Maciej Sadlok - dziekujemy!
-
- Kontakt:
Re: Maciej Sadlok - dziekujemy!
kurcze łezka leci..życzymy wszystkiego dobrego na nowej drodze!
za Tobą pójde w ogień, wode..
- jeja
- Kontakt:
Również chciałem podziękować tutaj , ponieważ nie mam innej możliwości.
Dziękuję Maćku za to co zrobiłeś dla klubu , pamiętaj też co klub zrobił dla Ciebie.
Dziękuję Maćku za to co zrobiłeś dla klubu , pamiętaj też co klub zrobił dla Ciebie.
-
- Kontakt:
http://nk.pl/profile/21996385" onclick="window.open(this.href);return false;
nie wiem czy to jest oficjalne konto. bo przeciez on nie jest z sosnowca
ale foty ma bardziej prywatne
nie wiem czy to jest oficjalne konto. bo przeciez on nie jest z sosnowca

ale foty ma bardziej prywatne
-
- Kontakt:
Niebieskie Twoje serce Maćku!!!!Wróć do Nas kiedyś!
- wariat1920
- Kontakt:
Pełen Szacunek Sadloczek!!
powodzenia w dalszej karierze i wiele sukcesow!! DZIEKUJEMY!!!!!!!!

Dzisiaj ide przez ulice głowe w górze trzymam dumnie motywuje mnie świadomość że wasz fan club leży w trumnie
-
- Kontakt:
Najbardziej przemówiło do mnie to, że chce kiedyś tutaj wrócić
.
Szacunek (;

Szacunek (;
seRce w bieli , kRew w błękicie i RUCH Chorzów ponad życie ! _(R)_
-
- Kontakt:
Dziekujemy!!!!!!!!!!:) za wszystko co zrobiles dla RUCH-u
- Chudy81
- Kontakt:
Macieju jesteś jednym z nas dzięki za wszystko, Twoje seRce jest Niebieskie nie spierdol tego!

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
- heR Fik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Maciek tyć pokozoł jak idzie odejsc z godnością. Za to i za wszystko co było SZACUNEK
..mizerna CICHA - stajenka licha.. :zalamany: pełna NIEBIESKIEJ chwały :hurra: :hurra:
-
- Kontakt:

A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
- hanysek1979
http://www.niebiescy.pl/?id=7776" onclick="window.open(this.href);return false; OFICJALNE POŻEGNANIE MAĆKA S.

Bycie Ślonzokiym, to niy przywilej, to zaszczyt, to naszo wielko siła ! Oberschlesien !
-
- Kontakt:
Również życzę Maćkowi dalszych sukcesów w karierze:)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z PS:
"PRZEGLĄD SPORTOWY: Kiedy w sierpniu Ruch sprzedał pana do Polonii Warszawa, nie był pan zachwycony.
MACIEJ SADLOK: Tamta sytuacja z lata była specyficzna. Na transferze bardziej zależało działaczom Ruchu, którzy chcieli zarobić, niż mnie. Ja byłem w rozterce. Kilkanaście dni wcześniej przedłużyłem umowę z Ruchem, a potem kupiłem nowe mieszkanie. Nastawiłem się, że do końca sezonu będę grał na Cichej. Dobrze się stało, że po podpisaniu umowy, zostałem na pół roku wypożyczony do Ruchu. Dzięki temu dostałem kilka miesięcy na oswojenie się z nową sytuacją.
PS: Pański ojciec powiedział nam, że rodzina Sadloków ma wierność w genach. On grał całe życie w Pasjonacie Dankowice i już zaczynał się martwić, że jego syn nigdy nie wyrwie się z Ruchu.
MS: Moja przygoda z Ruchem skończyła się po czterech latach. Nie był to stracony czas. Ruchowi dużo zawdzięczam. Dostałem szansę, stawiano na mnie, udało mi się wypromować. Przychodziłem z Pasjonata za 15 tys. zł. Odchodzę za blisko trzy miliony (2,7 mln zł netto - przyp. red.). Dla mnie to nic nie znaczy, bo nie wiem, czy tyle jestem wart. Cieszę się, że udało mi się wesprzeć klub, który kiedyś wyciągnął do mnie rękę. W Chorzowie zostaje cząstka mnie.
PS: Piłkarz czasami musi być egoistą. Zmiana klubu na lepszy pomaga w karierze.
MS: Wiem, że sportowo na przejściu do Polonii mogę zyskać, ale teraz, kiedy żegnam się z tymi wszystkimi ludźmi w Ruchu, jeszcze mocniej dociera do mnie, jak wiele tracę. Świetnie się w Chorzowie czułem i zerwanie tych więzów nie jest łatwe. Pocieszam się, że w Polonii będę miał swój mały Ruch, bo są tam już Artur Sobiech i Tomek Brzyski."
Jeszcze raz: DZIĘKI MACIEK
"PRZEGLĄD SPORTOWY: Kiedy w sierpniu Ruch sprzedał pana do Polonii Warszawa, nie był pan zachwycony.
MACIEJ SADLOK: Tamta sytuacja z lata była specyficzna. Na transferze bardziej zależało działaczom Ruchu, którzy chcieli zarobić, niż mnie. Ja byłem w rozterce. Kilkanaście dni wcześniej przedłużyłem umowę z Ruchem, a potem kupiłem nowe mieszkanie. Nastawiłem się, że do końca sezonu będę grał na Cichej. Dobrze się stało, że po podpisaniu umowy, zostałem na pół roku wypożyczony do Ruchu. Dzięki temu dostałem kilka miesięcy na oswojenie się z nową sytuacją.
PS: Pański ojciec powiedział nam, że rodzina Sadloków ma wierność w genach. On grał całe życie w Pasjonacie Dankowice i już zaczynał się martwić, że jego syn nigdy nie wyrwie się z Ruchu.
MS: Moja przygoda z Ruchem skończyła się po czterech latach. Nie był to stracony czas. Ruchowi dużo zawdzięczam. Dostałem szansę, stawiano na mnie, udało mi się wypromować. Przychodziłem z Pasjonata za 15 tys. zł. Odchodzę za blisko trzy miliony (2,7 mln zł netto - przyp. red.). Dla mnie to nic nie znaczy, bo nie wiem, czy tyle jestem wart. Cieszę się, że udało mi się wesprzeć klub, który kiedyś wyciągnął do mnie rękę. W Chorzowie zostaje cząstka mnie.
PS: Piłkarz czasami musi być egoistą. Zmiana klubu na lepszy pomaga w karierze.
MS: Wiem, że sportowo na przejściu do Polonii mogę zyskać, ale teraz, kiedy żegnam się z tymi wszystkimi ludźmi w Ruchu, jeszcze mocniej dociera do mnie, jak wiele tracę. Świetnie się w Chorzowie czułem i zerwanie tych więzów nie jest łatwe. Pocieszam się, że w Polonii będę miał swój mały Ruch, bo są tam już Artur Sobiech i Tomek Brzyski."
Jeszcze raz: DZIĘKI MACIEK

- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no coz porownejcie sie te slowa a np slowa Pilarza.
Maciek jestes swoj chop dziynki i powodzynia!
Maciek jestes swoj chop dziynki i powodzynia!
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- choRzowsko1920
- Kontakt:
i takie coś to się czyta z żalem że wtoś taki odłazi..
Dziękujemy !!!!!

Dziękujemy !!!!!