Działania marketingowe
- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Działania marketingowe
Zauważyłem, że u Nas to funkcjonuje na zasadzie "od wydarzenia do wydarzenia", nie ma chyba planu, żeby działać nad paroma tematami w jednym momencie. Zawsze te parę dni poślizgu jest.
Niebieskie Mysłowice
-
- Kontakt:
Dodatkowo to nasza najwieksza szansa na zagospodarowanie i wychowanie sobie kibiców na tysiącleciu w historii.
Może i 4 lata tam będziemy ale najważniejszy będzie pierwszy rok, trzeba pokazać światu że jest tutaj olbrzymi potencjał na inwestycje w ten klub
Może i 4 lata tam będziemy ale najważniejszy będzie pierwszy rok, trzeba pokazać światu że jest tutaj olbrzymi potencjał na inwestycje w ten klub
-
- Kontakt:
To świetnie... znajomy kupował 3 sztuki i mu powiedziano, że nie ma zniżki na meczówki w tym sezonieBlackSiemce pisze: ↑30 wrz 2023, o 20:15Zniżka jest. Przynajmni jo dostolech. Kupowolech jakoś po 1 czy 2 kolejce personalizowano ze całym
Brandingiem

-
- Kontakt:
Co sądzicie o wymianie różnych pomysłów promowania pierwszego meczu na SŚ? Czasu coraz mniej więc dobrze by było zacząć promować wydarzenie i wykorzystać moment by przyciągnąć nowych kibiców, a może też starych którzy dawno na meczu nie byli. Realnie myślę że na pierwszy mecz 20 000 to jest pewnik bo i przeciwnik dobry i pora atrakcyjna ale powinniśmy celować w 45 000 a do tego już potrzebujemy pełnej mobilizacji.
1. Ogólnie dostępny plakat który każdy mógłby ściągnąć i wydrukować samemu i rozwieszać na osiedlu, siłowni, lokalnej szkole itd.
2. Wydzielić jeden sektor dla szkółek piłkarskich gdzie mogliby pod opieką trenera wejść za darmo lub za symboliczną opłatę. Tutaj nie ograniczalbym się do szkółek śląskich ale zaprosić też szkółki z Łodzi, Krakowa, Torunia.
3. Nawiązanie współpracy z kanałami sportowymi na YouTube jak Michał Pol, Foot Truck, Prawda Futbolu, Tomek Ćwiakala itd. Mogliby zrobić programy o odbudowie Ruchu i o przenosinach na SŚ.
Dajcie swoje pomysły i miejmy nadzieję że uda nam się stworzyć wielkie widowisko o którym będzie głośno w całej Polsce!
1. Ogólnie dostępny plakat który każdy mógłby ściągnąć i wydrukować samemu i rozwieszać na osiedlu, siłowni, lokalnej szkole itd.
2. Wydzielić jeden sektor dla szkółek piłkarskich gdzie mogliby pod opieką trenera wejść za darmo lub za symboliczną opłatę. Tutaj nie ograniczalbym się do szkółek śląskich ale zaprosić też szkółki z Łodzi, Krakowa, Torunia.
3. Nawiązanie współpracy z kanałami sportowymi na YouTube jak Michał Pol, Foot Truck, Prawda Futbolu, Tomek Ćwiakala itd. Mogliby zrobić programy o odbudowie Ruchu i o przenosinach na SŚ.
Dajcie swoje pomysły i miejmy nadzieję że uda nam się stworzyć wielkie widowisko o którym będzie głośno w całej Polsce!
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Uslyszane wczorej w radiu w poznaniu...
Bardzo dobry sposób na podbicie frekwencji i wychowanie nowego pokolenia kibicow
https://www.lechpoznan.pl/lech-tv,7,kol ... 49372.html
Bardzo dobry sposób na podbicie frekwencji i wychowanie nowego pokolenia kibicow
https://www.lechpoznan.pl/lech-tv,7,kol ... 49372.html
Ekipa podwyższonego Ryzyka
-
- Kontakt:
Super sprawa! Teraz na SŚ nie ma już obawy o brak miejsca więc można by praktycznie skopiować ta akcje! 13 000 dzieciaków na meczu robi wrażenie!
- jaRo 1920
- Kontakt:
Z Myszkowskiej akademii jest organizowany wyjazd i szykuje się spora szajka dzieciaków 

