Już to słyszałem przed Puszczą , taki Radomiak może przegrać , zremisować i wygrać my w tym czasie możemy remisować nawet trzykrotnie i w sumie oni i tak będą o punkt do przodu . Niestety mamy po 12 kolejkach jedno zwycięstwo

Już to słyszałem przed Puszczą , taki Radomiak może przegrać , zremisować i wygrać my w tym czasie możemy remisować nawet trzykrotnie i w sumie oni i tak będą o punkt do przodu . Niestety mamy po 12 kolejkach jedno zwycięstwo
Taa. I ugramy tu 6-8 pkt optymistycznie, a musimy co najmniej 10.
Podaj przykłady tych perspektywicznych trenerów do wziąć bo jestem ciekawpedro-sbl pisze: ↑29 paź 2023, o 17:06Mysla, ze do konca rundy poczekac z decyzjami. Jesli niy zblizymy sie znacznie do pozostalych druzyn, bydzie trzeba pozegnac z obecnym sztabem. Fajny, sympatyczny chop, swoja robota w nizszych ligach zrobil. Natomiast po 12 kolejkach, niy ma u nos nawet podstawowych mechanizmow, niy ma pomyslu jak naprawic obrona, w ataku prezentujemy surowy i prosty fusbal. Abfale ze zadku, cufal z przodku, tak my gromy. Oboz przygotowawczy + 2 przerwy reprezentacyjne, dalyj tyn som kartoflany fusbal.
Slask kiery wczorej nawet mentalnie sie niy stawil na szpilu, samym wycwiczonymi mechanizmami strzelil nom 2 tory. 21 latek, na stojaco strzelo nom tora![]()
W zima, dac da kadra jakiemus perspektywicznemu trynerowi, utrzymie to utrzymie, jesli niy to chocioz narychtuje kadra na 1 liga. Ze Skrobaczem spadnymy.
Sorry ale frustrujace jest to jak my funkcjonujemy.
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, Bing [Bot], klimz(R)owiec, Majestic-12 [Bot], nołnejm, Stasiu19R20 i 77 gości