[3 kolejka] Ruch Chorzów - Arka Gdynia
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dzisiaj jest dzień który dał Nam Pan !
Nie ma co opisywać,bo kto widział to widział... W drugiej połowie średnio...pierwsza całkiem niezła..
Przechodze do plusów
PILARZ !!
Sobiech !
Niedzielan!
RUCH !
Minus ?
Janoszka
jak dobrze,że On nie grał od początku meczu
i tak na koniec chociaż wiem,że i tak tego nie przeczyta przepraszam Niedzielana..za moje słowa sprzed tygodnia..
Faktycznie atak Niedzielan-Sobiech będzie super siłą w Naszym zespole..
dla mnie jedenastka sie wykrystalizowała i jeśli nie byłoby kontuzji to ja bym stawiał takie coś:
Pilarz
Nykiel-Sadlok-Grodzicki-Brzyski
Grzyb-Scherfchen-Straka-Balaż
Niedzielan-Sobiech
i właśnie.. ciekawe co z Gaborem..
teraz z Zagłębiem chociaż remis żeby podtrzymać serie bez porażki.. chociaż na zwycięstwo też Nas stać..
Połowa weekendu będe miał lepszy humor.. druga połowa to Widzew

Nie ma co opisywać,bo kto widział to widział... W drugiej połowie średnio...pierwsza całkiem niezła..
Przechodze do plusów
PILARZ !!

Sobiech !
Niedzielan!
RUCH !
Minus ?
Janoszka

i tak na koniec chociaż wiem,że i tak tego nie przeczyta przepraszam Niedzielana..za moje słowa sprzed tygodnia..

Faktycznie atak Niedzielan-Sobiech będzie super siłą w Naszym zespole..
dla mnie jedenastka sie wykrystalizowała i jeśli nie byłoby kontuzji to ja bym stawiał takie coś:
Pilarz
Nykiel-Sadlok-Grodzicki-Brzyski
Grzyb-Scherfchen-Straka-Balaż
Niedzielan-Sobiech
i właśnie.. ciekawe co z Gaborem..
teraz z Zagłębiem chociaż remis żeby podtrzymać serie bez porażki.. chociaż na zwycięstwo też Nas stać..

Połowa weekendu będe miał lepszy humor.. druga połowa to Widzew

- milanos
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- tomello
- Kontakt:
-
- blue blood
- Kontakt:
Trener chciol wzmocnic pomoc sciagajac Sobiecha i wpuszczajac "anginke",od tego momentu cala gra wyglondala zupelnie inaczej niz w pierwszej polowie ale wazne 3 pkt,a najwiekszy chyba minus tego spotkania to pan drukarz Stefanski
pozdRo

Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mecz wg mnie super... może gra nie była idealna, ale emocje i... happy end.
Brawo Pilarz - raz obronił 3 pkt dla Ruchu, dwa zespół nabierze pewności. Dziękuję.
Niedzielan - życza mu, żeby strzelił se brama, ale dla mnie to bez znaczenia, zaliczył asyste i wymęczył obrońców, tak trzymać.
Sobiech - jak dla mnie napastnik z prawdziwego zdarzenia.
Reszta zespołu robiła co trzeba, jest OK.
Jeśli chodzi o przebieg gry, to w 100% się zgadzam z Fornalikiem, ja na Nowackiego osobiscie już nie moge patrzeć, sorry. Zagraliśmy 442, moim zdaniem zejście Straki rozwaliło nam gre. Moim zdaniem trzeba było grać dalej to samo i strzelić drugą bramę, a dopiero potem zmiany - cóż, na kontuzje nie ma rady. Ustawienie Nowackiego za Niedzielanem odcięło Niedzielana od podań, bez sensu. Widocznie chłopaki nie sa jeszcze w stanie tak zapier**lać przez cały mecz.
Mam nadzieję, że Straka będzie grał.
Ciekawe, co zagramy na wyjeździe???? Może wersja z Fabusem? Wszystko w głowie trenera.
Brawo Pilarz - raz obronił 3 pkt dla Ruchu, dwa zespół nabierze pewności. Dziękuję.
Niedzielan - życza mu, żeby strzelił se brama, ale dla mnie to bez znaczenia, zaliczył asyste i wymęczył obrońców, tak trzymać.
Sobiech - jak dla mnie napastnik z prawdziwego zdarzenia.
Reszta zespołu robiła co trzeba, jest OK.
Jeśli chodzi o przebieg gry, to w 100% się zgadzam z Fornalikiem, ja na Nowackiego osobiscie już nie moge patrzeć, sorry. Zagraliśmy 442, moim zdaniem zejście Straki rozwaliło nam gre. Moim zdaniem trzeba było grać dalej to samo i strzelić drugą bramę, a dopiero potem zmiany - cóż, na kontuzje nie ma rady. Ustawienie Nowackiego za Niedzielanem odcięło Niedzielana od podań, bez sensu. Widocznie chłopaki nie sa jeszcze w stanie tak zapier**lać przez cały mecz.
Mam nadzieję, że Straka będzie grał.
Ciekawe, co zagramy na wyjeździe???? Może wersja z Fabusem? Wszystko w głowie trenera.
- tomello
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czyli co, grywa końcówki - młody obiecyjący, już czwarty sezonRoni2580 pisze: P.S Janoszka gral 10 min wiec nie ma co go oceniac

wie ktoś, ile meczów pauzuje Grodzicki?
Ostatnio zmieniony 14 sie 2009, o 20:49 przez scaneRboy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Andrzej to je klasa sama dla siebie po takich meczach widac roznice pomiedzy liga polską a zachodnimi styknie zoboczyc jak on sie ruszo po boisku i widac ze cos osiągnol w karierze 
PILARZ hehehehehe po Andrzeju i Strace najlepszy chop
reszta hmmmmmm Sobczak na plus bo strzelo tory i tego sie od niego wymaga
Brzyski tez ok balaz staro sie ale nie wszystko mu wylazi reszta raczej przecietnie ale liczy sie zwyciestwo:)
ceniając naszych grajków mysla ze mogemy naprawde w tym sezonie cos osiągnąc potrzeba ino jeszcze chopa do pomocy co by w przypadku Szeryfa i Straki mog ich zastąpic
aaa no i Sadlok tez na plus poradził sobie bardzo dobrze dzisiaj

PILARZ hehehehehe po Andrzeju i Strace najlepszy chop
reszta hmmmmmm Sobczak na plus bo strzelo tory i tego sie od niego wymaga

ceniając naszych grajków mysla ze mogemy naprawde w tym sezonie cos osiągnąc potrzeba ino jeszcze chopa do pomocy co by w przypadku Szeryfa i Straki mog ich zastąpic
aaa no i Sadlok tez na plus poradził sobie bardzo dobrze dzisiaj

- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: