Puchar Polski 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2012/2013
skoro już jest pisane na ten temat, to uważam, że trochę zagotował się Starzyński. Jak się na niego patrzy, to sprawia wrażenie, jakby miał wszystko w żici, gra lekko swobodnie, a mimo to dużo rzeczy mu wychodzi. Po niewykorzystanych sytuacjach w meczu z Widzewem Zieliński stwierdził, że zachował się nonszalancko, a mi podczas meczu wydawało się wręcz przeciwnie, w decydujących momentach za bardzo się spiął. Po co to tutaj pisze? Po pierwsze, żeby Jankes mógł się rozwinąć, musi mieć trochę miejsca do gry, a miejsce będzie miał dopiero wtedy, jeśli w pobliżu będzie inny groźny zawodnik. Jeśli całą odpowiedzialność za zdobywanie goli władujemy na łeb Jankesowi, to rzeczywiście może go to przerosnąć, nie będzie bramek, zwycięstw i zrobi się syf, będą nerwy i wyzwiska. Mamy na forum zwyczaj przywiązywania zbyt dużego znaczenia poszczególnym zawodnikom, a nie umiemy zwrócić uwagi na cały zespół, taktykę, tego, co robi przeciwnik i całej tej otoczki.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
dlatego napisałem wyżej że za Jankesem musi grać 3 dobrych ofensywnych graczy
napastnik bez podań może se w nosie podubać...
napastnik bez podań może se w nosie podubać...
nigdy nie jest za późno
- fryzjer83
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wiesiek1 pisze:Ja potencjal widze od dawna w Jankowskim ale pilka to tez psychika, charakter, niezlomnosc.Nawet nie tez a jest to tak samo wazne jak umiejetnosci.Maciek Jankowski w kwestiach mentalnych mial duze braki odkad do nas przyszedl.A umowmy sie nie patrzy na niego, nie klaszcze i nie gwizdze co 2 tygodnie 30 tys widzow.Tylko miedzy 3 tys a 10 tys powiedzmy.On ma 23 lata i pora wziac sprawy w swoje rece bo sam sobie kariere zniszczy.Szczerze mu zycze zeby gral juz do konca tej rundy jak w dwoch ostatnich meczach gdzie nie dosc, ze dobrze gral to potrafil sie pozastawiac i poprzepychac z takim Banasiem czy Phibelem.Tego mu od dawna brakowalo i wreszcie widze postep.Ale tutaj juz nie ma miejsca na 3 dobre mecze w rundzie i mam nadzieje, ze zdaje sobie z tego sprawe.
A co do Stawarczyka i jego walecznosci, ktorej nie poddaje pod dyskusje to z calym szacunkiem ale ten pilkarz nie powinien grac w ekstraklasie.A juz napewno nie w Ruchu.Poprostu nie ma umiejetnosci a ja chcialbym kiedys doczekac Ruchu gdzie kazdy zawodnik oprocz cech wolicjonalnych(ktore sa dla mnie oczywiste wykonujac ten zawod) potrafi jeszcze grac w pilke na co najmniej przyzwoitym poziomie.
Stary koles gra juz kilka lat w ekstraklasie choć nie jest jakis super ale prezentuje równy poziom,moim zdaniem wystarczający na polską ekstraklaę w srednim klubie.Ostatnie 2 mecze zagrał lepiej od Baszcza,zauważ że jak wychodzi z lini do zawodnika to nie ma opcji aby ten się z piłką odwrócił,dobry w powietrzu i nie robi głupich strat,w porównaniu do kiksów Sadloka który grał ostatnio bardzo słabo.A na miejscu Jankesa to w lato bym odszedł aby kibice zrozumieli jak go 3 lata w du*** mieli,to on po udanej rundzie powinnien zrobić to samo.A co z Piechem wielki idol i co powiedział nie i koniec.
-
- Kontakt:
Wyglada na to, ze nie za bardzo wiesz o czym pisalem bo mi odpisujesz nie na temat.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- fryzjer83
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chodzi mi o Stawara,bo odnosnie Jankesa to się z Tobą zgodze że psychicznie troche słaby.
-
- Kontakt:
Aha, no tak to by sie zgadzalo wtedy.Ja jestem zdania, ze to slaby pilkarz i zdania nie zmienie.Przede wszystkim za wolny zarowno jezeli chodzi o bieg ta jak i gibkosc czyli powiedzmy czas reakcji.Plusem jest to, ze niezle gra glowa w ofensywie.Ale obronca musi bronic przede wszystkim.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
-
Po ile bilety na puchar z Zagłębiem ?
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po dychu
biletów na dziesiona i 9 juz ni ma? dziwne to
abo zawarte sektory
biletów na dziesiona i 9 juz ni ma? dziwne to
abo zawarte sektory
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no też teraz wchodze i sektory 10 i 9 na czerwono..., chyba mamy jakieś ograniczenia na ten mecz bo wątpie żeby już sie sprzedały
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
Pewnie jak sprzedadzą się inne miejsca to czary-mary i się zmieni.
Łaźcie na szpile, to nie będzie takich problemów.
Łaźcie na szpile, to nie będzie takich problemów.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W Tv lepij wyglądo pełno prosta niż pusto prosta i po pół młyna i 10. Według mnie celowy zabieg, bo jak pikole przed tv obejrzom że jest "pełny" stadion to zacznom łazić. Ewentualnie zamknięty częściowo stadion to mniejsze nakłady na ochronę.
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Albo robią prosty zabieg, najprzod zapelniamy otwarte sektory, a potem na kolejne
tak ponoc robi Lechia Gdansk
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Kontakt:
Nie moge kupić biletu ,jak daje kupuje to każe mi sie jeszcze raz zalogować. Ma ktoś taki sam problem? Z Lechem, Widzewem i Śląskiem nie było takich problemów.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
-
- Kontakt:
A co jak ktoś bydzie chcioł kupić bilet na 10 przez neta to co nie kupi ?
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
10 zawarto na puchar