Działania marketingowe
-
- Kontakt:
Re: Działania marketingowe
No ale bez jaj żeby czekać miesiąc na meczowka jak tam ktoś wyżej pisoł… to akurat chyba jeden z produktów na którym jest dobry pieniądz.. już sie boja wiela byda czekać bo zamawiolech 3 albo 4 sierpnia 

- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgadzam sięBlackSiemce pisze: ↑12 sie 2023, o 22:36No ale bez jaj żeby czekać miesiąc na meczowka jak tam ktoś wyżej pisoł… to akurat chyba jeden z produktów na którym jest dobry pieniądz.. już sie boja wiela byda czekać bo zamawiolech 3 albo 4 sierpnia![]()

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Nie wiem jak wy ale jo dostol SMS ze już momkroy pisze: ↑12 sie 2023, o 23:14Zgadzam sięBlackSiemce pisze: ↑12 sie 2023, o 22:36No ale bez jaj żeby czekać miesiąc na meczowka jak tam ktoś wyżej pisoł… to akurat chyba jeden z produktów na którym jest dobry pieniądz.. już sie boja wiela byda czekać bo zamawiolech 3 albo 4 sierpnia![]()
czekać miesiąc na meczowje to za dużo!
Do odebrania a zamawiane były jak dobrze pamietom 4 sierpnia
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to dopiero ciekawe, bo jo nadal zero info, jeszcze się okaże, że ostatni będą pierwszymi, a pierwsi ostatnimi
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- zico1920
- Kontakt:
Moja natura jest raczyj spokojno i wyrozumiało i daleko mi do krytykowania szeroko rozumianego Ruchu ale to co sie ostatnio wyrobio w sklepie, to jest jakiś inny wymiar traktowania klienta i swoich obowiązków. Opisza ino jedna sytuacja.
18-lipca syn zamówił sie w eRce bioło meczówka z brandingiem, 3-go sierpnia /czyli w miara gibko jak tu piszom wyżyj koledzy/ koszulka była do odebranio, jednak na miyjscu okazało sie że rozmiar jest niy tyn i o dziwo kolor tyż niy. Dobra, błędy sie zdażajom nawet nojlepszym, poczeko synek trocha dłużyj i tyla. No i dzisiej pojechoł odebrać treska i co sie okazało, jest gotowo ino zaś niebiesko zamiast biołyj. Napiszecie, dobra bier niybiesko i niy marudź i jo by pewnie tak zrobił ale panowie i panie szanujmy sie, skoro wleźli my do elity piłkarsko to marketingowo tyż muszymy. Pisza to ino skuli tego, że skoro tak wyrozumiałego i ugodnego chopa jak jo
to ruszyło, znaczy że coś jest niy tak.
Ekipa Sklep ogarnijcie sie. Z niybieskim pozdrowiyniym, pyRsk.
18-lipca syn zamówił sie w eRce bioło meczówka z brandingiem, 3-go sierpnia /czyli w miara gibko jak tu piszom wyżyj koledzy/ koszulka była do odebranio, jednak na miyjscu okazało sie że rozmiar jest niy tyn i o dziwo kolor tyż niy. Dobra, błędy sie zdażajom nawet nojlepszym, poczeko synek trocha dłużyj i tyla. No i dzisiej pojechoł odebrać treska i co sie okazało, jest gotowo ino zaś niebiesko zamiast biołyj. Napiszecie, dobra bier niybiesko i niy marudź i jo by pewnie tak zrobił ale panowie i panie szanujmy sie, skoro wleźli my do elity piłkarsko to marketingowo tyż muszymy. Pisza to ino skuli tego, że skoro tak wyrozumiałego i ugodnego chopa jak jo

-
- Kontakt:
Kto wie kaj kupić Robotnicze w Końskich albo Opocznie ? Albo kaś w okolicy tych miejscowości
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Sprawa jest prosta. Chcemy profesjonalnego sklepu? Musimy płacic profesjonalne pieniadze profesjonalistom. Tymczasem my postawilismy wszystko na strone sportowa, zapominając ze marketing był druga z nog na ktorej stawał odbudowujacy sie klub. Wiem, ze nie ma kasy, ze to newralgiczny sezon od ktorego wiele zalezy. Ale nie wolno zaprzepascic tego co klub zrobil wokol marketingu przez 3 ostatnie lata.zico1920 pisze: ↑16 sie 2023, o 14:10Moja natura jest raczyj spokojno i wyrozumiało i daleko mi do krytykowania szeroko rozumianego Ruchu ale to co sie ostatnio wyrobio w sklepie, to jest jakiś inny wymiar traktowania klienta i swoich obowiązków. Opisza ino jedna sytuacja.
18-lipca syn zamówił sie w eRce bioło meczówka z brandingiem, 3-go sierpnia /czyli w miara gibko jak tu piszom wyżyj koledzy/ koszulka była do odebranio, jednak na miyjscu okazało sie że rozmiar jest niy tyn i o dziwo kolor tyż niy. Dobra, błędy sie zdażajom nawet nojlepszym, poczeko synek trocha dłużyj i tyla. No i dzisiej pojechoł odebrać treska i co sie okazało, jest gotowo ino zaś niebiesko zamiast biołyj. Napiszecie, dobra bier niybiesko i niy marudź i jo by pewnie tak zrobił ale panowie i panie szanujmy sie, skoro wleźli my do elity piłkarsko to marketingowo tyż muszymy. Pisza to ino skuli tego, że skoro tak wyrozumiałego i ugodnego chopa jak joto ruszyło, znaczy że coś jest niy tak.
-
- Kontakt:
Ja myślę, że sprawy się już dzieją i wkrótce poznamy owoce. Co do pieniędzy, to pamiętaj, że to jest Ruchu i dla wielu pieniądze nie są najważniejsze. Sam zaaplikowałem do Klubu, mimo że na zarobkach bym stracił, o poświęconym czasie już nie wspominając (dobrze, że się nie odezwali, bo pewnie czekałby mnie rozwódScypion pisze: ↑17 sie 2023, o 13:39Sprawa jest prosta. Chcemy profesjonalnego sklepu? Musimy płacic profesjonalne pieniadze profesjonalistom. Tymczasem my postawilismy wszystko na strone sportowa, zapominając ze marketing był druga z nog na ktorej stawał odbudowujacy sie klub. Wiem, ze nie ma kasy, ze to newralgiczny sezon od ktorego wiele zalezy. Ale nie wolno zaprzepascic tego co klub zrobil wokol marketingu przez 3 ostatnie lata.zico1920 pisze: ↑16 sie 2023, o 14:10Moja natura jest raczyj spokojno i wyrozumiało i daleko mi do krytykowania szeroko rozumianego Ruchu ale to co sie ostatnio wyrobio w sklepie, to jest jakiś inny wymiar traktowania klienta i swoich obowiązków. Opisza ino jedna sytuacja.
18-lipca syn zamówił sie w eRce bioło meczówka z brandingiem, 3-go sierpnia /czyli w miara gibko jak tu piszom wyżyj koledzy/ koszulka była do odebranio, jednak na miyjscu okazało sie że rozmiar jest niy tyn i o dziwo kolor tyż niy. Dobra, błędy sie zdażajom nawet nojlepszym, poczeko synek trocha dłużyj i tyla. No i dzisiej pojechoł odebrać treska i co sie okazało, jest gotowo ino zaś niebiesko zamiast biołyj. Napiszecie, dobra bier niybiesko i niy marudź i jo by pewnie tak zrobił ale panowie i panie szanujmy sie, skoro wleźli my do elity piłkarsko to marketingowo tyż muszymy. Pisza to ino skuli tego, że skoro tak wyrozumiałego i ugodnego chopa jak joto ruszyło, znaczy że coś jest niy tak.

