Mecze sparingowe 2012
-
- Kontakt:
Re: Mecze sparingowe 2012
Sparing sparingiem ale od razu lepszy humor.
-
- Kontakt:
Mecz całkowicie wygrany zasłużenie, choć mogło być wyżej bo w 1 polowie Arek i Smektała zmarnowali dobre sytuacje a w 2 Zieniu trafił w poprzeczke. Wszyscy zagrali dobrze. Na meczu widziany nasz strażnik, pani rzecznik i gilewicz. Był też Walczak z TVP 3 wiec dziś w informacjach powinny być pokazane bramki.
Josl bez rewelcji ale wiekszość pojedynków wygramych, a Lewiński dobrze ale jak przeszedł na pomoc był nie widoczny.
Wg. mnie Smektała nie był taki słaby jak kolega pisze, fajnie chodził po skrzydle, dobre piły dawał no i zmarnował 100% ale tu brakło troche szczęscia bo ładnie próbował lobować tormana.
Josl bez rewelcji ale wiekszość pojedynków wygramych, a Lewiński dobrze ale jak przeszedł na pomoc był nie widoczny.
Wg. mnie Smektała nie był taki słaby jak kolega pisze, fajnie chodził po skrzydle, dobre piły dawał no i zmarnował 100% ale tu brakło troche szczęscia bo ładnie próbował lobować tormana.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, o 13:46 przez kali2991, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
A jak tam Josl i Lewiński? Szczególnie Josl czy sie wykazał.
-
- Kontakt:
własnie wróciłem ze sparingu dobry mecz Ruch wygrał bo na to zasłużył na plus w 1 połowie: Piech oczywiscie, Gabor też reszta na równym poziomie średniawo wypadli Smektała i Josl w drugiej zagrało dużo młodych na plus na pewno Zienczuk, Abbott, Włodyka młody sie staral nawet ładnie, słabiej Starzyński i dosyć słabo młody Kołodziejski który wyraźnie się źle ustawiał ogólnie fajny mecz a i Lewiński nawet bez błędów warto go chyba wziąć na dłużej, pozdRawiam!
Batory Fans
- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
BRawo!!!
no niedawno Śląsk zremisowoł z Termalica Niecieczą 2-2 więc do nos je to dobry pRognostyk przed pieRwszym szpilem w wRocławiu 

-
- Kontakt:
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dejcie pokój, tela co my szmary zbiyrali ze Lwowiokami abo Rozwojem, Nieciecza tyz trenuje to som ino takisze szpile coby polotac za balym. Obejzymy jak sie bydom prezyntowac po Turcji.
-
- Kontakt:
tu mocie relacja z meczu: (od 27 sek)
http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne ... ia/6304166" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne ... ia/6304166" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Mam nadzieje że Żilina przeciwko nam wystawi najmocniejszy skład bo rano o 11 grają jeszcze sparing z Mfk Dubnica. Żebyśmy z jakimiś rezerwami nie grali.
-
- Kontakt:
no chyba wlasnie nie najsilniejszy. taki sam jak z Dubnicą - na wpół rezerwowy...Tizzue pisze:Mam nadzieje że Żilina przeciwko nam wystawi najmocniejszy skład bo rano o 11 grają jeszcze sparing z Mfk Dubnica. Żebyśmy z jakimiś rezerwami nie grali.
gorzej, ze znowu nie ma relacji live

-
- Kontakt:
Skład Żiliny ze sparingu z Dubnicą:RuchChorzów1920 pisze:no chyba wlasnie nie najsilniejszy. taki sam jak z Dubnicą - na wpół rezerwowy...Tizzue pisze:Mam nadzieje że Żilina przeciwko nam wystawi najmocniejszy skład bo rano o 11 grają jeszcze sparing z Mfk Dubnica. Żebyśmy z jakimiś rezerwami nie grali.
Zostava MŠK Žilina: Rakovan - Mabouka, Podstavek, Prince, Gergel - Žilák, Škrinar, Šulek, Deza - Ceesay, Novák
Jeśli ktoś ogarnia słowacki futbol to niech komentuje ten skład

- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
No niestety ale to nic nowego...Dziwne ze kozde inne druzyny nawet z trzecich lig maja relacje na swoich stronach a my nawet wyniku nie momy podanego na zywo na niebiescy nie godom juz o oficjalnej stronie ;/RuchChorzów1920 pisze:no chyba wlasnie nie najsilniejszy. taki sam jak z Dubnicą - na wpół rezerwowy...Tizzue pisze:Mam nadzieje że Żilina przeciwko nam wystawi najmocniejszy skład bo rano o 11 grają jeszcze sparing z Mfk Dubnica. Żebyśmy z jakimiś rezerwami nie grali.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
-
- Kontakt:
Porównując ten skład ze składem z ich meczu w lidze to tylko 3 "podstawowych" gra z Dubnica.Lukas89 pisze:Skład Żiliny ze sparingu z Dubnicą:RuchChorzów1920 pisze:no chyba wlasnie nie najsilniejszy. taki sam jak z Dubnicą - na wpół rezerwowy...Tizzue pisze:Mam nadzieje że Żilina przeciwko nam wystawi najmocniejszy skład bo rano o 11 grają jeszcze sparing z Mfk Dubnica. Żebyśmy z jakimiś rezerwami nie grali.
Zostava MŠK Žilina: Rakovan - Mabouka, Podstavek, Prince, Gergel - Žilák, Škrinar, Šulek, Deza - Ceesay, Novák
Jeśli ktoś ogarnia słowacki futbol to niech komentuje ten skład
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na bet-at-home.com jest wynik
2,6 za Ruch, 2,5 za Ziline płacą
a co do składu to nie jest to podstawowy, bo najlepsi strzelcy od nich to Tomáš Majtán i Patrik Mráz.

a co do składu to nie jest to podstawowy, bo najlepsi strzelcy od nich to Tomáš Majtán i Patrik Mráz.
-
- Kontakt:
prowadzymy 1-0