drukujesz, na karta wleziesz. A jak by co, zawsze Ci w grzybku drukna potwierdzenie przed szpilem. Mie sie jeszcze nie zdarzyło nic takiegomoRi95 pisze:Piyrszy roz chca kupic bilet przez neta i terozki tak... Mom rozumiec ze jak przeleja te 30zl to nabijo mi sie karta i zodnych paragonow, wydrukow niy poczebuja zeby wejsc na stadion? Wydruk poczebny jes ino do pokozanio jakbych miol ewentualne problemy z kartom? Kwestia jes tako że akurat nie mom na dzisiej drukarki i nic niy wydrukuja, wiync bez tego sie obejdzie czy bydzie jakis problem?

- blue blood
- Kontakt:
Bilet na szpil nabili mi na karnet z wiosny bo ID mom za stare ale dostolech tyz mini bilet i potwierdzynie wplaty to chyba niy ma problymu z wejsciem na szpil pozdRosmile pisze:nic nie drukujesz, na karta wleziesz. A jak by co, zawsze Ci w grzybku drukna potwierdzenie przed szpilem. Mie sie jeszcze nie zdarzyło nic takiegomoRi95 pisze:Piyrszy roz chca kupic bilet przez neta i terozki tak... Mom rozumiec ze jak przeleja te 30zl to nabijo mi sie karta i zodnych paragonow, wydrukow niy poczebuja zeby wejsc na stadion? Wydruk poczebny jes ino do pokozanio jakbych miol ewentualne problemy z kartom? Kwestia jes tako że akurat nie mom na dzisiej drukarki i nic niy wydrukuja, wiync bez tego sie obejdzie czy bydzie jakis problem?
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeśli zostaną bilety to będzie Mega Wstyd i staniemy się w oczach wielu prowincjonalnym klubikiem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dziynki za info odnosnie biletu
http://www.youtube.com/watch?v=4Xskbo48 ... e=youtu.be
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Owszem byłaEidem pisze:podobno dzis byla jakas konferencja przed meczem co?

http://www.youtube.com/watch?v=4Xskbo48 ... e=youtu.be
- PatRicio_80
- Kontakt:
lepiej mieć potwierdzenie bo ostatnio były problemy. Jak kupowałem bilet na poprzedni mecz to nabili mi na karnet z poprzedniego sezonu. Pózniej na springu z Flotą zakupiłem karnet na nowy sezon i doładowanie przenieśli mi na nowy karnet (w starym zanim się zorientowałem to odcieli mi róg. Wielkie dzięki - biorąc pod uwagę, że zbieram swoje bilety i karnety to zrobili mi ch***wy prezent). Przy wejściu na stadion czytnik nie czytał doładowania na karnecie - wiem, że ten problem miały też inne osoby z karntami. Uratowało mnie papierowe potwierdzenie zakupu biletu. Więc lepiej je zabrać bo zaś mogą być problemy przy wejściu.
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer
-
- Kontakt:
ja niestety meczu nie zobacze. Z wielkim trudem udalo mi się wyjechac z dzieckiem na wakacje. Na meczu bedzie kumpel. na pocieszenie mam tylko to, ze od wielu lat, gdy zdarzala się podobna sytuacja Ruch zawsze wysoko wygrywał (tzn cztery razy).
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
scaneRboy pisze:ja niestety meczu nie zobacze. Z wielkim trudem udalo mi się wyjechac z dzieckiem na wakacje. Na meczu bedzie kumpel. na pocieszenie mam tylko to, ze od wielu lat, gdy zdarzala się podobna sytuacja Ruch zawsze wysoko wygrywał (tzn cztery razy).
to juz wiemy kto zostanie w doma w decydujacych o MP meczach

-
- Kontakt:
Jo biera siostrzyńc ów i zowdy jak łoni som to Ruch wygrowo 

I'm a man who walks alone