Gks-Ruch 1:0
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
mosz racja,po leku,moze za jakies 90 lot bydziecie mieli majstra!choc i w to watpia!!!AC/DC pisze:NO TO ZAS 3 PKT DO PRZODKA. CZEKALIŚMY JUŻ TYLA LOT TEROZ PORA NA MAJSTRA.....JO MOM ŻÓŁTE SERCE I ZIELONO CZARNA KREW
PO LEKU CHOPY PO LEKU A MAJSTER BYDZIE JESZCZE W TYM WIEKU
WOJOWNICY ROCZNIK 75
gieksa wela mocie mistrzow????????????
mniej niz zerooooooooo,mniej niz zerooooooooooooooo:

- radzion
- Kontakt:
no wlasnie trafilismy w czuly punkt zrobilismy to rozmyslnie w odpowiednim czasie ... kiedys dospel zniknie i znowu bedziecie tylko dziewczynkami i nie mow co by bylo gdyby jest co jest dopierdalamy se na wszytkich frontach wiec nie widze powodu czemu nie mielibysmy wykorzystac takiej okazji mam nadzieje ze zrozumiales ze to tylko jedna z form zwalczania sieMuerte_NFG pisze:Nie chce mi sie zas logowac (w ogole cos dziwnie mi to forum chodzi!) wiec jako gosc.
Fana ktora wisiala - "Łowcy smieRdzieli" to zupelnie inna sprawa jakbyscie ryczeli tak jak kiedys cos o dziewczynach to bardziej by nas walilo. A tu trafiliscie w czuly punkt. Nie zycze wam takiego dospelu jako sponsora... ale moze wtedy byscie skumali jak bardzo to zjebaliscie.
ps. chociaz w sumie was rozumiem wasze ciagle przypominanie ze to nie honorowe to tez forma walki wiec zamykam temat
dziewczyny!!! dziewczyny!!! ...
gIEKSA JESTESCIE je***e ku*** I LESZCZE
dospele to cwele aheja heja ho
dziewczyny!!! dziewczyny!!! ...
dospele to cwele aheja heja ho[/quote]
dupsele mosz racja mody
je*** dupspel je***
A i tak wos przaje śmierdki ofen
Bo na solo to z kożdym sie dogadom niebieski ino tak na necie to kożdy kozaczy.
Bieremy po biksie i jazda z ku***mi, żydkami.
GELB GRUNN SCHWARZ KOLOREN KATTOWITZ HAT...
dospele to cwele aheja heja ho[/quote]
dupsele mosz racja mody
je*** dupspel je***
A i tak wos przaje śmierdki ofen
Bo na solo to z kożdym sie dogadom niebieski ino tak na necie to kożdy kozaczy.
Bieremy po biksie i jazda z ku***mi, żydkami.
GELB GRUNN SCHWARZ KOLOREN KATTOWITZ HAT...
- L_M
- Kontakt:
Podczas środowego zebrania Kolegium Sędziów PZPN postanowiło odsunąć od prowadzenia meczów w czterech kolejnych terminach Zbigniewa Marczyka, który w spotkaniu GKS Katowice - Ruch Chorzów uznał nieprawidłowo zdobytego gola. - Marczyk wypaczył wynik, bo spotkanie zakończyło się wynikiem 1:0. Dlatego nie będzie brany pod uwagę przy ustalaniu obsady w kolejnych spotkaniach - wyjaśnia odpowiedzialny za obsadę sędziowską w polskiej lidze Leszek Saks.
- Schlesien
- Kontakt:
Facet nie posedziuje paru meczow a punkty i tak zostaly przy Bukowej. Oby te punkty nie byly nam az tak potrzebneMarczyk wypaczył wynik, bo spotkanie zakończyło się wynikiem 1:0. Dlatego nie będzie brany pod uwagę przy ustalaniu obsady w kolejnych spotkaniach - wyjaśnia odpowiedzialny za obsadę sędziowską w polskiej lidze Leszek Saks.

Co z tego?? Punktów i tak nikt nie zwróci. To też nie jest pierwszy raz, kiedy sedzia po prowadzeniu zawodów z Ruchem zostaje odsunięty od I-szej ligi.
Ale co to da???? Ta banda z PZPNu zawsze w pewnym stopniu wypacza wyniki. Przykład: wykartkowana Odra po meczu z Groclinem (czemu - sedzia z warszawy(specjalnie malą literą, bo nie mam szacunku do niej), a kolejny mecz Odra gra z Legią...)
Ale co to da???? Ta banda z PZPNu zawsze w pewnym stopniu wypacza wyniki. Przykład: wykartkowana Odra po meczu z Groclinem (czemu - sedzia z warszawy(specjalnie malą literą, bo nie mam szacunku do niej), a kolejny mecz Odra gra z Legią...)