Polonia Bytom - RUCH Chorzów 27.04.2008 godz. 20:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#76 Post autor: jalboss » 26 kwie 2008, o 11:29

Co do meczu to już chyba wszystko powiedziane.
Dla mnie osobiście gra Fabusza w ostatnich szpilach to będzie nieporozumienie, juz wszyscy wiedzą, że Ruch gra na Fabusza a on potem próbuje odgrywać. Radolski w każdym meczu ma ta samą taktykę.
Widać kompletny brak napastnika, ci co grają z przodu to grają tylko na pozycji "napastnika" lecz im jeszcze sporo brakuje.
Adamski jak zwykle oprócz dobrych interwencji ma też takie "podnoszące ciśnienie" lecz chyba nie mamy nikogo innego lepszego. Pilarz = nr 1.
No i te przestoje, normalnie grają wtedy jak dzieci u mnie w przedszkolu.
Nadal uważam, że Radolski jest do zwolnienia po tym sezonie.

A i jeszcze pare słów o kibicach Polonii. Skorzystałem z zaproszenia kumpeli (jakbyście ją widzieli to tez byście nie odmówili :hyhy: ) i poszedłem na sektor miejscowych, tzw. 1 - rodzinny.
Powiem krótko - jestem w szoku - każdy, nieważne czy małe dziecko czy dziadek, przykłada się do dopingu, do tworzenia oprawy i potrafia sie tym bawić. Na sektorze ganiało dwóch chłopaczków i prowadzilo doping i tworzyli oprawę (rozdawali baloniki, wstążki, potem wszystko pozbierali, rzucali hasła do dopingu), a na końcu przelecieli z puszka po sektorze i mało kto czegos nie dorzucił do oprawy. :padam:
Ciekawe kiedy u nas będzie tak to wyglądało :niepewny:

A i jeszcze jedno - Kopel jedź do Bytomia zobacz tą murawę, a ta trybuna 1 tez jest ok.!!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

inside
Kontakt:

#77 Post autor: inside » 26 kwie 2008, o 11:48

Mecz jak mecz drużyn o ... właśnie liczyłem że Ruch będzie lepszy.
Jeżeli chodzio szpil to powiem tak
JEŻELI ADAMSKI BYDZIE DALIJ WYSTĘPOWOŁ W KOSZULCE Z ERKĄ TO JO PRZESTANA ŁAZIĆ NA SZPILE A ŁAŻA OD 7 ROKU ŻYCIA CZYLI JAKIEŚ 27 LOT.
Oto krótko recenzja kopacza Adamskiego:
1. Wyskoki do główki ... mijo sie ze balem widoczny problem ze wzrokiem konieczno wizyta u okulisty moze to pomoże w ocenie lotu piłki
2. Odbiór piłki pozostawio wiele do życzenia czasami przypadkowo sie udo coś wybić junior tysz to potrafi
3. Krycie ... nie ma tej umiejętności
4. Interwencje (ocena łączna) beznadziejne praktycznie zawsze od niego rozpoczyna się sytuacja bramkowa przeciwnika, dodatkowo próba ścięcia zielińskiego (chyba) w polu karnym to był już majstersztyk
5. Prawda jest tako że loto po boisku tak choby boł zinnej dyscypliny
szkoda że nie wyjechoł do Iraku
Nie wiem co jest grane że durś gro nie wierza że Grodzicki jest słabszy widocznie mo jakiś wpływ na trenerów :/

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#78 Post autor: Zip » 26 kwie 2008, o 12:53

Znowu się zaczyna narzekanie na Adamskiego. Właśnie z nim jest pewien problem bo on gra strasznie nierówno, dobre mecze przeplata złymi i na odwrót. Jak zawali coś to wszyscy na niego narzekają a jak zagra dobrze to wszyscy go chwalą. Tak już gra, może będzie dobry jak zmiennik ale wg. mnie też nie nadaje się do pierwszego składu :zdegustowany:
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#79 Post autor: Lutz » 26 kwie 2008, o 12:58

Jak zawali coś to wszyscy na niego narzekają a jak zagra dobrze to wszyscy go chwalą
No to bydymy robić na odwrót - jak dobrze zagro to go zjebiemy a jak co sp***doli to pochwolymy :rotfl:

ZIBI13
Kontakt:

#80 Post autor: ZIBI13 » 26 kwie 2008, o 13:08

Wynik nie jest najgorzszy ,trzeba koniecznie kupic dwuch napastnikow,szybkich i skutecznych a ci kosztuja,poprostu nie ma ataku ,zero,a mysle ze beda okazje brac z Korony itd.Jak by Fabusz miol kolo siebie Sikore albo chociarz Podstawka to by umieli doskoczyc do tych pilek.Jezierski juz nie zagra,Janoszka fajno technika ale mocniejszy wiater go przewraca musi nabrac sily ,Cwielag w takim przpadku moze wchodzic na koncowki,tylko kupienie dwuch napadziorow ale dobrych sprawdzonych moze nas uratowac od nerwow w przyszlym sezonie.Meze Marcina Robaka z Kielc ,moze by sie u nas rozstrzelol a jest w zasiegu finansowym itd. Nie jest zle ,bedzie lepiej. :padam:

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#81 Post autor: m-p » 26 kwie 2008, o 13:11

Adamski nie jest jedynym zawodnikiem ktory gra nierowno. Jego bledy są jednak najbardziej rażące. Szczerze pisząc to wieksząsc naszych grajkow gra od przypadku do przypadku. Jak niedokladnie podaje Nowacki, jak niecelnie strzela Ćwielong, jaką nieudolnosc pilkarska prezentuje Janoszka. Do tego dochodzi brak rasowego napastnika. Ile razy Fabusz dogrywa do nikogo?Gdzie jest ten pewniak Baran z poprzednich sezonow?
Te pytania nie odnoszą sie tylko do meczu z Polonią ale do całej rundy (derby to wyjątek )!

Raulito
Kontakt:

#82 Post autor: Raulito » 26 kwie 2008, o 13:12

NIe wiem czy tez macie takie wrazenie ale dla mnie najlepszy chop w Ruchu to był Pulo :przestraszony: ale jak co to tylko moja opinia :)
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: gerhat » 26 kwie 2008, o 13:35

Fabusz zagroł słabo ale to nie był mecz dla niego. Przy stoperach Poloni wygladoł jak konus, a pilnującu go Dziółka jest nie tylko dobry w powietrzu ale ma szybkość i dobrze gra dołem, więc atuty Fabusza zostały zniwelowane do zera i moim zdaniem w tym meczu na szpicy powinien zagrac Pepe.

Dla mnie najsłabszym zawodnikiem u nas był jednak Baran, to cień chopa z tamtego sezonu, szybkosciowe zero, wiekszość interwencji spóźnionych. Adamski mimo interwencji trochę zawałowch zastopował wiele akcji, a taki juz ma styl że czasami wydaje się że jego zagrania sa rozpaczliwe, momo wszystko bez niego nasza obrona byłaby jak sito.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#84 Post autor: spyru » 26 kwie 2008, o 15:58

Jak dla mnie to wyglądało to słabo. Cieszy połowicznie jedynie wynik, bo przybliża nas do utrzymania w lidze.

stan01
Kontakt:

#85 Post autor: stan01 » 26 kwie 2008, o 16:10

Jeśli chodzi o Adamskiego, to podpisuję się pod tym co napisał gerhat:
"Adamski mimo interwencji trochę zawałowch zastopował wiele akcji, a taki juz ma styl że czasami wydaje się że jego zagrania sa rozpaczliwe, mimo wszystko bez niego nasza obrona byłaby jak sito." Wg mnie 100% racji.

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#86 Post autor: cisiu » 26 kwie 2008, o 17:09

Lutz pisze:
Jak zawali coś to wszyscy na niego narzekają a jak zagra dobrze to wszyscy go chwalą
No to bydymy robić na odwrót - jak dobrze zagro to go zjebiemy a jak co sp***doli to pochwolymy :rotfl:
to je nojlepsze z tego wszyskego!!! :hyhy: :hyhy:

PS Adams do ataku tak jak na Wiśle :P
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

RudaSlaska7
Kontakt:

#87 Post autor: RudaSlaska7 » 26 kwie 2008, o 19:57

1-1 z Polonia jest super.
Niebiescy tylko tak dalej :)

teraz z Legia w plecy i spiewy po meczu"ch** z wynikami NIEBIESCY jestesmy z wami - brakowalo mi tego po meczu :rotfl: "
potem z ŁKS kiery w formie po meczu Radolski gratuluje trenerowi ŁKS...

a po Jagielloni jak nie daj boze zlecemy chca widziec miny tych wszystkich co przez ostatnie pora kolejek spiewali "ch** z wynikami" :]
wy chyba serio chcecie lazic na 2 liga.
no ale trudno wyrasto zy mie drugi Lutz ( ;) )
pozdRo

SODA's
Kontakt:

#88 Post autor: SODA's » 26 kwie 2008, o 20:32

spokojnie bydzie super ..jesteśmy najlepsi !!!!!!!!!!!
RUCH Chorzów Polska

kijop666

#89 Post autor: kijop666 » 26 kwie 2008, o 21:10

wszyscy ino torbicie na Adamskigo!!
wedug mie to nojlepszy chop na bojsku,przi jego interwyncjach niy było sie ło co martwić,jedyny chop z jajami!!
powiym jesce jedno....wiyncy takich fussbalerof we RUCHU!!

PS.
Adams(profesore) ić sie lepi do iranu,abo kaj tam ześ mioł iść,ino dej pozor,bo tam cie bydom barzi ścigać niż Osamy bin....!!
RUCH Chorzów....BRAMA DO INNEGO WYMIARU
CHELSEA FC...
ATLETICO MADRID...

waski
Kontakt:

#90 Post autor: waski » 26 kwie 2008, o 21:17

ODPOWIEDZ