Dla mnie osobiście gra Fabusza w ostatnich szpilach to będzie nieporozumienie, juz wszyscy wiedzą, że Ruch gra na Fabusza a on potem próbuje odgrywać. Radolski w każdym meczu ma ta samą taktykę.
Widać kompletny brak napastnika, ci co grają z przodu to grają tylko na pozycji "napastnika" lecz im jeszcze sporo brakuje.
Adamski jak zwykle oprócz dobrych interwencji ma też takie "podnoszące ciśnienie" lecz chyba nie mamy nikogo innego lepszego. Pilarz = nr 1.
No i te przestoje, normalnie grają wtedy jak dzieci u mnie w przedszkolu.
Nadal uważam, że Radolski jest do zwolnienia po tym sezonie.
A i jeszcze pare słów o kibicach Polonii. Skorzystałem z zaproszenia kumpeli (jakbyście ją widzieli to tez byście nie odmówili

Powiem krótko - jestem w szoku - każdy, nieważne czy małe dziecko czy dziadek, przykłada się do dopingu, do tworzenia oprawy i potrafia sie tym bawić. Na sektorze ganiało dwóch chłopaczków i prowadzilo doping i tworzyli oprawę (rozdawali baloniki, wstążki, potem wszystko pozbierali, rzucali hasła do dopingu), a na końcu przelecieli z puszka po sektorze i mało kto czegos nie dorzucił do oprawy.

Ciekawe kiedy u nas będzie tak to wyglądało

A i jeszcze jedno - Kopel jedź do Bytomia zobacz tą murawę, a ta trybuna 1 tez jest ok.!!