19.04.2009 godz. 16:00 Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów
- seba7802
- Kontakt:
Jagielonia jest silna u siebie, ale mam nadzieje ze mobilizacja naszej drużyny bedzie na najwyzszym poziomie.
polityka zarzadu jest dla mnie czarna magia...
Chce wierzyc ze chca dobrze i maja jakis ukryty plan ktory pozwoli RUCHOWI byc na szcytach.
Chca w to wierzyc.....
Mam nadzieje na trzy punkty.
polityka zarzadu jest dla mnie czarna magia...
Chce wierzyc ze chca dobrze i maja jakis ukryty plan ktory pozwoli RUCHOWI byc na szcytach.
Chca w to wierzyc.....
Mam nadzieje na trzy punkty.
-
- Kontakt:
Chooooj z wynikami Nieiescy jestesmy z Wami !!!
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dla mnie i remis byłby tam dobrym wynikiem pod warunkiem, e potem potwierdzimy go wygraną u siebie. Cho oczywiście normalne, że powinni gra o trzy punkty. I mam nadzieje, że będzie to troche inaczej wygląda niż w ostatnich meczach, gdzie przez 90 minut nasi piłkarze stworzyli może ze dwie składne akcje.
A najbardziej to mnie denerwuje takie podejście jedziemy daleko będziemy zmęczeni, na stronie oficjalnej mamy cięzkich przeciwników zdobędziemy mało punktów. Jakby rzeczywiście za wczasu przygotowywali na porażki.
A najbardziej to mnie denerwuje takie podejście jedziemy daleko będziemy zmęczeni, na stronie oficjalnej mamy cięzkich przeciwników zdobędziemy mało punktów. Jakby rzeczywiście za wczasu przygotowywali na porażki.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
ostatnio Straka grywo w meczach z M.E a że ktos go dol do swojej 11 np. jo, to nie znaczy ze zaro musi grac od poczatku albo caly szpil bo moze zagrac 45 min. proste podobnie jest z tym ze nikt nie wytypuje takiej 11 jak Pietrzak bo co szpil je inno , mozliwe ze w ataku zagro dzis np. Nowacki19HKS20 pisze:2 sprawa- Jak wy możecie w swoich "11" dawać Strake??

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A dlaczego nie możemy go dac do pierwszej 11? Grał już w meczu młodej ekstraklasy. Trenuje już normalnie z pierwszym zespołem na pełnych obrotach.19HKS20 pisze:dobry trans! na Kazdym kroku trzeba przypominać że grają nie tylko dla kasy , sławy i dla siebie ale też dla nas!!!
2 sprawa- Jak wy możecie w swoich "11" dawać Strake?? Chłop po kontuzji nigdy nie wytrzyma całego meczu, a jak z jego formą nie grał w bale bardzo długo!!! Zastanówcie się lepiej! Myślicie że zagrał pare dobrych meczy to już jak wyleczy kontuzje to dawać go... echhh
Taka sama sytuacja była w Ślasku Wrocław Łukasiewicz zagrał po ciezkiej kontuzji w meczu Młodej Ekstraklasy i odrazu został wystawiony do szpilu z Górnikiem. Straka jest dobrym pomocnikiem i sobie poradzi to nie junior żeby czekac az sie ogra. My tu walczymy o utrzymanie.
- blue blood
- Kontakt:
widza napiecie wsrod kibicow bo i mecz wazny i wiadomo o co gromy to sie niy dziwia ale jagiellonko jestes gosciem na tym forum wiec troche sie powstrzymaj ok
a prywatnie do Jagi tez nic nie mam arecz przeciwnie nutka sentymentu po sztamie ktorej ty zapewne nie pamietasz

Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czyli na lewą pomoc zostaje Brzyski.. tylko wtedy kto na lewą obronę..Brakuje na niej dwóch kluczowych zawodników, Marcina Zająca, któremu odnowił się uraz kolana, oraz Pavola Balaża, który wczorajszy dzień spędził na stole u masażysty. Na szczęście nie są to na tyle poważne urazy, aby wykluczyły z gry na dłuższy okres czasu

-
- Kontakt:
1. Grzyb - Grodzicki - Kieruzel - SadlokLukas89 pisze:Czyli na lewą pomoc zostaje Brzyski.. tylko wtedy kto na lewą obronę..Brakuje na niej dwóch kluczowych zawodników, Marcina Zająca, któremu odnowił się uraz kolana, oraz Pavola Balaża, który wczorajszy dzień spędził na stole u masażysty. Na szczęście nie są to na tyle poważne urazy, aby wykluczyły z gry na dłuższy okres czasu
2. Nykiel - Grodzicki - Sadlok - Adamski
3. Grzyb - Grodzicki - Sadlok - Nykiel
Jakoś tak to bedzie wyglądało
-
- Kontakt: