[28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00
-
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00
Wiem ze to nie temat kibicowski ale kibicowskiego nie ma ... Wiec pisze tu . 2 dni do meczu a nie ma zadnego info zebysmy szli pod stadion !! Nasi piłkarze maja 2 miejsce w lidze i walcza o majstra ! W sobote przy C6 powinno nas byc z 5 tysiecy ! Niech ktos to ogarnie .... Przydalo by sie na niebiescy.pl info . PozdRawiam !
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- ch-R
Zamiast pod stadion to my powinniśmy iść pod UM , pod który już łazimy od 12 lot przynajmniej .
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gdyby to był normalny kraj to miro by downo siedzioł w kryminale a tak powinien Bogu dziekowac że to dziki kraj i skurwielowi takie wałki uszły na sucho.ch-R pisze:Drzewiecki dobrze godoł ! Polska to dziki kraj !
Co do stadionu to dalej w tym kraju stosujemy metode odpowiedzialnosci zbiorowej nabroiliście zamkniemy wam stadion pod pretekstem ze lakier od płotu odpado paradoksem takiego myslenia było zamkniecie stadionów legii i amiki za dymy w Bydgoszczy medialnie dobre moze "ciemny lud" kupi wał ze dobrze rzadzimy i słupki w sondazach podskocza mimo ze ch*** robimy.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- ch-R
Zacytowałem Drzewieckiego bo właśnie chodziło mi o to co napisałeś w drugiej części postu. A nie o jego przekręty .tommy tauzen pisze:gdyby to był normalny kraj to miro by downo siedzioł w kryminale a tak powinien Bogu dziekowac że to dziki kraj i skurwielowi takie wałki uszły na sucho.ch-R pisze:Drzewiecki dobrze godoł ! Polska to dziki kraj !
Co do stadionu to dalej w tym kraju stosujemy metode odpowiedzialnosci zbiorowej nabroiliście zamkniemy wam stadion pod pretekstem ze lakier od płotu odpado paradoksem takiego myslenia było zamkniecie stadionów legii i amiki za dymy w Bydgoszczy medialnie dobre moze "ciemny lud" kupi wał ze dobrze rzadzimy i słupki w sondazach podskocza mimo ze ch*** robimy.
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
-
- Kontakt:
A jo Powiem tak podajecie arg. że takie zamknięcie stadionu ma racje bytu. Co to da czy otworzy to bramy na szpil z Lechią ???
Liczba kibiców 199 ?? Panie Kotala równie dobże można było zaprosić dzieciaki i kobiety z niebieskich miast na ten mecz by pokazać, że Ruch ma nietylko ludzi od akcji na + ale również uczy i wychowuje młode pokolenia. Jestem święcie przekonany że zarówno PZPN, Ekstraklasa czy przewijający się w wielu wypowiedziach Wojewoda bardziej przychylnym wzrokiem by na nas zerkneli.
Cóż nam pozostaje mieć nadzieję że gracze nie znajdą tylko arg. do słabej gry w tym iż było pusto na trybunach.
Liczba kibiców 199 ?? Panie Kotala równie dobże można było zaprosić dzieciaki i kobiety z niebieskich miast na ten mecz by pokazać, że Ruch ma nietylko ludzi od akcji na + ale również uczy i wychowuje młode pokolenia. Jestem święcie przekonany że zarówno PZPN, Ekstraklasa czy przewijający się w wielu wypowiedziach Wojewoda bardziej przychylnym wzrokiem by na nas zerkneli.
Cóż nam pozostaje mieć nadzieję że gracze nie znajdą tylko arg. do słabej gry w tym iż było pusto na trybunach.
- rabitt1920
- Kontakt:
coś mi się przpomniało jak to nasz "kochany" prezydencik chorzowa chciał pomóc Ruchowi cytat:Andrzej Kotala po Wielkich Derbach Śląska nie był w najlepszym nastroju. Teraz zapowiada, że miasto zajmie się usterkami na stadionie Ruchu!!!!
No i zaczoł działać zamknął stadion ciekawe co wymyśli na 6 maja?
No i zaczoł działać zamknął stadion ciekawe co wymyśli na 6 maja?
- 19r20
- Kontakt:
ostatnie pytanie do tych zwolenników bezprawnych działań szambonurka
co zmieni się na stadionie Ruchu w dniach 28 kwietnia (mecz z ŁKSem) a 6 maja (mecz z Lechią)
odpowiedź -NIC
teraz stadion jest niebezpieczny i nie nadający się do wpuszczenia kibiców, za tydzień już będzie bezpieczny i kilka tysięcy wejdzie
typowa Polska mentalność
co zmieni się na stadionie Ruchu w dniach 28 kwietnia (mecz z ŁKSem) a 6 maja (mecz z Lechią)
odpowiedź -NIC
teraz stadion jest niebezpieczny i nie nadający się do wpuszczenia kibiców, za tydzień już będzie bezpieczny i kilka tysięcy wejdzie
typowa Polska mentalność
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
A możesz precyzyjniej?Scypion pisze:Bardzo wygodnie dla niektorych Kotala wyskoczyl z ta swoja "wsaniala" decyzja. Rozmywa to prawdziwy powod ograniczenia widowni.
-
- Kontakt:
Tylko zmiana właściciela może cokolwiek zmienić. 

PSYCHO FANS SŚ
-
Jeśli Nasz Ruch zrobi majstra (mimo wszystko jakieś szanse jeszcze momy!), to "Pan Kotala" bedzie mioł problym.rabitt1920 pisze:No i po zamiatane mecz bez kibiców brawo Panie Kotala medal się panu należy za tą decyzje,wbijać nóż w plecy klubowi który walczy o mistrzostwo!!!!!
Na pewno te 2000 tys. kibiców zrobiło by jeszcze większą zadymę niż na WDŚ a w szczególności dzieci (tak jak moja cera 6-lat)
Szkoda słów i nerwów na ta łyso pała
To jego pierwszo i ostatnio kadyncja i nie pokazuj sie już na Cichy ty...............
Mom nadzieja że chopcy pokorzom łksiakom jak sie w fusbal szpilo i skopiom im du**!!!!!
Wówczas cała Polska bedzie godać, że Mistrz Polski gro na hasioku, jest bez stadionu na puchary i w ogóle wstyd i "Pan Kotala" bedzie musioł sie wywiazać z obietnic budowy nowego estadio.
A jak Ruch nie dostanie licencji (co realnie patrząc nom grozi z powodów infrastrukturalnych, zwłaszcza jak sie nie zakwalifikujemy do pucharów), to bedzie preteks, bo po co nowy obiekt, jak stary świetnie spełnio wymogi dla niższej ligi!
Wygro tak jak Koj w Bytomiu, kaj Polonia sleciała i już gość mo totalny spokój i nic nie musi robić!
- markomaniak
- Kontakt:
precyzyjniej byloby tak:
prawdziwy powod- chopcy w kombinezonach (chaja na stadionie)
konsekwencja- szeryf kery chce byc bardzi pzpn-owski (ograniczenie 3000) od pzpn-u (ograniczenie 200)
prawdziwy powod- chopcy w kombinezonach (chaja na stadionie)
konsekwencja- szeryf kery chce byc bardzi pzpn-owski (ograniczenie 3000) od pzpn-u (ograniczenie 200)
-
Chyba zmiana zarządzającego miastem, bo nie wiem co mosz do naszego głównego właściciela?grhoak pisze:Tylko zmiana właściciela może cokolwiek zmienić.

-
buli19R20 pisze:A jo Powiem tak podajecie arg. że takie zamknięcie stadionu ma racje bytu. Co to da czy otworzy to bramy na szpil z Lechią ???
