Ruch - Polar

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dzyn

#76 Post autor: Dzyn » 13 paź 2003, o 16:13

ku*** najbardziej utytuowany klub w Polsce pod wzgledem mistrzost wkraju, a bieda nie mozliwa, wiadomo ze nigdy nie oplywalismy w zlocie, ale to co teraz sie dzieje to jest nie do pomyslenia, a te kordony ochraniarzy, czy straz pozarna, to na co bylo je***y grabarzu !!!!

moze jeszcze forum nom scenzoruje :x

Tomasz_W

#77 Post autor: Tomasz_W » 13 paź 2003, o 17:54

slyszalem, ze juz sie pytali, czy forum jest oficjalne :(((

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#78 Post autor: Konrad » 13 paź 2003, o 18:00

ku*** niech stadion zamkną!! Wtedy nie przyjdzie nikt kto jest nieprzychylny prezesowi!! Będzie miało towarzystwo wzajemnej adoracji święty spokój z "bandytami, z ludźmi przypadkowymi" i wszystkimi, którzy chcą reform! :evil:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

AndRe
Kontakt:

#79 Post autor: AndRe » 13 paź 2003, o 18:25

Tomasz_W pisze:slyszalem, ze juz sie pytali, czy forum jest oficjalne :(((
Ocenzuruja forum ??

To przejdziemy na forum na stronce Adiego.Mysle ze Adi nie mialby nic przeciwko temu.
Pamietajcie :NIE MA SYTUACJI BEZ WYJSCIA!!!!!!!

Hehe rogala kombinuj , kombinuj ale pamietaj

Z KIBICAMI NIE WYGRASZ

Ps poniewaz wiem ze to czytasz
Twoja desperacja zaczyna mi imponowac. W iscie komunistycznym stylu :lol: :lol:

Tylko pamietaj co sie stalo z Ceaucescu.Historia lubi sie powtarzac :wink:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

KOGUT

#80 Post autor: KOGUT » 13 paź 2003, o 18:31

Junior za co im chcesz tym kopaczom dac kase ?oni grac nie umią ,mają piłkarze na Ruchu dostac kase za nic ,czy to tylko pieniądze są wstanie poprawic ich gre?TO ONI NIE SĄ GODNI RUCHU.Nawet jak by im dac jakies pieniądze do ręki to za co LUDZIE POPATRZCIE PRZECIEŻ ONI GRAC NIE UMIĄ.To moje dzieci lepiej grają.A tak na marginesie każdy piłka w klubie stara grac się najlepiej jak potrafi bo zawsze może mu się trafic transfer jego życia nasi piłkarze na Ruchu zakończą gre, bo kto ich wezmie i do czego chyba do zamiatania.WNIOSKI ZARZĄD PEŁNY FRAJERÓW,i biedny Wyrobek pracujący z amatorami .Co mi przyszło w życiu pisac na SWOICH , TRAGEDIA.JAK chodzi wam drodzy piłkarze tylko o KASE to idzcie w pi*** zastawcie ten klub może przyjdą tacy którym chodz troche będzie zależec .NA ZAWSZE Z MOIM RUCHEM KOGUT

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#81 Post autor: radzion » 13 paź 2003, o 19:45

niema co sie martwic! forum jest nieoficjalne i akurat tu nam rogala moze skoczyc :lol: :lol:
krystian a moze na nastepny szpil przed bramka jak sie wlazi bydziesz kzool stoc swoim ochroniazromi jakos sprawdzac kto na ciebie tukej pisze na forum!!i tym co pisza zabronisz wejsc???????
poza tym KK mom do ciebie takie pytanie?czemu zes posluchol tych ciuli i zlikwidowol te komentarze na stronie!skoro strona jest oficjalno to ci powinni za to placic! a som zes godol ze juz maja 450 zl zaleglosci!skoro tak to dupc ich!jak nie placa to ch***,komenatzre byda!

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#82 Post autor: Konrad » 13 paź 2003, o 23:46

Krzysiu K.- bardzo Cię szanuję za to co robisz (chodzi mi o stronkę) - rzecz za***ista.
Zgadzam się jednak z Radzionem ! Jesteś jeszcze bardzo młody, więc apeluję - nie daj się uwikłać w to bagno które reprezentuje swoim zachwaniem pseudo zarząd. Zachowaj charakter to wyjdziesz na kogoś wielkiego w życiu...
PZDR
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

ODPOWIEDZ