-
- Kontakt:
Brawo
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Trzeba by też pomyśleć o jakichś atrakcjach około meczowych, w szczególności dla dzieciaków. Może jakieś malowanie twarzy, baloniki z herbem?
Nie wiem jaki jest koszt wynajmu fotobudki 360 ale widziałem ją na dniach Chorzowa i ludzie stali w kolejce a potem wrzucali takie mini filmiki na insta lub facebooka. Dzięki takim działaniom moglibyśmy zwiększyć zasięgi w social mediach.
Nie wiem jaki jest koszt wynajmu fotobudki 360 ale widziałem ją na dniach Chorzowa i ludzie stali w kolejce a potem wrzucali takie mini filmiki na insta lub facebooka. Dzięki takim działaniom moglibyśmy zwiększyć zasięgi w social mediach.
-
- Kontakt:
6 tysięcy karnetów. nadkomplet robimy z palcem w du*** i dokładamy krzesła na bieżni.pisze: Każdy z karnetowiczów ma do dyspozycji 10 wejściówek na spotkanie ze Śląskiem w cenach obniżonych aż o 50%! Promocyjne bilety można udostępniać tylko NOWYM kibicom, a więc takim, którzy nie figurują w naszej bazie, czyli nie byli na żadnym meczu Ruchu od lipca 2022 r.
a tak serio to namawiać, brać rodziny i nie marudzić. wiadomo, że na kolejnych meczach będzie mniej ludzi, ale choćby kilkanaście % z tego miało zostać już na Ruchu to sukces.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Halo Karnetowicze
Każdy z Was ma do dyspozycji
biletów na mecz ze Śląskiem tańszych aż o 50%! Zapraszajcie rodzinę i znajomych! Zapełniamy @StadionSlaski
!
#RuchNaŚlaskim 
tak myslalem, ze za stosunkowo wysoka cena biletu, pojda promocje

!

tak myslalem, ze za stosunkowo wysoka cena biletu, pojda promocje
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Nic nie zrobi więcej dla promocji, niż zwycięstwo z Pogonią. NIECH KAŻDY MA POCZUCIE, ŻE JUTRO ROBI WSZYSTKO CO JEST W STANIE ŻEBY WYGRAĆ!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Szczególnie brak kibiców gości na SŚ.
Zarząd wizerunkowo po latach pracy nie niego je***ł se w kolana,porażka to mało powiedziane

OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
czy byłbyś łaskawy wyjaśnić nam, skąd konkretnie wiesz, że za tą decyzją stoi zarząd naszego klubu?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Skoro zarząd 3 tygodnie przed szpilem ogłasza działania marketingowe 10 os.x 50% ceny biletu na każdego karnetowicza, oraz chwali się największym sektorem gości w PL, to kto za tym stoi, Pani Renia? Przecież te wszystkie info i działania muszą przez zarząd przejść, nie akceptuje tego cieć na bramie.
I mam wrażenie, że komunikacja na lini Ruch-spółka SŚ jest na poziomie 0.
Wizerunkowo uderza to niestety w nas jako Ruch a co za tym idzie w zarząd, nikt chujów w PL wieszać nie będzie na spółce SŚ.
I mam wrażenie, że komunikacja na lini Ruch-spółka SŚ jest na poziomie 0.
Wizerunkowo uderza to niestety w nas jako Ruch a co za tym idzie w zarząd, nikt chujów w PL wieszać nie będzie na spółce SŚ.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW