Ruch Chorzów w Młodej Ekstraklasie
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chopy to je modo ekstraklasa, chopcy sie majom ogrywać coby byli gotowi do gry w ekstraklasie.To w nij ogrywali sie Sobiech, Sadlok, Janoszka i grajom dzisiej w piyrszej drużynie a wyniki, mie sie zdo że niy som aż taki ważne.praca z młodzieżą w naszym klubie ukłodo sie niyźle Stefański, Lisowski, Lesik, Flis, Struski, Kieruzel,Brzozowski i Goncerz jo mom nadzieja że za jaki 2-3 lata te chopy bydom stanowić o sile Ruchu.Ruchu kery mom nadzieja przez długie lata zagości w czołówce ekstraklasy

niy potrzebna mi jest k.... niy potrzebna mi dziewczyna.Moja miłość to Ruch Chorzów ukochana ma drużyna
- L.G
- Kontakt:
tyla, że jako jedyni gromy rzeczywiście modymi. ( dla porównania: Sasin, Ślusarski, Wasiluk (wiela łon kosztowoł ? bańka ?), Klich !!!!!!, Kaszuba, Ovseannicov !!!! Merda )bzk pisze:Jak dla mnie tam potrzeba kogoś kto tych chłopaków jakoś nastawi do meczu porządnie. Skład jak na ME mamy chyba najmocniejszy... nie wiem jakim cudem takie Zagłębie może być przed nami.
Z ty drużyny ciągle ktoś odchodzi (bo od tego jtyż ta drużyna jest jest) a durch jest na szpicy. Dejcie chopcom spokoj, tu niy chodzi o majstra rok po roku
A co do Pietrzaka, to weźcie się ku*** odpierdolcie. Z piyrwszom mu niyszło fakt (a i tak boł lepszy od Duszana taktika zesrana), a przypomnijcie sie jak grała MESA, zanim się "zaczął wtrącać" do tego co wyczynioł Michalski.
Co do nikerych to Pietrzak jest winny wszyskiemu, koklusz i gradobicie tyż.
Akurat zeszłoroczny majster to przede wszyskim zasługa Pietrzaka.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
pomimo tego na kożdym MESY tyż boł.Ridej1920 pisze:Jego zasługa?Przecież od 5 do 25 kolejki włącznie był trenerem pierwszego zespołu
Sprawdź sie jak grała naszo MESA, zanim Pietrzak prziszoł na koordynatora i co sie stało potym - sezon zanim zostali mistrzem.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
- milanos
- Kontakt:
Teraz rozpoczęła się transmisja meczu z Cracovią i aż 9 zawodników z Cracovii łącznie z podstawowego składu i rezerwy, to zawodnicy z seniorskiej drużyny. Aż 6 z nich grało ostatnio w podstawowej jedenaste w meczu z Arką tydzień wcześniej
Komentatorzy się aż śmiali że drużyna ME chce się zemści za tą porażkę 4:1 z przed 2 dni.
Więc ten remis 1;1 nie jest taki zły
Komentatorzy się aż śmiali że drużyna ME chce się zemści za tą porażkę 4:1 z przed 2 dni.
Więc ten remis 1;1 nie jest taki zły

- ObeRschlesien
- Kontakt:
Dokladnie duzo zasluga Pietrzaka w wywalczeniu M.E majstra ale jakos malo sie otym godalo nie wiem czemu... wystarczylo przyjsc na M.E i zoboczyc kto na lawce dyryguje i co chwila rycol po nich jak grali.......
Co do Craxy to na poczatku bylech wkur. ze M.E tak ciulato gro ale faktycznie jak potym uslyszolem sklad to żal .... M.E a tak 3/4 1 skladu w ostatnim szpilu pojebane to.. i tyz zaro mi do gowy przyszlo ze chcieli si echyba zemscic za te 4-1
Co do Craxy to na poczatku bylech wkur. ze M.E tak ciulato gro ale faktycznie jak potym uslyszolem sklad to żal .... M.E a tak 3/4 1 skladu w ostatnim szpilu pojebane to.. i tyz zaro mi do gowy przyszlo ze chcieli si echyba zemscic za te 4-1

- ch-R
Byłem wczoraj na tym meczu . W pierwszej połowie to praktycznie siedzieliśmy na Cracovii w drugiej już nie było tak wesoło . A Stefański był na 100% faulowany w polu karnym. I dejcie spokój chopcom niech sie grają i rozwijają .
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów w Młodej Ekstraklasie
Śląsk- Ruch 0:1 46 Korzeniowski
-
-
Wygrali 2:1 super!
-
chopcy 34 minuta a Ruch wygrywa 3 : 0
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Ja 3-0 do nos narazie a wynik idzie sledzic na http://www.livesports.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; jak wygromy a chyba wygromy to 42 pkt i 4 straty do pierwszego
Ale ich leja 0-5 po 64 minutach
Flis 5', Stefański 27', Lesik 30, Goncerz 39', Stefański 55'
Ale ich leja 0-5 po 64 minutach

Flis 5', Stefański 27', Lesik 30, Goncerz 39', Stefański 55'
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2010, o 20:09 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 4 razy.

-
- Kontakt:
4-0 i koniec pierwszej połowy.... oby w drugiej połowie tyle samo bramek