Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Korfanty
-
Kontakt:
chonw90 pisze:Dobra tam podjechac nieproblem ale zoden znajomy niejedzie ic o byda som jak ten C*** stol...
To ja przez dwa lata jezdziłem sam i miałem to w du*** najważniejszy jest zawsze RUCH,no chyba,że nudzi ci się na stadionie

patrzy się to co dziej się na boisku i na trybunach,no ale cóż tacy jak ty też bywają,że muszą mieć osobę towarzyszącą jak w kinie lub teatrze

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
-
Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Jak sie mo w sercu Ruch to sie nie paczy czy ktoś idzie ,jedzie z tobą ino chce sie być zawsze tam gdzie Ruch gra!
-
Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
JERONA!
Biletow na 10 juz niy ma
A jo nie mom jesce bileta.
Dupca, na wiosna biera karnet.
A jutro blandera z rzici i 3 punkty przy ogluszajacym dopingu!!!
-
Rickenn10
-
Kontakt:
Darth Kabut pisze:JERONA!
Biletow na 10 juz niy ma
A jo nie mom jesce bileta.
Dupca, na wiosna biera karnet.
A jutro blandera z rzici i 3 punkty przy ogluszajacym dopingu!!!
To do mlyna

-
chonw90
Harpo pisze:chonw90 pisze: i som niewiem czy pojada bo samemu jakos mis ie niewidzi...
weź mamusię, skoro potrzebujesz opieki
Sorry, ale takie teksty to pośmiewisko. Sam jeżdżę często sam - I CO Z TEGO?
chonw90 pisze:jeszcze ta piekno godzina 14:45;/ niebyda tego komentowac
Co - po obiadku trzeba się przespać? Jakby mecz był o 18-tej, to narzekałbyś że zimno i ciemno pewnie - kuźwa, co za malkontenci...
Dobrze, że przynajmniej jesteś szczery - nie chce Ci się i już. Też dobrze - tylko to pokazuje JAKICH mamy kibiców.
Acha, i zmień podpis - jakoś nie pasuje do tego co piszesz.
A zebys wiedziol ze wola szpile wieczorem i nienarzekom na pogoda bo juz nieroz w deszczus ie stolo na Cichej albo w sniegu a jak lubisz samemu jechac to twoja sprawa jo lubia sie z towarzystwem napic przed szpilem a potem sie pogodac a nie ze mi sie niechce bo chetnie bych pojechol byda widziec jutro aaa jeszcze dodom ze szpile po ciemku sa o niebo lepsze:)
-
Korfanty
-
Kontakt:
chonw90 pisze:Harpo pisze:chonw90 pisze: i som niewiem czy pojada bo samemu jakos mis ie niewidzi...
Co - po obiadku trzeba się przespać? Jakby mecz był o 18-tej, to narzekałbyś że zimno i ciemno pewnie - kuźwa, co za malkontenci...
Dobrze, że przynajmniej jesteś szczery - nie chce Ci się i już. Też dobrze - tylko to pokazuje JAKICH mamy kibiców.
A zebys wiedziol ze wola szpile wieczorem i nienarzekom na pogoda bo juz nieroz w deszczus ie stolo na Cichej albo w sniegu a jak lubisz samemu jechac to twoja sprawa jo lubia sie z towarzystwem napic przed szpilem a potem sie pogodac a nie ze mi sie niechce bo chetnie bych pojechol byda widziec jutro
Nie wiem jak ty,ale ja jadę na mecz a nie na libacje,

jak chce się napić zostaję w domu przed telewizorem,z tym,że nie pamiętam kiedy ostatni raz oglądałem mecz na cichej w tv bo zawsze jestem na stadionie
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
-
chonw90
Korfanty pisze:chonw90 pisze:Harpo pisze:chonw90 pisze: i som niewiem czy pojada bo samemu jakos mis ie niewidzi...
A zebys wiedziol ze wola szpile wieczorem i nienarzekom na pogoda bo juz nieroz w deszczus ie stolo na Cichej albo w sniegu a jak lubisz samemu jechac to twoja sprawa jo lubia sie z towarzystwem napic przed szpilem a potem sie pogodac a nie ze mi sie niechce bo chetnie bych pojechol byda widziec jutro
Nie wiem jak ty,ale ja jadę na mecz a nie na libacje,

jak chce się napić zostaję w domu przed telewizorem,z tym,że nie pamiętam kiedy ostatni raz oglądałem mecz na cichej w tv bo zawsze jestem na stadionie
Dobra koniec nie chce mi sie juz sam wadzic libacja... to 1/2 ludzi co jedzie na szpil to jada na libacja lool

-
Fanatyk z Rudy
-
Kontakt:
autor: Fanatyk z Rudy » 7 lis 2009, o 19:23
Sa tacy kerzy widza swoich kumpli ino na meczach.Jo tez wyjecholech se na mecz o wiele wczesni zeby isc na piwo z chopcami przed meczem i pogodac.Takze mecz na Cichej to do mie nie bylo 2 godziny szpilu ino dobrych pora godzin.
Napic sie nie znaczy od razu robic libacja i sie nadupcyc. Mecz i calo otoczka wokol niego na to sie czekalo za kozdym razem kozdego dnia
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
chonw90
Fanatyk z Rudy pisze:Sa tacy kerzy widza swoich kumpli ino na meczach.Jo tez wyjecholech se na mecz o wiele wczesni zeby isc na piwo z chopcami przed meczem i pogodac.Takze mecz na Cichej to do mie nie bylo 2 godziny szpilu ino dobrych pora godzin.
Napic sie nie znaczy od razu robic libacja i sie nadupcyc. Mecz i calo otoczka wokol niego na to sie czekalo za kozdym razem kozdego dnia
O brawo w koncu ktos wie o co mi lazi

-
Blaszany
-
Kontakt:
ciśnienie rośnie
jutro 3 pkt i wiceliderujymy dalyj!
-
HKSADIK
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Pogoda nie jest najgorsza,padac nie bedzie,mam nadzieje,ze dzis kibice dopisza-walczymy o wicelidera,trzeba wspomoc naszych pilkarzy.
Ciekawe czy Brzyski wystapi-cale szczescie,ze i Nykiel i Jakubowski moga dzis zagrac to Fornalik ma jakas alternatywe na wypadek braku Brzyskiego w skladzie.
Bedzie dobrze,trzeba zblizyc sie do Wisły na 3 punkty:)
Niebiescy!!!!
-
spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Tylko zwycięstwo !!
Dobrze sie kolejka ułożyła i trzeba to wykorzystać.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
jary117
-
Kontakt:
juz ino mysla o dzisiejszym szpilu. Dzisiej NIEDZIELA................N!!!!!!!!!!!!!!!
-
buli19R20
-
Kontakt:
jakos jestem spokojny o 3 pkt-y moze niebydzie to 2-0 3-0 ale smiało pewne 1-0 i dobro gra

WSZYSCY NA SZPIL MY SOM PRZECA RUCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
-
aigoR1920
-
Kontakt:
Dzisiaj Obiecalas mi napewno.....
Całe życie jest NIEBIESKIE!!
http://www.fcireland.eu/index.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], kroy, Majestic-12 [Bot], west72 i 47 gości