W zasadzie to jedyny powód jest taki żeby sie mogły wypowiadać na ten temat tak proste daltonisty jak tyLutz pisze:.... a poczamu herb i te reklamy majom inksze kolory ?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Jak dla mnie lewy stroj lepszy. Jeszcze tylko eRka i reklamy w jednym kolorze i gitara19aRtuR20 pisze:Teraz chyba trocha lepi... starołch sie trzymać proporcje. T-Mobile też wkleiłch, bo głównie gromy w lidze, a od wiosna 2010 w tym miejscu jest jakoś reklama (najpierw logo Ekstraklasy, potem T-Mobile.
RUCH Chorzów mo barwy modro-biołe.19aRtuR20 pisze:Teraz chyba trocha lepi... starołch sie trzymać proporcje. T-Mobile też wkleiłch, bo głównie gromy w lidze, a od wiosna 2010 w tym miejscu jest jakoś reklama (najpierw logo Ekstraklasy, potem T-Mobile.
maciek1973 pisze:RUCH Chorzów mo barwy modro-biołe.19aRtuR20 pisze:Teraz chyba trocha lepi... starołch sie trzymać proporcje. T-Mobile też wkleiłch, bo głównie gromy w lidze, a od wiosna 2010 w tym miejscu jest jakoś reklama (najpierw logo Ekstraklasy, potem T-Mobile.
Nie pobobajom mi się ani zielone (był taki mecz w historii), ani czerwone (było ich dużo, w Meksyku jako kadra, ze Śląskiem Wrocław w 88 roku, jeszcze kilka by sie znodło), ani żółte.
Niech SŚ, jeśli powstanie, mo barwy Ślonskie, itp., ale Ruch mo barwy modro-biołe.
maciek1973 pisze:RUCH Chorzów mo barwy modro-biołe.19aRtuR20 pisze:Teraz chyba trocha lepi... starołch sie trzymać proporcje. T-Mobile też wkleiłch, bo głównie gromy w lidze, a od wiosna 2010 w tym miejscu jest jakoś reklama (najpierw logo Ekstraklasy, potem T-Mobile.
Nie pobobajom mi się ani zielone (był taki mecz w historii), ani czerwone (było ich dużo, w Meksyku jako kadra, ze Śląskiem Wrocław w 88 roku, jeszcze kilka by sie znodło), ani żółte.
Niech SŚ, jeśli powstanie, mo barwy Ślonskie, itp., ale Ruch mo barwy modro-biołe.
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, disu, Google [Bot], Stasiu19R20 i 59 gości