Ruch Chorzów - Legia Warszawa 1 maja godz. 18:15
- Lutz
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Legia Warszawa 1 maja godz. 18:15
Teroz żech sie kapnył, dyć łone chyba wcale z północy do dom niy bydom wracać, coś mi sie o uszy obiło. Niy ma tematu, sorry za bajzel 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wyjeżdżają w poniedziałek do Szczecina, a potem prosto na Białystok. Wracają dopiero po meczu z Jagiellonią.
- art82
- Kontakt:
RUCH gra ostatnio padlinę, Legia gra ostatnio padlinę (np. mecz z Koroną) mimo tego jakoś obie drużyny wygrywały swoje mecze
z tego może wyjść niezły mecz, oby presja nie zżarła widowiska (jak np. Wisła-Lech)./
ps. coś czuje, że Piech dzis strzeli tora (nie wiem jak nie wiem czy będzie w podstawowym ale mam takie przeczucie).

ps. coś czuje, że Piech dzis strzeli tora (nie wiem jak nie wiem czy będzie w podstawowym ale mam takie przeczucie).
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Kontakt:
Kiedy bydzie tyn skład ogłoszony?
Miało być dzisiej rano a już połednie.
Ktoś zno ?
Ktoś zno ?
-
- Kontakt:
Juz jest , Niedzielan wraca ; )
Krzysztof PILARZ
Matko PERDIJIĆ
Krzysztof NYKIEL
Maciej SADLOK
Piotr STAWARCZYK
Piotr KIERUZEL
Grzegorz BARAN
Ariel JAKUBOWSKI
Michal PULKOWSKI
Wojciech GRZYB
Gabor STRAKA
Paweł LISOWSKI
Damian ŚWIERBLEWSKI
Łukasz JANOSZKA
Artur SOBIECH
Patryk STEFAŃSKI
Arkadiusz PIECH
Andrzej NIEDZIELAN
Krzysztof PILARZ
Matko PERDIJIĆ
Krzysztof NYKIEL
Maciej SADLOK
Piotr STAWARCZYK
Piotr KIERUZEL
Grzegorz BARAN
Ariel JAKUBOWSKI
Michal PULKOWSKI
Wojciech GRZYB
Gabor STRAKA
Paweł LISOWSKI
Damian ŚWIERBLEWSKI
Łukasz JANOSZKA
Artur SOBIECH
Patryk STEFAŃSKI
Arkadiusz PIECH
Andrzej NIEDZIELAN
Ostatnio zmieniony 1 maja 2010, o 12:31 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chodzi raczej o 18 meczową, a nie o skład.mZr pisze:Kiedy bydzie tyn skład ogłoszony?
Ktoś zno ?
edit: masz wyżej u jugadora.
Ostatnio zmieniony 1 maja 2010, o 12:34 przez Mirek, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kontakt:
No dokładnie o to.Mirek pisze:Chodzi raczej o 18 meczową, a nie o skład.mZr pisze:Kiedy bydzie tyn skład ogłoszony?
Ktoś zno ?
-
Trzeba to potknięcie Wisły wykorzystać, wygrajcie dzisiaj z Legią a jutro Lech ze Śląskiem i zrobi się bardzo ciekawie. Swoją drogą przed rozpoczęciem wiosennej rundy w życiu nie spodziewałem się że koniec będzie tak emocjonujący. Która drużyna z czołówki wytrzyma to ciśnienie zasłuży na mistrza. Oj będzie się jeszcze działo.
-
- Kontakt:
Mój skład na dziś.
-Krzysztof PILARZ-
Krzysztof NYKIEL -- Maciej SADLOK--Piotr STAWARCZYK--Ariel JAKUBOWSKI
Wojciech GRZYB -- Gabor STRAKA -- Michał Pulkowski -- Łukasz Janoszka
Artur SOBIECH--------Andrzej NIEDZIELAN
Chyba, że Andrzej nie bydzie od 1 minuty, to wtedy atak Janoszka, a skrzydło Świerblewski.
-Krzysztof PILARZ-
Krzysztof NYKIEL -- Maciej SADLOK--Piotr STAWARCZYK--Ariel JAKUBOWSKI
Wojciech GRZYB -- Gabor STRAKA -- Michał Pulkowski -- Łukasz Janoszka
Artur SOBIECH--------Andrzej NIEDZIELAN
Chyba, że Andrzej nie bydzie od 1 minuty, to wtedy atak Janoszka, a skrzydło Świerblewski.
- Amela
- Kontakt:
nasz trener na dzisiejszy mecz zrobi przeciwnikowi niezbyt miło niespodzianka i wprowadzi do gry naszo "wunderwaffe"
w postaci Andrzeja Niedzielana a on poprowadzi do zwycięstwa !!! 3 punkty muszymy mieć! Inna opcja nie istnieje.
w postaci Andrzeja Niedzielana a on poprowadzi do zwycięstwa !!! 3 punkty muszymy mieć! Inna opcja nie istnieje.
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
moim zdaniem Sadlok jak nie w środku pomocy, a Baran w zastępstwie Grodzickiego na obronie, to powinien zostać na lewym skrzydle,
Legia nie wiadomo kogo wystawi na prawym skrzydle ale nikt wybitny z super dryblingiem i szybością Bolta się tam nie trafi a z cfaniakiem Radovicem moim zdaniem sobie lepiej tam poradzi, a w ofensywie lepiej zagro niż Jakubowski na pewno.
Niedzielan wielka nie wiadoma, zjednej strony pokazał co potrafi z drugiej jak późno przyszedł to w pierwszych meczach współpraca z nim zespołu nie wyglądała tak okazale jak później. Czy teraz szybciej się dopaasują do jego możliwości i sposobie gry, czy On sam jest w pełni sprawni fizycznie i psychicznie? Odpowiedź być może poznamy już dziś, a być może będzie nam jeszcze potrzeba poczekać. Jedno jest pewne jak obrona Legii będzie tak dziurawa jak w pucharze to myśla, że tym razem skarcimy ich ze dwa razy, a kto jest mi wszystko jedno, skuli mnie bohaterem meczu może być całkiem inny zawodnik niż ostatnio, nawet z tych co ostatnio nie zachwycali.
No cóż mnie dziwi, że nie ma Goncerza w kadrze na mecz, no, ale cóż taki wybór Fornalika.
Legia nie wiadomo kogo wystawi na prawym skrzydle ale nikt wybitny z super dryblingiem i szybością Bolta się tam nie trafi a z cfaniakiem Radovicem moim zdaniem sobie lepiej tam poradzi, a w ofensywie lepiej zagro niż Jakubowski na pewno.
Niedzielan wielka nie wiadoma, zjednej strony pokazał co potrafi z drugiej jak późno przyszedł to w pierwszych meczach współpraca z nim zespołu nie wyglądała tak okazale jak później. Czy teraz szybciej się dopaasują do jego możliwości i sposobie gry, czy On sam jest w pełni sprawni fizycznie i psychicznie? Odpowiedź być może poznamy już dziś, a być może będzie nam jeszcze potrzeba poczekać. Jedno jest pewne jak obrona Legii będzie tak dziurawa jak w pucharze to myśla, że tym razem skarcimy ich ze dwa razy, a kto jest mi wszystko jedno, skuli mnie bohaterem meczu może być całkiem inny zawodnik niż ostatnio, nawet z tych co ostatnio nie zachwycali.
No cóż mnie dziwi, że nie ma Goncerza w kadrze na mecz, no, ale cóż taki wybór Fornalika.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Andrzej Niedzielan Lolololololololo Andrzej Niedzielan Lololololololol 

- Amela
- Kontakt:
kanus pisze:Trzeba to potknięcie Wisły wykorzystać, wygrajcie dzisiaj z Legią a jutro Lech ze Śląskiem i zrobi się bardzo ciekawie. Swoją drogą przed rozpoczęciem wiosennej rundy w życiu nie spodziewałem się że koniec będzie tak emocjonujący. Która drużyna z czołówki wytrzyma to ciśnienie zasłuży na mistrza. Oj będzie się jeszcze działo.
gdyby nie stracone niepotrzebnie punkty z Lechią i Śląskiem to mogło być faktycznie bardzo ciekawie w ostatnich kolejkach,zwłaszcza dla nas, chociaż jak to kiedyś ktoś powiedział " dopóki piłka w grze......"
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
-
- Kontakt:
sezon trwa 30 kolejek, więc zawsze gdzieś się niepotrzebnie traci punkty. Mistrzem zostaje ten kto wpadek zaliczy najmniej. Więc już nie żałujcie tych porażek, bo Wisła może sobie pluć w brodę po Cracovii, Koronie, Arce. AmicoLech grając we Wronkach też dużo potracił. Legia punkty pogubiła np. z Odrą
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Witam!!
Wiem, ze to nie ten temat wiec od razu przepraszam, ale potrzebuje pilnej informacji:
Gdzie w Londynie moge zobaczyc mecz Ruch-Legia??
Wiem, ze to nie ten temat wiec od razu przepraszam, ale potrzebuje pilnej informacji:
Gdzie w Londynie moge zobaczyc mecz Ruch-Legia??