A pamiętocie projekt: REPUBLIKA FENERBAHCE
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie ,żyjemy w takim a nie innym kraju absurdów i takie czy inne procedury z zamykaniem czy ograniczaniem widowni to tylko wierzchołek dupnej góry.Właśnie dlatego przyjmuja decyzja na klata bo na obecno chwila niczego już nie jestem w stanie zmienić.Jedynym plusem mom nadzieja obecnej sytuacji będzie chyba to,że może wreszcie co niektórzy zrozumieją ,że Cicha to świątynia a nie miejsce na robienie chuligańskich akcji.
temat o meczu z ŁKS-em więc ,żeby nie było off to napiszę ,że ciągle mamy szansę na mistrzostwo i mam nadzieję ,że piłkarze są tego świadomi.Piłkarsko na pewno jesteśmy lepsi ,pytanie czy damy radę podnieść się po porażce w PP.
temat o meczu z ŁKS-em więc ,żeby nie było off to napiszę ,że ciągle mamy szansę na mistrzostwo i mam nadzieję ,że piłkarze są tego świadomi.Piłkarsko na pewno jesteśmy lepsi ,pytanie czy damy radę podnieść się po porażce w PP.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
chociaż to onet, ale mimo wszystko..
"Nie najlepiej dzieje się w ŁKS Łódź. Nie chodzi nawet tylko o sytuację w Ekstraklasie, ale też o tę w szatni. Jak zdradza Wojciech Łobodziński, "atmosfera jest żadna" - czytamy w "Fakcie".
- Ostatnio atmosfera jest żadna. W tym momencie nie tworzymy żadnego kolektywu. A na treninach nie mamy nakreślonej żadnej myśli trenerskiej. Każdy z nas popełnia błędy, ja też w tym meczu (z Koroną Kielce - przyp. red.), ale czasami brakuje sił, by grać za siebie i za kolegę. Z drugiej strony nie dziwię się niektórym chłopakom, że sobie nie radzą, bo na treningu nie mamy wpajanej żadnej taktyki - mówił fanom po przegranym meczu z Koroną Wojciech Łobodziński. Nie trudno zauważyć, w kogo najmocniej uderzył tymi słowami. Wynika z nich, że Piotr Świerczewski, pełniący w klubie funkcję menedżera, nie potrafi odpowiednio ustawić drużyny.
- Jakości treningów i odpraw zwyczajnie nie mogę porównać do tego, jakie miałem w poprzednich klubach. To są jakieś dwa światy i to także ma negatywny wpływ na nasze wyniki i dyspozycję w meczu - dodał.
jak grajki podejdą z chłodną głową i się nie zagotują to powinniśmy być spokojni
"Nie najlepiej dzieje się w ŁKS Łódź. Nie chodzi nawet tylko o sytuację w Ekstraklasie, ale też o tę w szatni. Jak zdradza Wojciech Łobodziński, "atmosfera jest żadna" - czytamy w "Fakcie".
- Ostatnio atmosfera jest żadna. W tym momencie nie tworzymy żadnego kolektywu. A na treninach nie mamy nakreślonej żadnej myśli trenerskiej. Każdy z nas popełnia błędy, ja też w tym meczu (z Koroną Kielce - przyp. red.), ale czasami brakuje sił, by grać za siebie i za kolegę. Z drugiej strony nie dziwię się niektórym chłopakom, że sobie nie radzą, bo na treningu nie mamy wpajanej żadnej taktyki - mówił fanom po przegranym meczu z Koroną Wojciech Łobodziński. Nie trudno zauważyć, w kogo najmocniej uderzył tymi słowami. Wynika z nich, że Piotr Świerczewski, pełniący w klubie funkcję menedżera, nie potrafi odpowiednio ustawić drużyny.
- Jakości treningów i odpraw zwyczajnie nie mogę porównać do tego, jakie miałem w poprzednich klubach. To są jakieś dwa światy i to także ma negatywny wpływ na nasze wyniki i dyspozycję w meczu - dodał.
jak grajki podejdą z chłodną głową i się nie zagotują to powinniśmy być spokojni