Mody Fornalik niby zostaje !!Morris pisze: myślę ze dobrym pomysłem byłoby spotkanie Radolskiego z Wleciałowskim. Z tego co donoszą gazety to nowy trener będzie wiedział o zespole tyle co zobaczy z dostarczonych Mu kaset z meczami zespołu. Wleciałowi zależy na Ruchu i pewnie na takie spotkanie by przystał, "góra" powinna o tym pomyśleć i to jak najprędzej, sam zapis wideo to nie wszystko.
Dusan Radolsky nowym trenerem Ruchu Chorzów
- L.G
- Kontakt:
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja mimo przywiązania do barw Ruchu powiem, że cieszę się że trenerem będzie człowiek spoza "niebieskiej rodziny". Ciarki mnie przechodzą po plecach jak wypowiadam to hasło, bo niestety kojarzy mi się z Sycylią ale w jej najgorszym wydaniu. Gdzie panuje nepotyzm i kolesiostwo. Przez parę lat ta "niebieska rodzinka" ciągnęła Ruch na dno. Prosze zobaczyc jak wyszedł na tym Fornalak w Ruchu. Jak tylko zamienił "... rodzinkę" na jej brak w Polonii - ekstraklasa. Gdyby Wleciał nie rozbił tego towarzystwa to Ruch dalej ciągnąłby się po piasku. Duszan Radolski jest z zewnątrz i u niego grać będą napewno aktualnie najlepsi .

Wciąż czekam na
kolejne "GWIAZDY"
na koszulkach
kolejne "GWIAZDY"
na koszulkach