Stroje
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: Stroje
Przydalaby sie jakos odmiana. Bo te co są od kilku sezonów nie zachwycaja. Warto by te popracować nad herbem. Haft się nie odklei tak jak ostatnio Kuswikowi 

-
- Kontakt:
No trzeba popracować nad nimi bo coś słabo było w tym ostatnim sezonie. Koszulki nie chciały wygrywać. A to duże zmartwienie
-
- Kontakt:
To zależy. Na wiosna koszulki były na plus. Idzie pedzieć, że to jeden z udanych transferów wiosnąKibic1983 pisze:No trzeba popracować nad nimi bo coś słabo było w tym ostatnim sezonie. Koszulki nie chciały wygrywać. A to duże zmartwienie

A tu rozpiska:

-
- Kontakt:
zeby zmienic stroje na lepsze, trzeba by zmienic marke, bo z adasia NIC fajnego w kolorze niebieskim nie ma. Kokott albo Colo 

- Radvan138
- Kontakt:
pewnie ze jest. ino ze my bieremy kolekcja katalogowo. jak by my mieli dedykowano to by nie bylo problemu z kolorem. te co sa sa ok. ino niech cos zrobia z herbem. bo ta naprasowanka to je tragediaRuchChorzów1920 pisze:zeby zmienic stroje na lepsze, trzeba by zmienic marke, bo z adasia NIC fajnego w kolorze niebieskim nie ma. Kokott albo Colo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak kiedyś poruszałem ten wątek w sklepiku klubowym to mi powiedziano, że piłkarze boją się o swoje sutki stąd minimum elementów haftowanychScypion pisze:Przydalaby sie jakos odmiana. Bo te co są od kilku sezonów nie zachwycaja. Warto by te popracować nad herbem. Haft się nie odklei tak jak ostatnio Kuswikowi

Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
Ta wersja utrzymuje się od 2010 rokuKujav pisze:Jak kiedyś poruszałem ten wątek w sklepiku klubowym to mi powiedziano, że piłkarze boją się o swoje sutki stąd minimum elementów haftowanychScypion pisze:Przydalaby sie jakos odmiana. Bo te co są od kilku sezonów nie zachwycaja. Warto by te popracować nad herbem. Haft się nie odklei tak jak ostatnio Kuswikowi

-
- Kontakt:
No, przecież teroz mocie na świeżo na stronie głównej przy artykule o pożegnaniu Maliny filmik z bramy z Lechią, te plastry na nikotynowe nie wyglądają to je jak widać u piłkarzy wrażliwa tkanka, narząd(?),czy co to tam je19aRtuR20 pisze:Ta wersja utrzymuje się od 2010 rokuKujav pisze:Jak kiedyś poruszałem ten wątek w sklepiku klubowym to mi powiedziano, że piłkarze boją się o swoje sutki stąd minimum elementów haftowanychScypion pisze:Przydalaby sie jakos odmiana. Bo te co są od kilku sezonów nie zachwycaja. Warto by te popracować nad herbem. Haft się nie odklei tak jak ostatnio Kuswikowi
-
- Kontakt:
Tylko niektóre propozycje Colo na 2015 rok.
Osobiście najbardziej podoba mi się ta ostatnia.

Osobiście najbardziej podoba mi się ta ostatnia.

-
- Kontakt:
ta tez spoko, razem z gaciami cos ala pasiak.

-
Colo nie wchodzi w rachubę, zapomnieliście, że ostatni nasz kontrakt z nimi skończył się sprawą w sądzie?
-
- Kontakt:
Niemcy też byli kiedyś naszymi największymi wrogami adziś dostajemy od nich LeopardyRoni2580 pisze:Colo nie wchodzi w rachubę, zapomnieliście, że ostatni nasz kontrakt z nimi skończył się sprawą w sądzie?

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
akurat nigdy się nie dogodzi wszystkim bo jest to rzecz gustu, z adasia są sztampowe to fakt, ale to coś tu wkleił z colo to do mnie jest jakieś futurystyczne badziewie, choć pewnie jo je za mało nowoczesny.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
a to są na pewno męskie stroje?heli pisze:akurat nigdy się nie dogodzi wszystkim bo jest to rzecz gustu, z adasia są sztampowe to fakt, ale to coś tu wkleił z colo to do mnie jest jakieś futurystyczne badziewie, choć pewnie jo je za mało nowoczesny.
bo wyglądają jakby były z Seria A albo innej Ligue1..