nie zauważyłem, widać jestem kolejnym daltonistą na forum. Muszę odstawić spożywanie laciYego pisze:Elmer to nie żółte z dodatkiem zielonego i czarnego tylko złote z dodatkiem niebieskiego.

nie zauważyłem, widać jestem kolejnym daltonistą na forum. Muszę odstawić spożywanie laciYego pisze:Elmer to nie żółte z dodatkiem zielonego i czarnego tylko złote z dodatkiem niebieskiego.
Przecież Ruch będzie grał na niebiesko - Chodzi o jeden komplet strojów, który nawiązywałby do barw Górnego Śląska. A poza tym to nikt oficjalnie o tym nie mówi i nie pisze. To jest pomysł kibiców, która nie musi wejść w oficjalne życie.Harpo pisze:NIEBIESCY MAJĄ GRAĆ NA NIEBIESKO psia mać !!!
Powariowaliście?? Co to - druga Barca w jaskrawo-sraczkowatych kolorach ?!![]()
dokładnie...Lukas89 pisze:Przecież Ruch będzie grał na niebiesko - Chodzi o jeden komplet strojów, który nawiązywałby do barw Górnego Śląska. A poza tym to nikt oficjalnie o tym nie mówi i nie pisze. To jest inicjatywa kibiców, która nie musi wejść w oficjalne życie.Harpo pisze:NIEBIESCY MAJĄ GRAĆ NA NIEBIESKO psia mać !!!
Powariowaliście?? Co to - druga Barca w jaskrawo-sraczkowatych kolorach ?!![]()
specjalno oferta w kataloguheR Fik pisze: Czy wie ktos moze co w naszym Klubie ma wplyw na wzor trykotow?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 41 gości