Mocno ufam Ekipie, która nas wyciągnęła z otchłani i jestem przekonany, że niebawem będziemy pozytywnie zaskoczeni działaniami na tym polu. Okienko transferowe trwa do września, więc tutaj jest jeszcze co robić, potem myślę, że mocno skupimy się właśnie na marketingu, zwłaszcza w kontekście przenosin na SŚ.
pozdRo
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Oby było wg Twojego optymizmu, a nie moich obaw. PzdRwm
- Przemo1234
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tego co widziałem to Betclic na koniec kulisów z Wartą Poznań czy w przed chwilą wypuszczonym Czas Na Szpil z Jagiellonią zaczął stosować kody QRPrzemo1234 pisze: ↑8 sie 2023, o 13:35Pomysł:
A może by tak do promowanych meczy dodawać kod QR który daje możliwość dodania wydarzenia do kalendarza?
Przykład (tak, robiony na szybko w paincie):
Przykłady użycia:
- przy ogłaszaniu terminu meczu,
- zaraz po zakupie biletu na mecz mógłby się taki kod pojawiać na stronie aby użytkownik w prosty sposób dodał sobie wydarzenie do kalendarza.
- można też użyć tych kodów QR do innych wydarzeń organizowanych przez Klub.
Powyższy kod QR wygenerowany za pomocą https://qrcode.tec-it.com/en/Calendar natomiast muszę zaznaczyć, że darmowa wersja nie jest dopuszczona do komercyjnego użytku.
Jednak może warto zastanowić się nad jakąś chociażby tanią licencą od któregoś z dostawców takiego rozwiązania? Wtedy istnieje również możliwość dostosowania kodu QR np. dodać do niego herb Ruchu czy inne spersonalizowane opcje.
Jedna z firm za 6.99 USD miesięcznie, daje możliwość skanu 10.000 razy /miesiąc. Jest też darmowa opcja za gdzie można skanować 1000 razy/miesiąc (może warto od tego na próbę zacząć?).
Jakby marketing był tym zainteresowany to myślę, że zrobią odpowiednie rozeznanie.
Pozdro i zapraszam do dyskusji, wytykania plusów i minusów takiego rozwiązania.![]()

Chyba czytają forum - wcześniej pisałem też o rzutach karnych w przerwie meczu i na ŁKSie się pojawiły.
Dlatego zachęcam wszystkicch do pisania swoich pomysłów tutaj - co kilka głów to nie jedna

Pierwszy mecz: Ruch Chorzów 3-2 Odra Wodzisław Śląski (20 kwietnia 2010 r.)
Karnetowicz: od 2011 roku
Wielki Ruch: członek od kwietnia 2019 r.
Karnetowicz: od 2011 roku
Wielki Ruch: członek od kwietnia 2019 r.
-
- Kontakt:
Dziwne pomieszanie w przerwie.
Dzioszki niy skońcyly a tu jakiś turniej na tor.
Dzioszki niy skońcyly a tu jakiś turniej na tor.
-
- Kontakt:
-
Ja słyszałem, że komisja ligi ma się też zająć dyskryminacją krupnioli w cateringu stadionowym i gadżetami ze znakiem podobnym do tego, którego używali gestapowcy.
ps. graf wielu osobom, w każdym przedziale wiekowym, niezwiązanym z Ruchem czy piłką nożną nawet, się spodobał i wywołuje pozytywne reakcje.
ps2. co do zachowania Leandro, stanowisko powinien zabrać ktoś poważny na Ruchu a nie obrońcy "black lives matter" i stanąć w obronie kibiców, bo każdy wie, kto kogo prowokował.
ps. graf wielu osobom, w każdym przedziale wiekowym, niezwiązanym z Ruchem czy piłką nożną nawet, się spodobał i wywołuje pozytywne reakcje.
ps2. co do zachowania Leandro, stanowisko powinien zabrać ktoś poważny na Ruchu a nie obrońcy "black lives matter" i stanąć w obronie kibiców, bo każdy wie, kto kogo prowokował.
- JoKeRoNŁ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie czy ktoś jeszcze ma problem ze skandalicznie przedłużającym się oczekiwaniem na zamówioną meczówke? 2 miesiąc mija, nikt nic nie wie, każdy w eRce umywa ręce i 250 psu w du*e…
to jakiś kabaret

Against modern football !!
-
- Kontakt:
Mi zona zamówiła na prezent urodzinowy miesiąc wcześniej i została bez prezentu.
Urodziny 02 09 a koszulki jak nie było tak nie ma.