Remes Puchar Polski 2009/10
- willizarth
- Kontakt:
tukej niy chodzi czy puchar zdobydymy czy nie .. chodzi o to żeby chopcy niy grali zaś co 3 dni i z jakimi drużynami bo załóżmy ze bydymy w czołówce tabeli to wtedy co je ważniyjsze? jo myśla zeby do pucharu podeszli na luzie i wtedy sie sam cosik ukulo
bo jak sie nastawio na liga i puchar fest to z zasady je zawsze dupa...

- milanos
- Kontakt:
- Amela
- Kontakt:
Odpowiem Ci czemu jak zagrać finał PP to w stolicy.INIM pisze:Finał jest na Narodowym, czyli na Śląskim. No chyba, że jest aż tak rozkopany, że nie mozna tam grać a na trybunach nie zmieści się 20-30 tysiecy ludzi, w co wątpie. Poza tym czemu wtedy grać w stolicy, a nie gdzieś gdzie jest jakiś ładny stadion (patrz Wisła Krakow [chyba skonczą go juz remontować?], Lubin, Kielce).Amela pisze:3. Biorąc karnet na sezon mecze w PP mam gratis i wypadało by wykorzystać to przynajmniej do półfinałów .Bo finał, oczywiście zwycięski (tradycja rzecz święta) w stolicy![]()
Poza tym na finał nie wszedłbyś na karnecie, bo ten mecz organizuje PZPN.
A przynajmniej tak mi się wydaje.
Ruch zdobył 3 razy PP i zawsze było to w stolicy, a jak napisałem wcześniej "Tradycja rzecz święta"

A po drugie na zwycięski finał niepotrzebny by mi był karnet bo taki wygrany mecz finałowy warty jest każdych pieniędzy.
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
-
- Kontakt:
http://www.90minut.pl/news/102/news1021 ... Sport.html
skoro my sa hitem rundy z Widzewem to mom nadzieja, ze Ci co sie nie zalapia na wyjazd obejrza go w tvp sport
skoro my sa hitem rundy z Widzewem to mom nadzieja, ze Ci co sie nie zalapia na wyjazd obejrza go w tvp sport

-
- Kontakt:
No nie wiem czy tak fajnie.. bo dostępność tvp jest tak zagadkowa jak trójkąt bermudzki..19aRtuR20 pisze:http://www.90minut.pl/news/102/news1021 ... Sport.html
Nsport w sumie też ale już bardziej dostępny..

- milanos
- Kontakt:
TVP Sport jest już na wszystkich satelitarnych platformach - N-ce, TnK, Canale+ i Cyfrowym Polsacie.Lukas89 pisze:No nie wiem czy tak fajnie.. bo dostępność tvp jest tak zagadkowa jak trójkąt bermudzki..19aRtuR20 pisze:http://www.90minut.pl/news/102/news1021 ... Sport.html
Nsport w sumie też ale już bardziej dostępny..
a N-Sport na N-ce i TnK.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
siedziba Telpolu znajduje się od kilkunastu miesięcy w biurowcu na rogu Gałeczki i Katowickiej. Potwierdzam, że w pakiecie jest TVP Sport.simonsays pisze:telpol, firma z siedziba w Katowicach. Pokrywaja Chorzow, Dabrowa Gornicza, Swietochlowice i Sosnowiec. Katowic nie ma.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Z calym szacunkiem ale z Widzewem w takiej formie to w pelnym skaldzie nie bedzie problemow.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt: